2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
hanimlar merhaba nasilsiniz? ozledim sizleri bayagi oldu konusmayali :)
Hosgeldin canim, biz de iyiyiz cokk sukur. Buyuyoruz iste
Sen nasilsin, bebislerin iyiler mi
Çıkmadı kızlar TOKİ falan sabah beri izlerim meraktan heyecandan 😭 çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor işte ..
Allah daha iyilerini nasip eder insallah Canim
O kadar kisiden cikmasi piyango gibi zaten degil mi
Bu toki yilda bir mi oluyor.

Benim büyük tatile girdi dört gözle babasının izne çıkmasını bekliyor (bende😄) küçük yarın tam altı aylık olacak iki diş getirdi alttan ek gıdalara başladık hafiften uykusu yok daha gündüz 40 dkdan uzun uykusunu görmedim iki sefer uyuyor bazen o bile olmuyor uykusuz prensim diyorum artık

bende iyiyim ücretsiz izne ayrıldım ev hanıma modundayim senin kuzu dış cikardimi ek gıdalara basladin mi

Genel olarak hava serin gitti Türkiye de son on gündür yaz mevsimi hissediliyor Yozgat'ta ben hala yaz mevsimi geldi diyemiyorum

simdi baktim omer in resmine sana cok benzettim. buyumus :) izinde nereye tatile gideceksiniz? bende cok isterdim turkiye ye gelip tatil yapabilmeyi ama bu yil gelemiyoruz seneye umuyorum geliriz.
erken cikarmis dislerini sabirsiz :) kizim daha dis cikarmadi. bende ek gidaya basladim doktor yonlendirmesi ile. cok sevdi hic ayrim yapmadan sebzeleride yiyor meyveleride. sebze yemeyi sevmesi cok onemli benim icin cunku ogluma hic sevdiremedim sebzeyi.
burada son yillarin en sicak yazi yasaniyor hic terlemedigim kadar terliyorum :)

Hosgeldin canim, biz de iyiyiz cokk sukur. Buyuyoruz iste
Sen nasilsin, bebislerin iyiler mi

Allah daha iyilerini nasip eder insallah Canim
O kadar kisiden cikmasi piyango gibi zaten degil mi
Bu toki yilda bir mi oluyor.
hosbulduk canim tesekkur ederim. ben iyiym cocuklarda iyiler. 2 hafta once oglum 2 yasini doldurdu. kizim tam 5.5 aylik oldu. sen nasilsin senin cocuklar nasillar

Çıkmadı kızlar TOKİ falan sabah beri izlerim meraktan heyecandan 😭 çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor işte ..
Tuh umarim daha iyisi olur.

Bu arada 70 milyon yilbasi millipiyango ikramiyesi kadikoye cikmis. Hala gelip alan olmamis. Biryerlere attiginiz biletler varsa bir bakin butun anneler belkide 2019 a cifte piyangonuz vurmustur 😋🤣

Sürekli kullanmak iyi bi fikir olmayabilir ama böyle belli bi sebepten azaldığı zamanlarda bi kaç gün lactamil, humana, galakto damlalar gibi şeylerden almak da işe yarıyor, süt geri dönüyor.

Ben bunların hicbirini kullanmadım. Hangisi daha çok işe yarar? Alayım hemen

Vuhuhuuu hoşgeldin canım 😍 özlüyoruz seni. Yuvarlana yuvarlana büyüyoruz. Ek gıdaya gün sayıyoruz biz. Sen başlamışsın. Ek gıda için grup açıldı, daimi geldiysen oraya da uğra tecrübelerini paylaş bizimle :))

Hoşgeldinnnn canım özlettin kendinii

Kısmet canım üzülme daha iyisi olur inşallah. Ben iki sene kafama göre ev aradım bulamadım hamile olduğumu öğrendiğim gün şuan ki evimi buldum 😀 kafama göre ev yok benim evim olmayacak derdim ama kısmet işte.

Amin inşa cnim.... bütün bebekler sorunsuz sıkıntısız çıkarırlar ınş. cnim 10 öncesine kadar ishal gibiydi hemde günde 5-6defa ama drmmrki disle alakası yokmuş
canım benimki haftada 1 üç dört günde bir yağtıgı halde baya suluydu bi süredir ya sayısı fazla degildi yani

hosbulduk canim tesekkur ederim. ben iyiym cocuklarda iyiler. 2 hafta once oglum 2 yasini doldurdu. kizim tam 5.5 aylik oldu. sen nasilsin senin cocuklar nasillar
Iyi cocuklar cok şükür.
Bücürün uyku sorunu devam ediyor, huyu boyle demekki canlari sagolsun napalim. Biz de 5 bucuk aylik olduk henuz baslamadik ek gidaya.
Süte devam ucu ucuna bakalim.

Bugünün kaybedeni benim sanırım 😂 eşimin 23 tane tişört 2 gömlek. Benim 8 tişört ve Asya’nın tüm kıyafetlerini ütüledim allahım ölüyorum yorgunluktan. O kadar ütü konuşulmuş bugün piyango bana vurdu 😂😂😂
Bizde derler ki ' avara mi kaldın'
Yani baska is bulamadin mi canim ya ne o öyle 🤣
Ben esimin pantalon gomlek ve benim tunikler disinda bisey utulemiyoeum
Hele hele gunluk giyilen evdekiler hiic yani
Giyince ustumuzde duzeliyor 😂

Hem süt alerjimiz çıktı, hem ben regl oldum sütüm azaldı, hem kızım çok öksürüyor uykudan uyanıp kusana kadar, hem de diş huysuzluğu var inanılmaz mızmız ve ağlak :( Hiç böyle değildi benim bebeğim sakin ve huzurluydu. Her şey üst üste geldi :( Kuzuma da tüm hasta kuzulara da acil şifalar diliyorum :dua:
canım ya öksürüğü de alerji kaynaklı olabilir sanıyorum sizinki cilt tepkili bagırsak tepkili degil,sen diyetine dikkat et umarım uzun sürmez

Bugünün kaybedeni benim sanırım 😂 eşimin 23 tane tişört 2 gömlek. Benim 8 tişört ve Asya’nın tüm kıyafetlerini ütüledim allahım ölüyorum yorgunluktan. O kadar ütü konuşulmuş bugün piyango bana vurdu 😂😂😂

Ayy bu sıcaktaaa 😖 ben de dışarda giydiklerimizi ütülerim ama yazın hiç öyle toplu ütüleyemiyorum. Akşamdan akşama ertesi gün giyilecekleri ütülüyorum o bile bayıyo buhardan 😤

Kızlar güneşin kulağından şüpheleniyorum yarın randevumuz var da çocuk cerrahında, kulak için de o bakar mı yoksa normal çocuk sağlığı ve hastalıklarından mı randevu almalıyım ?
bi rica et bakıversin nolcak anlamazsa yönlendirir çocukla doktor doktor dolanmamış olursun geçmiş olsun belki de ondan huzursuz yavrucak 😔

Iyi cocuklar cok şükür.
Bücürün uyku sorunu devam ediyor, huyu boyle demekki canlari sagolsun napalim. Biz de 5 bucuk aylik olduk henuz baslamadik ek gidaya.
Süte devam ucu ucuna bakalim.
sagliklari keyifleri yerinde olsun uyku biraz daha buyuduklerinde duzene sokulur hic dert etme.
az kaldi ek gida icin-nelerle baslamayi dusunuyorsun? pediatr sabah sadece anne sutu-oglen sebze puresi ve anne sutu-aksam meyve puresi ve anne sutu-uyumadan once tercihen su ile yapilan tahilli mamalar ve anne sutu programi verdi her biri icin 4er saat ara ile. tam duzenli uymuyorum henuz o kadar yogun ek gida vermek istemiyorum ama ilerleyen haftalarda bu programi takip edecegim

Hoşgeldinnnn canım özlettin kendinii

Kısmet canım üzülme daha iyisi olur inşallah. Ben iki sene kafama göre ev aradım bulamadım hamile olduğumu öğrendiğim gün şuan ki evimi buldum 😀 kafama göre ev yok benim evim olmayacak derdim ama kısmet işte.
hosbulduk canim tesekkur ederim bende ozledim sizlerin sohbetini :)

Bizde derler ki ' avara mi kaldın'
Yani baska is bulamadin mi canim ya ne o öyle 🤣
Ben esimin pantalon gomlek ve benim tunikler disinda bisey utulemiyoeum
Hele hele gunluk giyilen evdekiler hiic yani
Giyince ustumuzde duzeliyor 😂
Ayy bu sıcaktaaa 😖 ben de dışarda giydiklerimizi ütülerim ama yazın hiç öyle toplu ütüleyemiyorum. Akşamdan akşama ertesi gün giyilecekleri ütülüyorum o bile bayıyo buhardan 😤

Ya bu benim tembelliğimden kaynaklandı 😂 bayramdan beri eşimin kıyafetlerine acil durum hariç el sürmemiştim. Asya hanımda ek gıdaya başladığı için günlük iki kıyafet kesin değişiyor bazen üç dört 😂 eşim ve benim evde giydiklerimizi ütülemiyorum zaten 😂 yarın badanacı gelecek evin bir kaç rötuşluk yeri var oraları boyayacak o yüzden yaptım yoksa daha sallardım 😂

Back