ben büyükte çok kullandım sorun yaşamafım canım meybe olarak içine armut püresi koy o bagırsakları da çalıştırır7 tahilli falan var canım onlar kabız yapmaz mı denesem mi?
Bir çay bardağı yiyebiliyor mu cidden çok gelmesinYok aslında fazla vermiyorum canım küçük çay bardagiyla biri az geciyor. İki öğün olarak veriyorum genelde. Şimdi yulaf aldım irmik ya da pirinç unu yerine onunla muhallebi yapicam inşallah iyi gelir.
Inşallahiyi gelid kuzumYok aslında fazla vermiyorum canım küçük çay bardagiyla biri az geciyor. İki öğün olarak veriyorum genelde. Şimdi yulaf aldım irmik ya da pirinç unu yerine onunla muhallebi yapicam inşallah iyi gelir.
biz de cok çektğk büyükte o yüzden çatlak fena korkarım ben de sen pirinç unu muz tarzı kabız yapacak şeyleri vermeyi biraz ertele istersenAynen canım ilk pirinç unuyla başlamıştım kabız olunca hemen bıraktım dediğin gibi yulaf unu aldım onunla yapicam .
Çatlaktan çok korkuyorum ben de büyük oğlumda bebekken olmuştu iki yaşında süte geçince kabızlık oldu o yüzden çatlak tetiklendi ve aylarca kakasını tuttu zor atlattık.
İnşallah kucugumde olmaz.
Ben lactamil ve humanayı birlikte denedim hızlı etki etmişti.Ben bunların hicbirini kullanmadım. Hangisi daha çok işe yarar? Alayım hemen
Evet içerikler temiz değil ama süt azalınca neye sarılacağımı şaşırmıştım ben, süt geri gelince de bırakılmalı zaten.Lactamil humaana icinde maltodekstrin var. O yuzden benim icim hic rahat etmiyor onlari icerken. Instagramda biri maltodekstrinin once sutu arttirdigini sonra uzun vqdede azalmasina sebep oldugunu yazmisti. Bende gida sektorunde calisiyorum. Maltodekstrini gorunce ilk almadim bu tur caylari. Kendim tonlarca maltodekstrin aliyorum. Sonra sutum gelmeyince dogumdan sonra ki normal dogum olmasina ragmen el mecbur hemen aldim. Artmasi ondan mi diger seylerden mi bilmiyorum ama keske uretici firmalar aklimizda doru isareti olusturmayacak seylere gore urun uretseler. Isin garip tarafi cogu bebek urunlerinde de boyle maddeler var
simdi baktim omer in resmine sana cok benzettim. buyumus :) izinde nereye tatile gideceksiniz? bende cok isterdim turkiye ye gelip tatil yapabilmeyi ama bu yil gelemiyoruz seneye umuyorum geliriz.
erken cikarmis dislerini sabirsiz :) kizim daha dis cikarmadi. bende ek gidaya basladim doktor yonlendirmesi ile. cok sevdi hic ayrim yapmadan sebzeleride yiyor meyveleride. sebze yemeyi sevmesi cok onemli benim icin cunku ogluma hic sevdiremedim sebzeyi.
burada son yillarin en sicak yazi yasaniyor hic terlemedigim kadar terliyorum :)
Oo ilk denem3miz gerceklesmis masada masallahh alistir simdiden oturtHoşgeldin P Puddingmuf Çocuklar nasıl, büyük alıştımi kardeşine.
Oyy ne fena bisey o gece uyuyamamk ya bende sabah uyuttum 20 25 dk gece de 12bucuk ta uyudu ben dayanamıyorum o nasil duruyo bilmiyormGünaydınlqr hayırlı cumalar
bütün gece ağlayarak emişen sonrasında uyumakta zorlanan sonrasında ikinma ile gece geçirdi kuzu sabaha karşı kaka yapmış beline kadar çıkmış artık ağlamak istiyorum dediğim noktada eşim uyandı aldı çocuğu bir güzel banyoya soktu yıkadı az önce uyuttum tabii ki uykusu çok kısa sürdü 20 dakika sonra gözünü açtı anlamıyorum uykusuzluğa nasıl dayanıyor bu bünye ile
vee biz 6 aylık olduk bu gün aşılar var inşallah daha beter olmaz aşı sonrası
@Isık27 canım hala üst dişler gelmedi kabarmış duruyor
Bugünün kaybedeni benim sanırımeşimin 23 tane tişört 2 gömlek. Benim 8 tişört ve Asya’nın tüm kıyafetlerini ütüledim allahım ölüyorum yorgunluktan. O kadar ütü konuşulmuş bugün piyango bana vurdu
Benim şu an basım ağrıyor gözlerim küçüldü aşısı var öğleden sonra bakalım bende nasıl dayaniyorlar anlamıyorum yat uyu dinlen yok anam yokOyy ne fena bisey o gece uyuyamamk ya bende sabah uyuttum 20 25 dk gece de 12bucuk ta uyudu ben dayanamıyorum o nasil duruyo bilmiyorm
Kızlar diş röntgeninin sakıncası var mı emzirirken ? Yarın diş randevum var. Bilgisi olan var mı?
ben 2 gun once cektirdim bir sakincasi yok. 20lik disim apse yaptigi icingittim, rontgen cektirdim ve antibiyotik kullaniyorum emziren annelerinde kullanabilecegi ilaclar var. eger kullanman gerekirse endiselenme
Günaydın
Oğlum gece iki gibi ağlayarak uyandı epey ağladı kaka yapmaya çalıştı gündüz de ugrasmisti yapamamisti kabız çünkü. Ben de gece fitil verdim yaptı. rahatladı çocuk uyudu. Ek gıdaya basladigimizdan beri böyle napicam bilemiyorum halbuki her gün zeytinyağı iciriyorum kayısı yediriyorum.muhallebiden mi böyle oluyor anlamiyorum
Ben lactamil ve humanayı birlikte denedim hızlı etki etmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?