2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tahlillerimi devlette yaptiriyorum. Ozeldeki doktor cok iyi ama hastane pahali. Gereksiz harcama yapmak istemiyorum.
Aa cok mantiklii ozeldeki doktor kabul ederse ben de dusunebilirim bunu... dediginz gibi gerçekten özelde çok para alıyorlar test için gereksz yere

Benimde tahminim o yöndeydi. yani en azından doktorun odasında ultrason cihazı yok ondan mı acaba bilmiyorum. Belkide semt polikliniği olduğu içindir
Canım tam teşekküllü olmayan yerlerde öyle olur ama yine de ultrason ci
Valla bana soylemedi bende sormadım pekte merak etmiyorum yoksa araştır araştır bi hal oluyorum kafama takıyorum
bana da söylememişti ben sormuştum canım. Anormal bi durum olsa söylerdi zaten böyle şeyleri kafalardan çıkarıyoruz tadını çıkarmaya bakıyoruz

Canım kalp atışını duydun mu? Ben de 6+4 te gidecem erken mi diye düşünüyordum

Haklısın canım gerçekten yaşamayan bilmezmiş
kubra5505
36
İstanbul
Sat 16.04.2018
Doğum 21.01.2019
İkinci bebek

Bulantilar cok zor. Insaallah en kisa surede biter bulantin
Sağol canım hayırlısıyla İnşâAllah
Strongmom_ merhaba canım burda da buluştuk adını görünce sevindim.Diğer arkadaşlarda gelse buraya.
Ay canım benim hoşgeldin aynen gelseler

Ayy Allah korusun. Ben de yarın 5+4 oluyorm benmde ağrım azaldı çok hafif bugun mide bulantısı geçirdim akşama kadar. Korkma ya regl haftamız geçince kendine geldi vücut artık çok ağrı olmaz. Bir de 5+4 kalp atışı için çok erken bence haftaya gidin daha çok küçük kalbi bile yeni oluşuyor

İnşallah canım inşallah zor buldum çabuk kaybedicem diye çok korkuyorum,kısmetten öteye geçilmez ama yinede yıpranıyo insan bi rahatlayamadım ki

Ben duyamadım ama atıyomuş çok az inşallah dediğin gibi olur canım valla herşeye de çok dikkat ediyorum,üzülmemek elde değil ama olacak varsa oluyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…