2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben
Hem özele hem devlete gidiyorum ordaki ultrason cihazından da görüldü ben perinatologa özele gidiyorum yoksa devletteki doktorumda düzenli kontrollerine devam edeceğim cokta memnunum

Kızlar merhaba.ben bugün 4+6gunlugum kızlar ne mide bulantısı var nede başka birşey.5+3te gideceğim doktora korkuyorum.normal mi sizce

Kızlar merhaba.ben bugün 4+6gunlugum kızlar ne mide bulantısı var nede başka birşey.5+3te gideceğim doktora korkuyorum.normal mi sizce
Çok normal mide bulantisi icin zaten cok erken ben suan 6+2 deyim halsizlik dışında hicbir sikayetim yok bel agrilarim vardi geçti halsizlikte burasi cok sıcak belki ondandır.

Ben

Hem özele hem devlete gidiyorum ordaki ultrason cihazından da görüldü ben perinatologa özele gidiyorum yoksa devletteki doktorumda düzenli kontrollerine devam edeceğim cokta memnunum
Teşekkür ederim canim insallah görülür hayırlısı ile

Benim gibi mucizen gelmiş ne mutlu
Hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız inşallah

Merhabalar canım hayırlı olsun canım
Bende 1 haftadır gribim
Mersinliyim benimde ikinci kuzu olacak

Canım hayırlı olsun değer dusuk yüksek bakma
Önemli olan iki günde %60 üzeri artış olması yeterli canım sağlıkla gelişsin kuzu

Merabalar arkadslar beniimkide 13 Nisan keseyi gorduk bundan once 4 dusugum iki evladim var yani 7. Hamileligim dr iyi cesaret dedi hergun igne kullaniyorum zor bir yolculuk olacak ama hayirlisiyla kucagimiza almamiz dilegiyle

Hayirli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

Görenler var canım bende gitsem mi diye düşünüyorum

Kalp atisi icin en erken 6+4 u beklemeni oneririrm.

Ben çarşamba gidicem inşallah canım ama ultrason makinesi de farkediyormus , gittiğim yerin nasıl bilmiyorum , özel muayene ama çok yeni değil gibi aletleri
Aramızda 3gun var benim 16 Ocak görünüyor
Ultrason cihazı iyi olmali ki görelim

Kızlar nasılsınız bende durumlar aynı bulantılarım hiç geçmiyor gece gündüz uykusuzum ilaç içince anca bi kaç lokma yiyorum oda zorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…