2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

fatih kafiyeyi bozuyor hepsi A ile bitsin. uyumlu kardeş isimlerini çoook seviyorum
benim 19 aylık 1 oğlum var nasipse bu 2.

merhaba canım ben dayanamadım çarşambaya randevu aldım
çarşamba 7. haftaya giriyoruz inşallah hayırlı haberler ile dönerim
birbirimize güzel haberler verelim inşallah

Günaydın hayırlı haftalar

kızlar benim midemde hep karışıklık var kusma bir kez oldu ama her an kusacakmışım gibi
aç kalmakta tok olmakta yaramıyor bu hissin geçmesi için
birde yemekte ve herşeyde dibi tutmuş yanık yemek kokusu alıyorum

Kızlar iyi geceler nasılsınız? Geçen gün de sormuştum ama arada kaynadı sanırım çok özel olmayacaksa akıntılarınız ne durumda benim yok denecek kadar azaldı endişelenmeli miyim?

canım bende yoğundu şimdi hala var ama azalıyor ben 6 haftalığım bu arada

gunaydin canim birebir ayni seykeri yasiyorum suan surekli bulanti kotu kokular kizimin islak mendili bile evin heryerde acayip kokuyor hic cikarmadim surekli burnumu tutup geziyorum

günaydın
hafta sonu hiç bakamadım sırayla okuyordum hatlar karıştı umarım herkes iyidir. ben de haşimatoyum tsh için dr gidiyorum gitmişken gebelik için de baktıracağım. daha hiç kan vermedim ama çift çizgiyle hamile olduğumu herkese ilan ettim

Günaydın,
Bulantıların başlamış sanırım canım inşllah çok kötü olmazsın.aç kalmamak en iyi çözüm diyorlar.sık sık yemen lazım.tam olarak kaç haftalıksın benim 5+2 ama bulantım yok henüz

Maşallah çok guzel herşey yolunda inşallah sağlıkla kulaklarımıza almora nasip olur

canım bende çarşamba günü tsh ölçtüreceğim benimde haşimato troidim var dr gittiginde gebelikte sınır ne olmalı öğrenebilirmisin
merak ediyorumda güzel haberler ile gel inşallah

Hepimizde ayni sikintilar var galiba 2 gun onceye kadrr herseyi yiyebiliyordum yarim saatte bir acikiyordum hala acikiyorum ama bsy yiyemiyorum herseyden tiksindim

inşallah canım ben 5+5 im doğum 16 ocak görünüyor.

Bende de haşimato tirodi var.50 mg kullanıyorum euthrox .
benim geçen ay tüp bebek denemesinde pozitifi görene kadar 25 mg kullanıyordum dr gebelik olunca 50ye çıkardı şimdi bende gebelik olduğundan beri 50 mg kullanıyorum sen hamile kaldıktan sonra ölçtürdün mü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…