- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 208
- 34
Teşekkür ederiz canımız güzel anneniz ❤ siz nasılsınız valla evde daha çok yoruyor beni disarisi daha iyi
Maşallah gezmiş gelmiş gezginci anne ve kızıoyuncakları hayırlı olsun Azra hanıma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz canımız güzel anneniz ❤ siz nasılsınız valla evde daha çok yoruyor beni disarisi daha iyi
Maşallah gezmiş gelmiş gezginci anne ve kızıoyuncakları hayırlı olsun Azra hanıma
Canım benim ya inşallah hemen geçer öksürük rashatlarHem süt alerjimiz çıktı, hem ben regl oldum sütüm azaldı, hem kızım çok öksürüyor uykudan uyanıp kusana kadar, hem de diş huysuzluğu var inanılmaz mızmız ve ağlakHiç böyle değildi benim bebeğim sakin ve huzurluydu. Her şey üst üste geldi
Kuzuma da tüm hasta kuzulara da acil şifalar diliyorum
![]()
Hem süt alerjimiz çıktı, hem ben regl oldum sütüm azaldı, hem kızım çok öksürüyor uykudan uyanıp kusana kadar, hem de diş huysuzluğu var inanılmaz mızmız ve ağlakHiç böyle değildi benim bebeğim sakin ve huzurluydu. Her şey üst üste geldi
![]()
kusura bkma cnim mesajını okudum oğlan aglayinca yazamadım uyulmasını bkledim. çok şükür düştü cnim çok tsk cvp icin❤Cnm cvp verdim sana ama donmedin dustumu atesi fln
ohh ohh ne guzel ya püfür püfür.Izmir yaniyor desem az demiş olurum inanÖzlem vallahi nasıl desem bilemiyorum ama biz burada yayladayız iç Anadolu bölgesi olunca hava serin oluyor şimdiye kadar hiç terlemedik
Yaa evet insanın aklına türlü seçenekler geliyor. En kötüsü de emmeyi bırakacak mı kaygısıBenimki de sakin bir bebekti taa ki ben regl olana dek kuzum. Epey azaldı gibi regl iken. Cekiştirip duruyor yavrum gelen süt yokO ara helva, pekmez bi sekilde düzelttim ama regl bitti yine pek düzelmiş gibi değil. 2 gundur sağıp veriyorum sağdığımı güzelce içiyor. Ama eskiye oranla daha az çıkıyor süt. Belki uzun zamandır sağmadığımdandir bilemedim. Bir de benim bebeğim emmeye çalışırken aşırı terliyor bir süredir. Ondan da ememiyor olabilir. Kafamda deli sorular.. şimdi kısır yaptım yicem
![]()
ya galiba bizimde öyle olmuş.belki ateşi ondan çıkmıştır çünkü bugün kontrolde çok şükür bişey cikmadisagol canım tam dişin çıkacagı zaman özellikle çok huysuz oluyorlar genelde önce orda belliydi diş yeri morumsuydu sonra beyaz dişin ucu çıkmış şimdi kasık falan sürünce ses çıkarıyortam asırı sıcaklara denk geldi dişler o da zorluyor
Yaa evet insanın aklına türlü seçenekler geliyor. En kötüsü de emmeyi bırakacak mı kaygısıİnşallah minişler normale döner hemencik
![]()
Sürekli kullanmak iyi bi fikir olmayabilir ama böyle belli bi sebepten azaldığı zamanlarda bi kaç gün lactamil, humana, galakto damlalar gibi şeylerden almak da işe yarıyor, süt geri dönüyor.Benimki de sakin bir bebekti taa ki ben regl olana dek kuzum. Epey azaldı gibi regl iken. Cekiştirip duruyor yavrum gelen süt yokO ara helva, pekmez bi sekilde düzelttim ama regl bitti yine pek düzelmiş gibi değil. 2 gundur sağıp veriyorum sağdığımı güzelce içiyor. Ama eskiye oranla daha az çıkıyor süt. Belki uzun zamandır sağmadığımdandir bilemedim. Bir de benim bebeğim emmeye çalışırken aşırı terliyor bir süredir. Ondan da ememiyor olabilir. Kafamda deli sorular.. şimdi kısır yaptım yicem
![]()
olabilir canım sorunsuz çıkarır inşallah benimkinin epeydir büyük tuvaleti ishal gibi ama degil bu da diş belirtisiya galiba bizimde öyle olmuş.belki ateşi ondan çıkmıştır çünkü bugün kontrolde çok şükür bişey cikmadi
Amin inşa cnim.... bütün bebekler sorunsuz sıkıntısız çıkarırlar ınş. cnim 10 öncesine kadar ishal gibiydi hemde günde 5-6defa ama drmmrki disle alakası yokmuşolabilir canım sorunsuz çıkarır inşallah benimkinin epeydir büyük tuvaleti ishal gibi ama degil bu da diş belirtisi
Aminn aminnm kuzum bu arada dikkat et hazir kasik mamalarin icindede sut tozu gibi seyler bulunabiliyor irmikten hazir su ile kasik mamadi yapabilirsin sade aklima bu geldi suanHem süt alerjimiz çıktı, hem ben regl oldum sütüm azaldı, hem kızım çok öksürüyor uykudan uyanıp kusana kadar, hem de diş huysuzluğu var inanılmaz mızmız ve ağlakHiç böyle değildi benim bebeğim sakin ve huzurluydu. Her şey üst üste geldi
![]()
hanimlar merhaba nasilsiniz? ozledim sizleri bayagi oldu konusmayali :)
Çıkmadı kızlar TOKİ falan sabah beri izlerim meraktan heyecandançok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor işte ..
olabilir canım sorunsuz çıkarır inşallah benimkinin epeydir büyük tuvaleti ishal gibi ama degil bu da diş belirtisi
İyiyiz canım özlettin kendini sen nasılsın çocuklar nasıl
Benim büyük tatile girdi dört gözle babasının izne çıkmasını bekliyor (bendebende sohbetinizi ozledim. cocuklar iyiler bende iyiyim sen nasilsin senin cocuklar nasillar?iyilerdir umarim. burasi bir kac gundur cok sicak bunaldik havadan. oralar nasil sicak mi burasi gibi