2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimde bugün 5+0 ne zaman başlayacak mide bulantılarım acabavalla ne yalan söyliyeyim onca sene sonra olunca kusmak bile istiyor insan.

Ay hesapladım 9.hafta içindesin diyo böyle bebek daha büyük çıkıyo ben daha küçük çıkıcak sandım garip değilmi

Ne güzel işte kavuşmana daha az kalmış bebeğine
Bana doktor dün 6+2 demişti halbuki hesaba göre 6+5’ti.
Transfer sonrası ilaçların neler senin canım? Ne kullanıyosun? Estrofemi ne zaman bıraktın?

Benimde suan 5+4 gunluk migde bulantilari artti nasil olacak bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun :)

Canım blastokistmi diycem yoksa embriyo transferimi ikiside uyuyo tam anlamadım
5. Gün embriyosu blastokist 3. Gün embriyosuna diyorlar oradaki emriyo transferi diye doğru çıkıyor ama sata göre hesap yanlış çıkıyor

Benimde bugün 5+0 ne zaman başlayacak mide bulantılarım acabavalla ne yalan söyliyeyim onca sene sonra olunca kusmak bile istiyor insan.
Aman aman başlamasın sağlıklı bir gebelik geçirelim İnşâAllah:))

Ne güzel işte kavuşmana daha az kalmış bebeğine
Bana doktor dün 6+2 demişti halbuki hesaba göre 6+5’ti.
Transfer sonrası ilaçların neler senin canım? Ne kullanıyosun? Estrofemi ne zaman bıraktın?
Crinone jel,estrofem,clexane 4000 iğne,folidoce,coraspin,progestan :) hepsini hala kullanıyorum bırakmadım canım doktorum kalp atışlarını duyana kadar hepsine devam etmemi söylemişti şimdilik devam ediyorum bu hafta belli olucak,sen canım?

[QUOTE="kanaryamm, post: 56076447, member:

5. Gün embriyosu blastokist 3. Gün embriyosuna diyorlar oradaki emriyo transferi diye doğru çıkıyor ama sata göre hesap yanlış çıkıyor
Benim doktor niye sat gününe göre hesaplıyo acaba

herkese merhabalar bende inşallah ocak annesi olucam 23 ocak görünüyor satım 17 nisan bugün beta 3073 çıktı dr hemen gitmek istemiyorum 6 ay önce bir boş gebelik yaşadım kese için kalp atımı için dr ye giderek beklemek zor geliyor 7. hafta içinde gitsem garanti olurmu acaba ?

Evet bende Allah izin verirse Ocak da kucağima alacağım lüzumu beni de katın aranıza bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…