2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hem süt alerjimiz çıktı, hem ben regl oldum sütüm azaldı, hem kızım çok öksürüyor uykudan uyanıp kusana kadar, hem de diş huysuzluğu var inanılmaz mızmız ve ağlak :( Hiç böyle değildi benim bebeğim sakin ve huzurluydu. Her şey üst üste geldi :( Kuzuma da tüm hasta kuzulara da acil şifalar diliyorum :dua:
Canım benim ya inşallah hemen geçer öksürük rashatlar😞 aminn

Hem süt alerjimiz çıktı, hem ben regl oldum sütüm azaldı, hem kızım çok öksürüyor uykudan uyanıp kusana kadar, hem de diş huysuzluğu var inanılmaz mızmız ve ağlak :KK43: Hiç böyle değildi benim bebeğim sakin ve huzurluydu. Her şey üst üste geldi :KK43: Kuzuma da tüm hasta kuzulara da acil şifalar diliyorum :dua:

Benimki de sakin bir bebekti taa ki ben regl olana dek kuzum. Epey azaldı gibi regl iken. Cekiştirip duruyor yavrum gelen süt yok 🙁 O ara helva, pekmez bi sekilde düzelttim ama regl bitti yine pek düzelmiş gibi değil. 2 gundur sağıp veriyorum sağdığımı güzelce içiyor. Ama eskiye oranla daha az çıkıyor süt. Belki uzun zamandır sağmadığımdandir bilemedim. Bir de benim bebeğim emmeye çalışırken aşırı terliyor bir süredir. Ondan da ememiyor olabilir. Kafamda deli sorular.. şimdi kısır yaptım yicem :kk77:

Benimki de sakin bir bebekti taa ki ben regl olana dek kuzum. Epey azaldı gibi regl iken. Cekiştirip duruyor yavrum gelen süt yok 🙁 O ara helva, pekmez bi sekilde düzelttim ama regl bitti yine pek düzelmiş gibi değil. 2 gundur sağıp veriyorum sağdığımı güzelce içiyor. Ama eskiye oranla daha az çıkıyor süt. Belki uzun zamandır sağmadığımdandir bilemedim. Bir de benim bebeğim emmeye çalışırken aşırı terliyor bir süredir. Ondan da ememiyor olabilir. Kafamda deli sorular.. şimdi kısır yaptım yicem :kk77:
Yaa evet insanın aklına türlü seçenekler geliyor. En kötüsü de emmeyi bırakacak mı kaygısı :( İnşallah minişler normale döner hemencik :dua:

sagol canım tam dişin çıkacagı zaman özellikle çok huysuz oluyorlar genelde önce orda belliydi diş yeri morumsuydu sonra beyaz dişin ucu çıkmış şimdi kasık falan sürünce ses çıkarıyor 😊tam asırı sıcaklara denk geldi dişler o da zorluyor
ya galiba bizimde öyle olmuş.belki ateşi ondan çıkmıştır çünkü bugün kontrolde çok şükür bişey cikmadi

Sürekli kullanmak iyi bi fikir olmayabilir ama böyle belli bi sebepten azaldığı zamanlarda bi kaç gün lactamil, humana, galakto damlalar gibi şeylerden almak da işe yarıyor, süt geri dönüyor.

ya galiba bizimde öyle olmuş.belki ateşi ondan çıkmıştır çünkü bugün kontrolde çok şükür bişey cikmadi
olabilir canım sorunsuz çıkarır inşallah benimkinin epeydir büyük tuvaleti ishal gibi ama degil bu da diş belirtisi

Kızlar güneşin kulağından şüpheleniyorum yarın randevumuz var da çocuk cerrahında, kulak için de o bakar mı yoksa normal çocuk sağlığı ve hastalıklarından mı randevu almalıyım ?

olabilir canım sorunsuz çıkarır inşallah benimkinin epeydir büyük tuvaleti ishal gibi ama degil bu da diş belirtisi
Amin inşa cnim.... bütün bebekler sorunsuz sıkıntısız çıkarırlar ınş. cnim 10 öncesine kadar ishal gibiydi hemde günde 5-6defa ama drmmrki disle alakası yokmuş

Hem süt alerjimiz çıktı, hem ben regl oldum sütüm azaldı, hem kızım çok öksürüyor uykudan uyanıp kusana kadar, hem de diş huysuzluğu var inanılmaz mızmız ve ağlak :KK43: Hiç böyle değildi benim bebeğim sakin ve huzurluydu. Her şey üst üste geldi :KK43: Kuzuma da tüm hasta kuzulara da acil şifalar diliyorum :dua:
Aminn aminnm kuzum bu arada dikkat et hazir kasik mamalarin icindede sut tozu gibi seyler bulunabiliyor irmikten hazir su ile kasik mamadi yapabilirsin sade aklima bu geldi suan

bende sohbetinizi ozledim. cocuklar iyiler bende iyiyim sen nasilsin senin cocuklar nasillar?iyilerdir umarim. burasi bir kac gundur cok sicak bunaldik havadan. oralar nasil sicak mi burasi gibi
Benim büyük tatile girdi dört gözle babasının izne çıkmasını bekliyor (bende😄) küçük yarın tam altı aylık olacak iki diş getirdi alttan ek gıdalara başladık hafiften uykusu yok daha gündüz 40 dkdan uzun uykusunu görmedim iki sefer uyuyor bazen o bile olmuyor uykusuz prensim diyorum artık

bende iyiyim ücretsiz izne ayrıldım ev hanıma modundayim senin kuzu dış cikardimi ek gıdalara basladin mi

Genel olarak hava serin gitti Türkiye de son on gündür yaz mevsimi hissediliyor Yozgat'ta ben hala yaz mevsimi geldi diyemiyorum

Back