2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok aslında fazla vermiyorum canım küçük çay bardagiyla biri az geciyor. İki öğün olarak veriyorum genelde. Şimdi yulaf aldım irmik ya da pirinç unu yerine onunla muhallebi yapicam inşallah iyi gelir.
Bir çay bardağı yiyebiliyor mu cidden çok gelmesin

biz de cok çektğk büyükte o yüzden çatlak fena korkarım ben de sen pirinç unu muz tarzı kabız yapacak şeyleri vermeyi biraz ertele istersen

Günaydınlqr hayırlı cumalar

bütün gece ağlayarak emişen sonrasında uyumakta zorlanan sonrasında ikinma ile gece geçirdi kuzu sabaha karşı kaka yapmış beline kadar çıkmış artık ağlamak istiyorum dediğim noktada eşim uyandı aldı çocuğu bir güzel banyoya soktu yıkadı az önce uyuttum tabii ki uykusu çok kısa sürdü 20 dakika sonra gözünü açtı anlamıyorum uykusuzluğa nasıl dayanıyor bu bünye ile

vee biz 6 aylık olduk bu gün aşılar var inşallah daha beter olmaz aşı sonrası

@Isık27 canım hala üst dişler gelmedi kabarmış duruyor

Evet içerikler temiz değil ama süt azalınca neye sarılacağımı şaşırmıştım ben, süt geri gelince de bırakılmalı zaten.

Bana benzetiyorlar canım
Alanya'da babamlarin yazlık var Ömer küçük olunca ev ortamı iyi olur dedik oteli dusunmedik bu yıl
İnşallah gelecek yıl sende gelirsin Türkiye'ye
Maşallah büyük kuzun iki yaşına girmiş Allah nice sağlıklı mutlu yıllarını göstersin
Abimize bile Ömer geç kaldı abimiz 4 aylık iken getirdi dişi

Maşallah ayırt etmeden yesin kuzular benim kuzuda simdilik iyi gidiyor inşallah seçici olmaz abisi çok zorlamisti beni

Oyy ne fena bisey o gece uyuyamamk ya bende sabah uyuttum 20 25 dk gece de 12bucuk ta uyudu ben dayanamıyorum o nasil duruyo bilmiyorm

Oo hamarat arkadaşım bende ütü yaptım gece kaderimiz aynı imiş

Oyy ne fena bisey o gece uyuyamamk ya bende sabah uyuttum 20 25 dk gece de 12bucuk ta uyudu ben dayanamıyorum o nasil duruyo bilmiyorm
Benim şu an basım ağrıyor gözlerim küçüldü aşısı var öğleden sonra bakalım bende nasıl dayaniyorlar anlamıyorum yat uyu dinlen yok anam yok

ben 2 gun once cektirdim bir sakincasi yok. 20lik disim apse yaptigi icingittim, rontgen cektirdim ve antibiyotik kullaniyorum emziren annelerinde kullanabilecegi ilaclar var. eger kullanman gerekirse endiselenme

Sanada geçmiş olsun canım

Canım tam tahıl buğdayı un yulaf unu irmik ruseym al organik olanları var ben buradan alacağım

https://www.vitmadogalgida.com/page...=arama&str=&catID=5&markaID=1&price1=&price2=
Birde iki kez verme gece yatmadan önce versen tok tutar ben bir kez veriyorum irmikle yapıyorum

Selam biz geldij dr dan. Herseyimiz normalmis kan akisimix dolasimimiza kadar cok sukur. Fiziksel ve norolojik herseylerde iyi❤ ek gidaya gerek yok kilosu gayet iyi saglikli persentilde bir bebek dedi istersen tadimlara basla sadece yogurt sebze puresi ve pekmez verebilirsin dedi. Kakalarimizi sordu disten dedi uyku durumunu anlattim saat basi kalkiyor diye o da disten dedi daha az emebilir cok huysuz olabilir normal ve gecicic bi durum moralini bozma dedi bir de menenjit asimizi olduk geldik simdi ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…