2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Biz de tatilden dönünce sebzeden başlayacağız
Bizim dr yazın susuyorlar ve bu yüzden de çok emiyorlar dedi
Sadece anne sütü alsa bile çok sıcaklarda çişi azaldığında bezinde pembe lekeler olduğunda su ver dedi bana
tok olunca içmiyor suyu ben de açken veriyorum o zaman az biraaz içiyor iyi tatiller size güzelce stres atın 😉

Kızımda öyleydik biz canım babası götürürdü kucağında o kadar çırpınırdı ki hep hızlı hızlı koşardım arkasından ki annecim annecim diye diye çocuğu kaçırıyoruz sanmasınlar hele konuşunca çok kötü oluyor kızınca bana dokunma dye bağırmayı öğrettik başımıza patladı sokakta bana dokunma diye bağırarak koşuyorduk Allahım ne zordu
Ah napcaz biz 😭😭

patlamış canım belliydi dün çok agladı hiç uyumadı darısı diğerlerine😄
Gözünüz aydın:))
Benumki emerken Aysk tutuyor bir meme emiyor bir ayak emiyor 😂 S Sevimlipanduf
Benimki de bir kere emdi baş parmağını aklıma geldin fotoya yetişemedim😂
Ben ütücüyüm ya makinadan çıkanı ütülerim temizlik biter ütü bitmez bizim
Ayy en sevmediğim.. mecbur kalmasam camdan atardım ütüyü😂

Gunaaydinnn ❤❤ S Sevimlipanduf hadi guzel haberlerini bekliyoruz Guneein sansinaa ❤
Z zeLina sen alisik degilsin cok kuzum ins duzelir bir an once
Cnm bunun huysuzluğu kulağındanmış galiba ilaçlardan sonra düzeldi şükür ben işlerimi halletmek için geç yattım:(

Ben havlu yastık yüzü çarşaf dışarda giydigimiz tüm kıyafetleri ve Ömer utkunun tüm kıyafetlerini utuluyorum abinin kıyafetlerini üç yaşa kadar hep utuledim şimdi abinin kıyafetlerinde dışarı kıyafetleri ütülerim
gel sarılacağımmm
donları çorapları bile ütülerim
çamaşırı topladıktan sonra ayırmak daha zoruma gidiyor. hepsini ütülüyorum sonra yerleştiriyorum. bu da bana kayınvalideden bulaşmış bir alışkanlık oldu :(

gel sarılacağımmm
çamaşırı topladıktan sonra ayırmak daha zoruma gidiyor. hepsini ütülüyorum sonra yerleştiriyorum. bu da bana kayınvalideden bulaşmış bir alışkanlık oldu :(
Benim de annem böyle idi ben el surmuyirum valla sadece yeni alinan kıyafet utusu yapiyorum

Benim de annem böyle idi ben el surmuyirum valla sadece yeni alinan kıyafet utusu yapiyorum
kayınvalide bizde de ütü yapar.
tüm dolaplar ütülü kıyafetle dolu olunca benim ütülemeden koyduğum her parça sırıtıyor :)

minimalist yaşamı benimsediğimiz için kıyafet konusunda epeyce sadeleştik onun için ütü işi kolay oluyor

kayınvalide bizde de ütü yapar.
tüm dolaplar ütülü kıyafetle dolu olunca benim ütülemeden koyduğum her parça sırıtıyor :)

minimalist yaşamı benimsediğimiz için kıyafet konusunda epeyce sadeleştik onun için ütü işi kolay oluyor
En güzeli kesinlikle 🙃 kendim için de utu istemeyen kumaşlar ile iş hayatını devam ettiriyorum ben de 🙃

Masallah okadar sey utulenirmi sicakta lastikli carsaf kullan ondan bari kurtulursun 😂😂Bizim makina hic burusuk cikarmiyor ben hic gerek gormedim yada bana oyle geldi hic mandal sevmem camasirda direk ciktimi ser topla katla yapiyorum ben utulesem daha cok iz cıkar magaza usulu katlama yapiyorum cocugu kinide bizimkinide tulum pantalon gomlekleri asarim ceket vs

Lastikli çarşaf utusu yapmıyorum misafirlere kullandığım çarşaflar lastikli değil bende bekletmem hemen toplar utusunu yaparım yoksa daha çok kirisiyor utulenen kıyafetler bana daha güzel geliyor

Günaydın hanımlar
Devamlı emiserek geçti gece artık yatağında yatırıyorum çünkü emme isteği hep var meme ortada gece boyunca yaklaşıyor emiyor isteği bitince çekiliyor memeden gözler kapalı

gel sarılacağımmm
çamaşırı topladıktan sonra ayırmak daha zoruma gidiyor. hepsini ütülüyorum sonra yerleştiriyorum. bu da bana kayınvalideden bulaşmış bir alışkanlık oldu :KK43:

:KK50: sarılırım tabiki 😘

Bende donlar ve çoraplar yok bende atlet eğer gözüme kırışık gelirse utuluyorum ben yapmazsam rahat edemiyorum utuyu ama.dolaplar ne güzel oluyor dimi ütülenmis havluyla yüz sürmek ne mutluluk bunlar benim için önemli bende çok kolay utulevecek kıyafetleri satın alıyorum

çocuklar nasıl oldu canım.

Yeni bir soru ile karsinizdayim gencler:) simdi ben su verirken biberonla veriyordum ama biberon ucunun yenidogana uygun oldugunu unutmusum tel delik cocukcagiz cekemiyor kac saat. Simdi sizce biberonun ucunu ayina uygun mu alayim yoksa alistirma bardagi gibi bisi mi alayim siz nasil veriyorsunuz suyu?

Alıştırma bardağı ile veriyorum Chicconun +4 alıştırma bardağıni tavsiye ederim

Back