sagolasin Cnim.aynı ya hatta sıcaklar daha fazla iştahını azalttı. bizde çok terleme var günde 10kereden fazla değiştiriyorum.gece birden bire ateşi çıktı sicaklardan oldu galiba.peki siz nasil baş ediyorsunuz sicaklarda
Neler aldın cnm bende h.sonu çıkacağım oyuncakta almak istiyorum.. ama ne oynayacak bu çocuk çıngıraklı..ve hışırtılı... diye başlayanlar dışında ne alıyorsunuz mesela
sagol canım tam dişin çıkacagı zaman özellikle çok huysuz oluyorlar genelde önce orda belliydi diş yeri morumsuydu sonra beyaz dişin ucu çıkmış şimdi kasık falan sürünce ses çıkarıyor tam asırı sıcaklara denk geldi dişler o da zorluyor
Regl olunca sütü azalan kızlar naptınız? Regl bitince çoğaldı mı yine? Ben de 2 gündür regl dönemindeyim ve bebeğim aç kaldı sanki İki çekip bırakıyor memeyi ağlıyor İnek sütü alerjimiz de var mama veremiyorum. Henüz rapor da çıkarmadık izlem sürecindeyiz diye. Umarım çoğalmıştır sizin de, benim de çoğalır
canım izlemde ek gıda verecek misin eger verebiliyorsan sade tahıllı mamalar var aptamil in diger markalarda olabilir şimdi büyük oğlumda o mamayı meyve püresiyke karıştırıp veriyordum eger düşünürsen
canım izlemde ek gıda verecek misin eger verebiliyorsan sade tahıllı mamalar var aptamil in diger markalarda olabilir şimdi büyük oğlumda o mamayı meyve püresiyke karıştırıp veriyordum eger düşünürsen
Hem süt alerjimiz çıktı, hem ben regl oldum sütüm azaldı, hem kızım çok öksürüyor uykudan uyanıp kusana kadar, hem de diş huysuzluğu var inanılmaz mızmız ve ağlak Hiç böyle değildi benim bebeğim sakin ve huzurluydu. Her şey üst üste geldi Kuzuma da tüm hasta kuzulara da acil şifalar diliyorum
Neler aldın cnm bende h.sonu çıkacağım oyuncakta almak istiyorum.. ama ne oynayacak bu çocuk çıngıraklı..ve hışırtılı... diye başlayanlar dışında ne alıyorsunuz mesela
Ya benim ark gidiyorum bizden büyükler Azra orada ne severse onu aliyorum bugün fisher dan ust uste kule gibi dizilen iyuncak aldim yumuşak kitap silikon top gibi dış kasiyici aldım. Geçen küp aldım 6tane bir tane atıyorum önüne yakalamaya çalışcam diye tüm evi turluyor muzikli iyuncaklarida çok seviyor