Aa cok mantiklii ozeldeki doktor kabul ederse ben de dusunebilirim bunu... dediginz gibi gerçekten özelde çok para alıyorlar test için gereksz yereTahlillerimi devlette yaptiriyorum. Ozeldeki doktor cok iyi ama hastane pahali. Gereksiz harcama yapmak istemiyorum.
Ben folio kullaniyorum kutusu da tatlandirici kutusu gibi:) içinde iyot da var b12 de dr um onermstiKizlar kafam karisti eurho vital alman marka folik asit aldim guvenlimidir,kullanan varmi
Canım tam teşekküllü olmayan yerlerde öyle olur ama yine de ultrason ciBenimde tahminim o yöndeydi. yani en azından doktorun odasında ultrason cihazı yok ondan mı acaba bilmiyorum. Belkide semt polikliniği olduğu içindir
bana da söylememişti ben sormuştum canım. Anormal bi durum olsa söylerdi zaten böyle şeyleri kafalardan çıkarıyoruz tadını çıkarmaya bakıyoruzValla bana soylemedi bende sormadım pekte merak etmiyorum yoksa araştır araştır bi hal oluyorum kafama takıyorum
Maşallah inşallah bizlerde görürüz.Beta hcg değerin tam muayene olduğun günün değerimi.Şükürler olsun kesemizi gördük 1097.06 değerle alttan muayenede doktir 3 hafta sonra gel kalp atışını duyalım.dedi 4+5iz ama kese 4 haftalikmks
Canım kalp atışını duydun mu? Ben de 6+4 te gidecem erken mi diye düşünüyordumMerhaba arkadaşlar . bende bugun 6+0 ım . bugun gideceğim doktora ilk defa. inş kese ve inşş kalp atısını bıle duyarım .
ama su an cok fazla belim agrıyor acıyor. hamilelikle alakalı değildir diye düşünüyorum ama yinede bi size sorayım deıdm
Haklısın canım gerçekten yaşamayan bilmezmiş@Hb0216Strongmom_ kızlar bulnatiniz ve kusmaniz cok ise mutlaka serum taktirin vucudunuz susuz kalmasin tamam bulantinizi engellemez ama susuz kalan vucutta bir sure sonra atesiniz cikmaya baslar bebek icin tehlikeli olur ihmal etmeyin doktor kontrolu altında kalin Rabbim yardımcınız olsun Insallah en kısa surede gecer bulantilariniz
Sağol canım hayırlısıyla İnşâAllahBulantilar cok zor. Insaallah en kisa surede biter bulantin
Ay canım benim hoşgeldin aynen gelselerStrongmom_ merhaba canım burda da buluştuk adını görünce sevindim.Diğer arkadaşlarda gelse buraya.
Ayy Allah korusun. Ben de yarın 5+4 oluyorm benmde ağrım azaldı çok hafif bugun mide bulantısı geçirdim akşama kadar. Korkma ya regl haftamız geçince kendine geldi vücut artık çok ağrı olmaz. Bir de 5+4 kalp atışı için çok erken bence haftaya gidin daha çok küçük kalbi bile yeni oluşuyorKızlar benimde bugün 5+4 hiç ağrım falan kalmadı sanki göğüslerim eskisi kadar ağrılı değil midem hiç bulanmadı zaten kaşık ağrımda çok çok nadir oluyor bisey mi öldü çok merak ediyorum. S yarın kalp atışı için gidecektik çok korkuyorum bisey oldu diye
Canım ben 28 yaş Mersin sat 11 mayıs doğum 18 ocak ilk bebek :)Kızlar listeyi bu akşam guncelliycem listede olmayanlar etiket yapsın
Ben de 6+4'te duydum canım. Doktorum o zaman çağırmıştı. Duyulur sanıyorum.Canım kalp atışını duydun mu? Ben de 6+4 te gidecem erken mi diye düşünüyordum
Canım ben beta hcg 2301 oldugu gun karindan belli belirsiz vajinal daha net gördüm senin en son beta hcg kaçtı?Maşallah inşallah bizlerde görürüz.Beta hcg değerin tam muayene olduğun günün değerimi.
Ya çok sevindim canım hayırlı olsuncanım beni listeden çıkarma kesem gözükmemişti ama geen gittigimzide gördük ok şükür
Evet canim bugün kontrol oldum dün gece 4 de verdim kaniMaşallah inşallah bizlerde görürüz.Beta hcg değerin tam muayene olduğun günün değerimi.
İnşallah dediğin gibi olur canım yaa zaten yıllardır olmadı tüp bebekle kavuştum derken yine riskIlk zamanlar olcumlerde hata olabiliyo .insallah ondandir.inancini yitirme..
İnşallah canım inşallah zor buldum çabuk kaybedicem diye çok korkuyorum,kısmetten öteye geçilmez ama yinede yıpranıyo insanCanım yaaa üzülme üzülürsen daha olumsuz olur herşey. Dua et iğnelerin faydası olsun yeterki. Bende 10 gün önce gittiğimde sata göre geriydi. Hatta çok küçük dedi bende anlamadm. Olabiliyo demekki böyle şeyler sen içini ferah tut ve kendine çok dikkat et sürekli dinlen
Ben duyamadım ama atıyomuş çok azPembepanterr bence üzülme yavasta olsa kalbi atıyor benim hir arkadaşım vardi onunda boyle ilk haftalarda kalp atimi yavas denmişti bir hafta sonra toparlamıştı sen kan sulandiricida kullaniyordurdun ilaclarini ihmal etme onu saati saatine kullanman gerekiyor aksatma progestanida kullan dinlen insallah toparlayacak minik savaşçı birde tavsiyem bu arada baska bir doktora gitmen bazen usg kalibrasyonlarindan ötürü böyle sacmaliklar olabiliyor
16 mayıs bat yanlış oldukubra5505 bat 12 mayıs 23 ocak bebegin doğumu kocaeli ilk bebegim
Hic birsey ise yaramiyor suan migdem bos hala istifra ediyorum