Normal canım vücut alışmaya çalışıyor seni halsizleştiriyor mecburen uyuyorsun kıymetini bil uyu boşver bebiş olunca uyuyamıycaz nasılsaGunaydin butun gunu uyuyarak gecirdim ve suan hala uykum var sozce normal mi
Valla boyle bi uyuma yok 3 saat ayaktayim geri kalanbzamanda uyku halinde nerde olursam oluyum uyuyorumNormal canım vücut alışmaya çalışıyor seni halsizleştiriyor mecburen uyuyorsun kıymetini bil uyu boşver bebiş olunca uyuyamıycaz nasılsa
Saol allah razı olsun canım ❤ supriz oldu hepimize rabbimden gelene amenna dedik evet kiz olursa hep diyordum kızlara uygun RANA HIFA koyardım herhalde diye .eğer kiz olursa hazır ama oğlana belirsiz ben mirza ismini çok seviyorum eşim fatih diyor hayırlısı bakalım ne olucak.senin kacinci bebişin rabbim hepimizin yavrularını sag sağlim kucaklarimiza almayı nasip etsin
Selam kızlar
Ben de ayın 25 i cumartesi gününe randevu aldım kalp atışları için. Doktorum çarşamba gelebilirsin demişti ama garanti olsun diye birkaç gün sonra gideceğim.
Hepimizin kucaklarına sağlıkla gelsin bebişleri
Kızlar iyi geceler nasılsınız? Geçen gün de sormuştum ama arada kaynadı sanırım çok özel olmayacaksa akıntılarınız ne durumda benim yok denecek kadar azaldı endişelenmeli miyim?
Günaydın hayırlı haftalar
kızlar benim midemde hep karışıklık var kusma bir kez oldu ama her an kusacakmışım gibi
aç kalmakta tok olmakta yaramıyor bu hissin geçmesi için
birde yemekte ve herşeyde dibi tutmuş yanık yemek kokusu alıyorum
Günaydın,Günaydın hayırlı haftalar
kızlar benim midemde hep karışıklık var kusma bir kez oldu ama her an kusacakmışım gibi
aç kalmakta tok olmakta yaramıyor bu hissin geçmesi için
birde yemekte ve herşeyde dibi tutmuş yanık yemek kokusu alıyorum
Cook tesekkrler tatlis annislerAramiza hoşgeldin canım hayırlı olsun
Maşallah çok guzel herşey yolunda inşallah sağlıkla kulaklarımıza almora nasip olur
Benim sat 11 nisandı. Keseyi 14 mayısta karından ultrasonda gördüm canım. 12 mayısta hcg 4451 çıkmıştı. Ondan sonra hcg ölçtürmedim. Kese 9,5 mm di. 17 mayısta farklı bir doktora gitmiştim aynı hastanede. Kadın doğum doktorum sonrasında görüşelim deyince 17 mayısta tekrar baktı. 13 mm olmuş minişimyolk sac ı da gördü doktorum her şey yolunda dedi çok şükür Darısı kalp atışlarına ve sağlıkla kucağımıza almaya hepimizin inşallah
günaydın
hafta sonu hiç bakamadım sırayla okuyordum hatlar karıştı umarım herkes iyidir. ben de haşimatoyum tsh için dr gidiyorum gitmişken gebelik için de baktıracağım. daha hiç kan vermedim ama çift çizgiyle hamile olduğumu herkese ilan ettim
Günaydın,
Bulantıların başlamış sanırım canım inşllah çok kötü olmazsın.aç kalmamak en iyi çözüm diyorlar.sık sık yemen lazım.tam olarak kaç haftalıksın benim 5+2 ama bulantım yok henüz
benim geçen ay tüp bebek denemesinde pozitifi görene kadar 25 mg kullanıyordum dr gebelik olunca 50ye çıkardı şimdi bende gebelik olduğundan beri 50 mg kullanıyorum sen hamile kaldıktan sonra ölçtürdün mü canımBende de haşimato tirodi var.50 mg kullanıyorum euthrox .
aynen bende cabuk gecer merak etme hele karnin buyuyup tekmeledigi zaman inanilmaz bise❤❤7. Haftaya girdimgün gün sayiyoruz nasıl geçecek kalan 8.5 ay acabaa 29unda randevum kalp atışı için inşallah duyarım tek duam bu korkmuyor da değil insan