2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende bugune kadar bi gun tuttum bigun tutmayim dedim dun cok kotu oldum Ne yapalim saglicakla dogsunlarda tutariz insallah Rabbim biliyo
Aynen canım ben tutmustum 15 gün kalmıştı cogaltagim borcu kizimda hamileyim son ayindaydim bunda ilk ayı hayatın cilvesi

Selam kızlar
Ben de ayın 25 i cumartesi gününe randevu aldım kalp atışları için. Doktorum çarşamba gelebilirsin demişti ama garanti olsun diye birkaç gün sonra gideceğim.
Hepimizin kucaklarına sağlıkla gelsin bebişleri

Canim keseyi ne zamn gördün birde sat ne zamandi

benım dr.umda kese ıle bebegımızı gordugum halde 3hafta sonrası dedı kalp atısı ıcın cok heyecanlanyor ve sabırsızlanıyorum yaa:) sen de garantı ederk cok ıyı yapmıssın benım de kaldı 12 gunum:)

Amin inşallah Rabbim sağlık sihatle bize bağışlar inşallah bu sefer doğum sırasında havasız kalmış kuzum o yüzden vefat etti hiç sorunmuz yoktu yoksa
Allahım size ne buyuk sabır vermiş tahmın etmek bıle ne acı rabbim bıdaha yasatmasın korku yasaman okadar normal ki kucagına alana dek. inşallah sizin şefaatçiniz olcak meleğiniz ahirette. busefer de ınsalalh saglıkla kucagına al dualarım senınle canımmm

Amin inşallah Rabbim sabrını veriyor gerçekten yoksa yasayamazsin ki şimdi normal mi yapsam sazeyan mi o kafamda kaygı ilki normal di korkuyorum normal doğuma bilmiyorum canım ne yapacağım Rabbim.bibyola koyacak insallin

doktoruna anlatırsın herseyı o surecte sana dogru yolu gosterıcektır ınsalalh Rabbım. busefer yuzunuz gulsun inşallah

Canım ben de öyleyim halsizim sürekli uykum var ayağa kalkarken yaşlılar gibi yavaş yavaş ağır ağır kalkıyorum ( ki ben hareketli biriyimdir) ve iş yerinde masa başı işim ama onun dışında da hareketli çalışan bi insanım bir oraya koş bi buraya ve insanlar bence beni anlamıyorlar. İş yerinde kitap okuyup bi kenara çekilip bana iş yüklemeye çalışan bi malla çalışıyorum. Allah’tan senin gibi eşim anlayışlı evde yardımcı oluyor bana. Daha benim mide bulantım başlamadı ama baş dönmelerin tansyon düşüklüğü ve hızlı kalp çarpıntılarım oluyor.

Enerjik günlerin gelsin istiyorsun değil mi:) kalp çarpıntısına dıkkat et hemen otur uasadıgında bende çay, kahve ıctıgımde carpıntı yaşadıgımı farkettım suan kestım ıkısını de daha iyiyim özlemıyorum da acıkcası :) yaşayan bilir nasıl bir şey oldupunu hamile olduğunu bildikleri halde seni anlamıyorlarsa ayıp gerçekten cogu ınsan naz yapıyoruz sanıyor sanırım ah keşke halimiz yerınde olsa de koşsak yıne enerji olsak. Tüm bunlar hormonlarımızın eseri dediğn gibi Allahtan destekcimiz eşimiz. En onemlı moralı onlardan buluyoruz zaten. Sana iş yıkmaya calısanlara sen de taviz vermemeye çalış. Şartlarınız eşitse bunu yapamaz zaten Çalışırken daha zordur Allahım sana güç kuvvet versin inşallah bugunler de saglıkla geçecek.

Canım şartlar eşit sayılır ama insanları kullanmaya çalışanlara tahammül edemiyorum iş yerinde kitap okumak nedir yani anlamıyorum. Ben iş yaparken adam bana dönüp şuna bi bak diyor kitap okumaya devam ediyor. Ben de diorm ki siz bakın o işe işim var diyorum. Zaten gebeliğin verdiği bi gerginliğim var tepkilerim ani zor tutuyorum patlamamak için. Asıl bunlara ne müstehak bilo musunuz isterseniz iş yerinde yarım gün çalışma hakkı var hamilelerin öyle yapcam akılları başlarına gelecek

evet o hakkını kullansana gercekten hakkın bu senın işinde de gecerlıyse kesınlkşe yap ozaman ararlar işte. sen sakin kalmaya calıs stres bebeklere ıyı gelmıyor. Ani sınırlenmelerın olucak hatta daha da artıcak ben de 8. haftama gırıcem yarın bu gergınlkler bıraz gerıledı mıde bulantın olcaksa 7.haftanda olabılır cok dıkkat et asıl ozaman o hakkını da kullan umarım olmaz bulantın benım basladı 2gun oldu bıkez ıstfra ettım gecti üşütmemeye de calıs ısyerınde klıma vs varsa. buarada ben kese ile beraber bebegı 6+0 da gormustum canım kalp.atısı ıcın 5+4 erken olabılır belkı hem acele etme derım bazen duyulamayabılıyormus herkesn farklıymıs ılerlemesı hıc acele etme derım sınra bısa strese gırme. vajınalle belkı bellı olur ama tavsıye etmem herkesın aynı olusmazms bana dr.um kalp olusumu var dahı demedı hıc kalp.meselesını acmadı sormadım da gordunuz mu dye sadece 3hafta sonra kalp ıcın gelıceksın dedı o genel bılgıler herksde tutmuyo kuzum

Canim keseyi ne zamn gördün birde sat ne zamandi
Benim sat 11 nisandı. Keseyi 14 mayısta karından ultrasonda gördüm canım. 12 mayısta hcg 4451 çıkmıştı. Ondan sonra hcg ölçtürmedim. Kese 9,5 mm di. 17 mayısta farklı bir doktora gitmiştim aynı hastanede. Kadın doğum doktorum sonrasında görüşelim deyince 17 mayısta tekrar baktı. 13 mm olmuş minişim yolk sac ı da gördü doktorum her şey yolunda dedi çok şükür Darısı kalp atışlarına ve sağlıkla kucağımıza almaya hepimizin inşallah

Ayyy canım yaa ben de çok meraklanıyorum çok heyecanlıyım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…