Canım bendede oldu tam senin günlerinde iken doktora gittim kalp atışı kese düzgün etrafta kanama alanı yok dedi progesteron içtim 4 gün sürdü ki benden böyle köyü kahve bazen yavru ağzı dokular bile geliyordu dün 6+5 de yine oldu dr gittim rahimde kese etrafında kanama yok yorumlamaya ayakta durmamakta calıs progesteron a devam et dedi ve geçti kese düzgün etrafında kanama yok serilerde korkma bol bol uzan gecer allahın izni ileMerhaba kızlar 5+6 hastamdaykm bugun sabah uyandığım da kahverengi lekelenme gördüm peçeteyle sildiğimde geliyor hemen doktora gittim kesede sıkıntı yok dedi daha bebeği göremedik progeston ilaç ve bir iğne yaptı parça gelirse bekleme gel dedi bi ara akıntım kesildi şimdi yine var peçeteyle sildiğimde belim ve karnım da ağrıyor.parça yok ama akıntım geliyor peçeteyle sildiğimde. Varmı bu durumla karşılaşan yada karşılaşan arkadaşlarınız neden böyle kanama olur çok korkuyorum
Aynen bende yarın izin aldım dinleniyorum benim daha erken olduğu için kese düzgün ama daha bebeği göremedik nokta gibi bişi gördük kesede sanırım oluşuyor progestan ne içinnkullanılıuor onu bile sormadım sabah 1 öğlen 1 gece 2 adet içmemi söyledi ağız yoluyla alıyorum benCanım bendede oldu tam senin günlerinde iken doktora gittim kalp atışı kese düzgün etrafta kanama alanı yok dedi progesteron içtim 4 gün sürdü ki benden böyle köyü kahve bazen yavru ağzı dokular bile geliyordu dün 6+5 de yine oldu dr gittim rahimde kese etrafında kanama yok yorumlamaya ayakta durmamakta calıs progesteron a devam et dedi ve geçti kese düzgün etrafında kanama yok serilerde korkma bol bol uzan gecer allahın izni ile
amaaaan boşver arkadaşım. Sağlıklı olsunlar da, alsak da veririz inşsezeryan canım ilki 27 kg aldım fil yavrusu gibiydim yoo filde değil sherkin karısı prenses fiona gibiydim
ideal almışsın sen arkadaşım inşallah bu sefer az kilo alırız
şuan 6 haftamızı bitirdik ozamanAdeti baz al..ilerleyen haftalarda fark kapanirmis zaten...
Benim.ilk bebe..evde bisey yapmiyorumda.isyerinde dosya koyuyorum bazen klasor tasiyorum :) bunlarda bisey yapmaz herhalde...kimse bilmiyor.yardimda isteyeniyorum..cok ust rafta olunca almiyorum valla..)
maşallah sana canım, benim ilk doğumum çooook zor oldu, 13 saat sancı çektim ama bu sefer ümitliyim inş kolay olacak :)kilo almamız normal doğumu etkilemez. ben tedavi ile kilo almıştım 79 kg ile hamile kaldım 93 le gittim doğuma boyum 160 vee gayet rahat normal doğum yaptım. oğlum 3800 gr doğdu.
her insan için hatta aynı insanın her doğumu için şartlar farklı olur. yapmamız gereken iyi bir dr bulmak . bu yolda doktoruna ve kendine güvendiğin zaman doğum şeklin ne olursa olsun hepsi güzel olur1. doğumumda çook güzel anılar biriktirdim.
ocak anneleri olarak hepimize keşkesiz doğumlar diliyorum
aynıyız canım, bana sadece folik asit verdi, başka hiçbişi vermedi .. 5 inde çağırmıştı kalp atışı İçin, 8 inde gidicem ben inşBen henüz bugün itibariyle 6+0 dayim..dr um kalp atisini duyana kdr sadece folik asit ve demire devam etmemi soyledi o yuzden ekstra bir şey icemiyorum. 2 hafta boyunca sabretmem gerekecek sanırım :/
Canım progesteron hormonu düşüklüğünde oluyor böyle o yüzden vermiştir doktorun benim kızkardeşimde olmuştu geçti çok şükür ilaçlarını aksatma çok fazla ayakta durma canım sağlıkla kucağına al inşâAllahAynen bende yarın izin aldım dinleniyorum benim daha erken olduğu için kese düzgün ama daha bebeği göremedik nokta gibi bişi gördük kesede sanırım oluşuyor progestan ne içinnkullanılıuor onu bile sormadım sabah 1 öğlen 1 gece 2 adet içmemi söyledi ağız yoluyla alıyorum ben
Neden kullanılıyor bu ilaç canım bilgin varmı? Birde sende ilacı ağızdan mı alıuorsun vajinadan alanlar varmış galiba
Progesteron hormonu bütün kadınlarda var bu hormon bebeğin daha kolay tutunmasını sağlıyor hamile iken kendiliğinden yükseliyor ama bizim gibi lekelemedi olan hastalarda progesteron hormonunun düşük olma ihtimalinden sebep veriliyor lekelenmeleri kesip bebeğin daha rahat tutunmasını sağlıyor ben içiyorum ama kimisi fitil olarak alıyor bu şekilde yan etkisi olmuyor başın dönüyor tansiyonun düşüp biraz mide bulantısı yaşıyorsan bilki ilacın yan etkisinden ben ilk başlarda sarhoş gibi oluyordum ama artık yan etki yapmıyor genelde bu yan etkileri yaşamamak adına fitil olarak kullanıyor arkadaşlar bu arada izin almakla iyi yapmışsın wc ihtiyacı dışında kalmamaya calıs imkanın varsa kendine dikkat et inşallah gecicektirAynen bende yarın izin aldım dinleniyorum benim daha erken olduğu için kese düzgün ama daha bebeği göremedik nokta gibi bişi gördük kesede sanırım oluşuyor progestan ne içinnkullanılıuor onu bile sormadım sabah 1 öğlen 1 gece 2 adet içmemi söyledi ağız yoluyla alıyorum ben
Neden kullanılıyor bu ilaç canım bilgin varmı? Birde sende ilacı ağızdan mı alıuorsun vajinadan alanlar varmış galiba
Canim yat dinlen renk kahverengi lekelenmeden bisey olmaz insallah Rabbim korusun srtes yapmaMerhaba kızlar 5+6 hastamdaykm bugun sabah uyandığım da kahverengi lekelenme gördüm peçeteyle sildiğimde geliyor hemen doktora gittim kesede sıkıntı yok dedi daha bebeği göremedik progeston ilaç ve bir iğne yaptı parça gelirse bekleme gel dedi bi ara akıntım kesildi şimdi yine var peçeteyle sildiğimde belim ve karnım da ağrıyor.parça yok ama akıntım geliyor peçeteyle sildiğimde. Varmı bu durumla karşılaşan yada karşılaşan arkadaşlarınız neden böyle kanama olur çok korkuyorum
Benim de tüp bebek transferden 4 gün önce başladım jel olanını alttan kullanıyorumProgesteron hormonu bütün kadınlarda var bu hormon bebeğin daha kolay tutunmasını sağlıyor hamile iken kendiliğinden yükseliyor ama bizim gibi lekelemedi olan hastalarda progesteron hormonunun düşük olma ihtimalinden sebep veriliyor lekelenmeleri kesip bebeğin daha rahat tutunmasını sağlıyor ben içiyorum ama kimisi fitil olarak alıyor bu şekilde yan etkisi olmuyor başın dönüyor tansiyonun düşüp biraz mide bulantısı yaşıyorsan bilki ilacın yan etkisinden ben ilk başlarda sarhoş gibi oluyordum ama artık yan etki yapmıyor genelde bu yan etkileri yaşamamak adına fitil olarak kullanıyor arkadaşlar bu arada izin almakla iyi yapmışsın wc ihtiyacı dışında kalmamaya calıs imkanın varsa kendine dikkat et inşallah gecicektir
İnşallah bebişlerimizin tutunmasına vesile olurBenim de tüp bebek transferden 4 gün önce başladım jel olanını alttan kullanıyorum
İnşâAllah canımİnşallah bebişlerimizin tutunmasına vesile olur
canım benım de başlarda coktu bıkacgun olmadı gb ama ıkı gundur yine cogaldı hatta endişe edip wcye gıttim normal akıntıydı kokusuz sıvı halde yani gebelık boyunca olucakmış bazen azalıyor bu çok normal endişelenmeKızlar iyi geceler nasılsınız? Geçen gün de sormuştum ama arada kaynadı sanırım çok özel olmayacaksa akıntılarınız ne durumda benim yok denecek kadar azaldı endişelenmeli miyim?
Benim full devam ediyor bazen sarı bazen kahve rengi ama bizim şuan daha erken bi hafta olduğu için sanırım bebegin çıkış yeri için mukus üretiyor yani tıkaç diye biliyorum yada her insanda farklıdır cnmKızlar iyi geceler nasılsınız? Geçen gün de sormuştum ama arada kaynadı sanırım çok özel olmayacaksa akıntılarınız ne durumda benim yok denecek kadar azaldı endişelenmeli miyim?
Ayy içim rahatladı teşekkür ederim canımcanım benım de başlarda coktu bıkacgun olmadı gb ama ıkı gundur yine cogaldı hatta endişe edip wcye gıttim normal akıntıydı kokusuz sıvı halde yani gebelık boyunca olucakmış bazen azalıyor bu çok normal endişelenme
Gunaydin butun gunu uyuyarak gecirdim ve suan hala uykum var sozce normal miGünaydın mutlu huzurlu sabahlar