2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Vuhuhuuu hoşgeldin canım 😍 özlüyoruz seni. Yuvarlana yuvarlana büyüyoruz. Ek gıdaya gün sayıyoruz biz. Sen başlamışsın. Ek gıda için grup açıldı, daimi geldiysen oraya da uğra tecrübelerini paylaş bizimle :))
hosbulduk matrush ne guzel bir karsilama yaptin :) bende ozledim sizleri. kac aylik oldu bebek? aksamlari girerim saniyorum grubun adini ne olarak actiniz? paylasirim tabi ki :) onerecegim en onemli sey sebzeleri bebeklere simdiden sevdirmeniz :)

Kızlar diş röntgeninin sakıncası var mı emzirirken ? Yarın diş randevum var. Bilgisi olan var mı?😕

ben 2 gun once cektirdim bir sakincasi yok. 20lik disim apse yaptigi icingittim, rontgen cektirdim ve antibiyotik kullaniyorum emziren annelerinde kullanabilecegi ilaclar var. eger kullanman gerekirse endiselenme

hosbulduk matrush ne guzel bir karsilama yaptin :) bende ozledim sizleri. kac aylik oldu bebek? aksamlari girerim saniyorum grubun adini ne olarak actiniz? paylasirim tabi ki :) onerecegim en onemli sey sebzeleri bebeklere simdiden sevdirmeniz :)

6 aya 9 gün var canım. Aslında tadımlara başlayacaktım ama haftaya sünnetini yaptıracağız. Onu bi atlatalım sonrasında ilk sebzelerden başlayacağım :)

Grubu Papatyamaviss Papatyamaviss açtı. Aşağıya bırakıyorum linkini

Sürekli kullanmak iyi bi fikir olmayabilir ama böyle belli bi sebepten azaldığı zamanlarda bi kaç gün lactamil, humana, galakto damlalar gibi şeylerden almak da işe yarıyor, süt geri dönüyor.
Lactamil humaana icinde maltodekstrin var. O yuzden benim icim hic rahat etmiyor onlari icerken. Instagramda biri maltodekstrinin once sutu arttirdigini sonra uzun vqdede azalmasina sebep oldugunu yazmisti. Bende gida sektorunde calisiyorum. Maltodekstrini gorunce ilk almadim bu tur caylari. Kendim tonlarca maltodekstrin aliyorum. Sonra sutum gelmeyince dogumdan sonra ki normal dogum olmasina ragmen el mecbur hemen aldim. Artmasi ondan mi diger seylerden mi bilmiyorum ama keske uretici firmalar aklimizda doru isareti olusturmayacak seylere gore urun uretseler. Isin garip tarafi cogu bebek urunlerinde de boyle maddeler var

6 aya 9 gün var canım. Aslında tadımlara başlayacaktım ama haftaya sünnetini yaptıracağız. Onu bi atlatalım sonrasında ilk sebzelerden başlayacağım :)

Grubu Papatyamaviss Papatyamaviss açtı. Aşağıya bırakıyorum linkini

Aynen canim bende sunnetten sonra biraz iyilesince basladim sandalyeye oturmasi sikinti oldugu icin heyecanla bekliyorum sizin de aramiza katilmasini grup da faydali olur inşallah 🌼😊

Günaydın 💜

Oğlum gece iki gibi ağlayarak uyandı epey ağladı kaka yapmaya çalıştı gündüz de ugrasmisti yapamamisti kabız çünkü. Ben de gece fitil verdim yaptı. rahatladı çocuk uyudu. Ek gıdaya basladigimizdan beri böyle napicam bilemiyorum halbuki her gün zeytinyağı iciriyorum kayısı yediriyorum.muhallebiden mi böyle oluyor anlamiyorum 🤷

Günaydın 💜

Oğlum gece iki gibi ağlayarak uyandı epey ağladı kaka yapmaya çalıştı gündüz de ugrasmisti yapamamisti kabız çünkü. Ben de gece fitil verdim yaptı. rahatladı çocuk uyudu. Ek gıdaya basladigimizdan beri böyle napicam bilemiyorum halbuki her gün zeytinyağı iciriyorum kayısı yediriyorum.muhallebiden mi böyle oluyor anlamiyorum 🤷
Avaba mikyarini fazla veriyor olabilimisin malumdaha yeni basladilar yavas yavas alisiyolar

Günaydın 💜

canım zaten kabızlık sorunu varsa muhallebiyi pirinç unundan yapma tahıllı msmalar var ondan verebilirsin yada yulaf unu falan katabilirsin onlar pek kabız yapmıyor yine devsm ederse bi götür çatlak falan olmasın yavrucak geçmiş olsun

Avaba mikyarini fazla veriyor olabilimisin malumdaha yeni basladilar yavas yavas alisiyolar
Yok aslında fazla vermiyorum canım küçük çay bardagiyla biri az geciyor. İki öğün olarak veriyorum genelde. Şimdi yulaf aldım irmik ya da pirinç unu yerine onunla muhallebi yapicam inşallah iyi gelir.

canım zaten kabızlık sorunu varsa muhallebiyi pirinç unundan yapma tahıllı msmalar var ondan verebilirsin yada yulaf unu falan katabilirsin onlar pek kabız yapmıyor yine devsm ederse bi götür çatlak falan olmasın yavrucak geçmiş olsun
Aynen canım ilk pirinç unuyla başlamıştım kabız olunca hemen bıraktım dediğin gibi yulaf unu aldım onunla yapicam .
Çatlaktan çok korkuyorum ben de büyük oğlumda bebekken olmuştu iki yaşında süte geçince kabızlık oldu o yüzden çatlak tetiklendi ve aylarca kakasını tuttu zor atlattık.
İnşallah kucugumde olmaz.

7 tahilli falan var canım onlar kabız yapmaz mı denesem mi?

Back