Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikleeer sira bizlerde, birinci sizsiniz bu gurupta galibapatlamış canım belliydi dün çok agladı hiç uyumadı darısı diğerlerine![]()
Ben de hiç anlamıyorum dış olayindan
Yer kalmadi evde yerrrBiz yine eve yeni geldik 11 buçukta çıkmıştıkdaha yemek yok ortada
oyuncak aldım Kizima bebisler ile de oynadı ohh ❤
Ama cok sevdi bugun hem daha oyuncak sepetimiz bosssYer kalmadi evde yerrr![]()
sagolasin Cnim.aynı ya hatta sıcaklar daha fazla iştahını azalttı. bizde çok terleme var günde 10kereden fazla değiştiriyorum.gece birden bire ateşi çıktı sicaklardan oldu galiba.peki siz nasil baş ediyorsunuz sicaklarda
Bu arada bizim daha oyuncak sepetimiz bile yokAma cok sevdi bugun hem daha oyuncak sepetimiz bosss![]()
Biz yine eve yeni geldik 11 buçukta çıkmıştıkdaha yemek yok ortada
oyuncak aldım Kizima bebisler ile de oynadı ohh ❤
yok canım anneve ogluşu arkadsımızınki çıktı 2 tane bi arkads daha var digerlerini bilmiuorum inşallah hepsi sorunsuz çıkarır zor bi süreçTebrikleeer sira bizlerde, birinci sizsiniz bu gurupta galiba
sagol canım tam dişin çıkacagı zaman özellikle çok huysuz oluyorlar genelde önce orda belliydi diş yeri morumsuydu sonra beyaz dişin ucu çıkmış şimdi kasık falan sürünce ses çıkarıyor
öyle canım bankalar iliğini sömürüyor insanın faizle hayırlı olsun arabanız kazasız belasız inşallahBizde Birevime girdik araba alacagz ekimde insallah faizsiz bisey yapmak zor valla gercekten
canım izlemde ek gıda verecek misin eger verebiliyorsan sade tahıllı mamalar var aptamil in diger markalarda olabilir şimdi büyük oğlumda o mamayı meyve püresiyke karıştırıp veriyordum eger düşünürsenRegl olunca sütü azalan kızlar naptınız? Regl bitince çoğaldı mı yine? Ben de 2 gündür regl dönemindeyim ve bebeğim aç kaldı sankiİki çekip bırakıyor memeyi ağlıyor
İnek sütü alerjimiz de var mama veremiyorum. Henüz rapor da çıkarmadık izlem sürecindeyiz diye. Umarım çoğalmıştır sizin de, benim de çoğalır
![]()
Sepeti buyuk alirsan dolmazzz tabiAma cok sevdi bugun hem daha oyuncak sepetimiz bosss![]()
Somurmek az kalir valla ya Rabbim yardim etsin herkeseöyle canım bankalar iliğini sömürüyor insanın faizle hayırlı olsun arabanız kazasız belasız inşallah
Yaa bilmiyordum böyle sade mama olduğunu. Çok sağol canım. Doktorumuza sorayım da vereyim bari çocuk aç bence :scanım izlemde ek gıda verecek misin eger verebiliyorsan sade tahıllı mamalar var aptamil in diger markalarda olabilir şimdi büyük oğlumda o mamayı meyve püresiyke karıştırıp veriyordum eger düşünürsen
kaşık maması var canım 7 tahıllı ballı vardı bi de balsız sade vardı ben kahvaltıda veriyordum yada akşamYaa bilmiyordum böyle sade mama olduğunu. Çok sağol canım. Doktorumuza sorayım da vereyim bari çocuk aç bence :s
Ya benim ark gidiyorum bizden büyükler Azra orada ne severse onu aliyorum bugün fisher dan ust uste kule gibi dizilen iyuncak aldim yumuşak kitap silikon top gibi dış kasiyici aldım. Geçen küp aldım 6tane bir tane atıyorum önüne yakalamaya çalışcam diye tüm evi turluyorNeler aldın cnm bende h.sonu çıkacağım oyuncakta almak istiyorum.. ama ne oynayacak bu çocuk çıngıraklı..ve hışırtılı... diye başlayanlar dışında ne alıyorsunuz mesela
Bu arada bizim daha oyuncak sepetimiz bile yok![]()