Hem özele hem devlete gidiyorum ordaki ultrason cihazından da görüldü ben perinatologa özele gidiyorum yoksa devletteki doktorumda düzenli kontrollerine devam edeceğim cokta memnunumKızlar sanırım bir çoğunuz özel doktora gidiyorsunuz kalp atislarini 6. Haftadasında gören arkadaslarimizdan hic devlet hastanesine gidip orada gören varmi ben devlet hastanesine gidiyorum doktorumdan cok memnunum kızımın da doktoru oydu ama malum ultrason cihazlari ozeldeki kadar iyi degil 6+4 te gidecegim ama goremem mi acaba 3 gun daha disimi sıksam mı?
Çok normal mide bulantisi icin zaten cok erken ben suan 6+2 deyim halsizlik dışında hicbir sikayetim yok bel agrilarim vardi geçti halsizlikte burasi cok sıcak belki ondandır.Kızlar merhaba.ben bugün 4+6gunlugum kızlar ne mide bulantısı var nede başka birşey.5+3te gideceğim doktora korkuyorum.normal mi sizce
Teşekkür ederim canim insallah görülür hayırlısı ileBen
Hem özele hem devlete gidiyorum ordaki ultrason cihazından da görüldü ben perinatologa özele gidiyorum yoksa devletteki doktorumda düzenli kontrollerine devam edeceğim cokta memnunum
Görülür sen kalbini ferah tutTeşekkür ederim canim insallah görülür hayırlısı ile
İnsallah canım iki kaybim var o yüzden paniğim birazÇok normal mide bulantisi icin zaten cok erken ben suan 6+2 deyim halsizlik dışında hicbir sikayetim yok bel agrilarim vardi geçti halsizlikte burasi cok sıcak belki ondandır.
Hayırlı Ramazanlar herkese Allah bu mübarek gunler hürmetine dualarimizi kabul etsin sağlıkla anne olmayı isteyen herkese nasip etsin .
Çok garip geldi buraya yazmak daha bir iki hafta önce asilama başlığina yazıyordum tek tupum tikali cikti pko var polip olabilir dediler kısacası çatlama iğnesi olmuş asilama beklerken başka bir doktora danıştım hiç aşılamaya vakit kaybetme dedi histeroskopi yapalım sonra tup bebek dedi ve ben son gün asilamadan vazgeçtim gitmedim ama malum günleri değerlendirdim ve bugün adetim 1 gun gecikti dün hem idrarda hem kanda hamile oldugumu ogrendim çok şükür ama daha doktora gitmedim çünkü çok küçük değer 76 insaalah sağlıklı bir geceliktir. Allah nasip ederse ben de ocak 2019 annesi olurum 2 yıl beklemenin ardindan
Hey iyi geceler..
Son adet tarihim 14nisan..
6hafta 2 gunluk hamileyim.
Tahmini dogum tarihi 19ocak
5yasinda bir oglum var. Bu ikinci insallah
Adana'dan katiliyorum. 30 yaşindayim.
Cuma günü keseyi gordum. 2hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi doktor.
Suan gribim. Uyuyamayinca bakiyim dedim.
Sizlerden dua istiyorum. Iyilesmek istiyorum. Uyuyamamak cok kotu.
Canım hayırlı olsun değer dusuk yüksek bakmaKızlar merhaba son adet tarihim 5 nisan 6 gün gecikti kan verdim beta hcg 229 çıktı. Kızımda da geç döllenme olmuştu ama sanki az gibi geldi 2 gün sonra tekrar kan testi vericem. İnş artış olur . Sizlerin nasıldı artışlar
Hayirli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklaBeni de ekleyin listeye ben de Ocak annesi olacağım allah nasip ederse inşallah
Merabalar arkadslar beniimkide 13 Nisan keseyi gorduk bundan once 4 dusugum iki evladim var yani 7. Hamileligim dr iyi cesaret dedi hergun igne kullaniyorum zor bir yolculuk olacak ama hayirlisiyla kucagimiza almamiz dilegiyle
Arkadaşlar keseyi nokta gibi 4+3 de görmüştük , iki hafta sonra kalp atışı için gitmeyi düşünüyordum ama kötü rüyalar gördüm , pek belirtim yok ondan sanırım sadece goguslerim biraz ağrıyor bazen, bulantim vs. Yok. Yarın 6+1 olacak, acaba haftaici gitsem kalp atışı ve bebeği görebilirmiyim içim rahat etmiyor, zamanda geçmiyor ki
Bende de kasık ve bel ağrısı varKızlar merhaba.ben bugün 4+6gunlugum kızlar ne mide bulantısı var nede başka birşey.5+3te gideceğim doktora korkuyorum.normal mi sizce
Kalp atisi icin en erken 6+4 u beklemeni oneririrm.Arkadaşlar keseyi nokta gibi 4+3 de görmüştük , iki hafta sonra kalp atışı için gitmeyi düşünüyordum ama kötü rüyalar gördüm , pek belirtim yok ondan sanırım sadece goguslerim biraz ağrıyor bazen, bulantim vs. Yok. Yarın 6+1 olacak, acaba haftaici gitsem kalp atışı ve bebeği görebilirmiyim içim rahat etmiyor, zamanda geçmiyor ki
Ben çarşamba gidicem inşallah canım ama ultrason makinesi de farkediyormus , gittiğim yerin nasıl bilmiyorum , özel muayene ama çok yeni değil gibi aletleriGörenler var canım bende gitsem mi diye düşünüyorum
Carsamba 6+3 oluyor o gün eşim evde bakalım görünür inşallahKalp atisi icin en erken 6+4 u beklemeni oneririrm.
Aramızda 3gun var benim 16 Ocak görünüyorBen çarşamba gidicem inşallah canım ama ultrason makinesi de farkediyormus , gittiğim yerin nasıl bilmiyorum , özel muayene ama çok yeni değil gibi aletleri
Hahhhaha karıştı zaten kuzum boşver yarın kontrolüm var zaten sorarım doktoraBen aksam eksik saymisim 8 oluyormus evet canim senik senin ne zaman 6+3 çıktı benimde kafam karşıtı yaa :)
Benimde her daim uykum var :) baska bir seyim yok...yarin dra gidicem.sakinim sankiBende de kasık ve bel ağrısı var
Uyku hali var