Hmn hastaneye gitmem lazim bnm gidiyim bn
Sizde durumlar nedir canımTarihimiz ayni
Canim devletin acil mi direk isteyince bakiliyormuKızlar acile geldim dr a girdim gebelik şüphesiyle kan testi istiyorum dedim adet kanamam geldi ama ben yine de kanı verdim çok şaşkınım
Ne zaman gittin canımKizlar bende gordum bebisimi..
B Bonibonlukek @kanaryamm kızlar bulnatiniz ve kusmaniz cok ise mutlaka serum taktirin vucudunuz susuz kalmasin tamam bulantinizi engellemez ama susuz kalan vucutta bir sure sonra atesiniz cikmaya baslar bebek icin tehlikeli olur ihmal etmeyin doktor kontrolu altında kalin Rabbim yardımcınız olsun Insallah en kısa surede gecer bulantilariniz
Tuzli ayran deneyim bari hmn migdem bos suan insallah yine aynisi olmaz
Hic birsey ise yaramiyor suan migdem bos hala istifra ediyorumZencefil içeren bi folik asit varmış o iyi gelebilir.
B Bonibonlukek @kanaryamm kızlar bulnatiniz ve kusmaniz cok ise mutlaka serum taktirin vucudunuz susuz kalmasin tamam bulantinizi engellemez ama susuz kalan vucutta bir sure sonra atesiniz cikmaya baslar bebek icin tehlikeli olur ihmal etmeyin doktor kontrolu altında kalin Rabbim yardımcınız olsun Insallah en kısa surede gecer bulantilariniz
Sat: 30 martKızlar listeyi bu akşam guncelliycem listede olmayanlar etiket yapsın
Biran önce hastaneye gidip cikmak istiyorum artik acliktan bayilcamhak
serumdan sonra kendine gelince guzelce karnini doyur bugun bisey yememissindir sabahta yataktan kalkmadan basucunda beyaz leblebi bulundur atistir Allah sifa versin suan ayni durumdayiz
Bugun.yeni geldim eve.. daha minnacikta..gorduk kalp atisini ama dinlemedik.Ne zaman gittin canım
Evet daha sonra gitmekte fayda var bence de.canım birine gitme bence üst üste olacaksa
Haklisin. Bosuna icimi bulandirmaya gerek yok.Canım iki muayene arasini 2 hafta birak bence... yani ilk bebegini kaybetme sebebin ultrasyona sik sik gitmen degildir ama sik sik girmemeye çalış bence...
Biran önce hastaneye gidip cikmak istiyorum artik acliktan bayilcam
Kalp atışı cok heyecanlandim yaa sanki kendi bebegim ❤Kizlar bende gordum bebisimi..
Kendimiz gibi seviniyoruz her habere..insallah dogumlarimizida paylasiriz.Kalp atışı cok heyecanlandim yaa sanki kendi bebegim ❤
Tebrik ederim canım inşallah kucağına aldığın günleride görürsün.kaç haftalıksın tam olarak ?Bugun.yeni geldim eve.. daha minnacikta..gorduk kalp atisini ama dinlemedik.
Canım sorma yaa şimdi geldim kontrolden gelişimi çok yavaş dedi sat hesabına göre 8 haftalık ama ultrasonda 6 haftalık çıktı
Pek yolunda değil canımevet dr gidecekti sen yazınca cevap verir dedim ama ikinci kez yazıyorsun gelmedi daha sanırım inşallah herşey yolundadırPembepanterr
Amin canim.. 6+0 . Vajinal bakiyo dr...daha once 1 kimyasal 2 dusugum.var 9 ve 10.haftalarda..riskli gebelik olarak degerlendiriliyorum...haftaya yine kontrolum var.Tebrik ederim canım inşallah kucağına aldığın günleride görürsün.kaç haftalıksın tam olarak ?