Aaa tesadüfe bak benim biraz daha erken senden bende zaten olmaz sanırım dr :)Yalnız benim aklıma takılan bi şey oldu; doğumumun 7 ocak olduğunu söyledi. Tarih çok sıkıntılı! Doktor da o tarihlerde tatile vs çıkabilir.. Ben açıkcası doğum onda iyi olabilir diye onu tercih ediyorum. Doğumu da o yapamayacaksa değiştirsem mi acaba diyorum. Son dk bilmediğim birisinin doğurtmasını hiç istemem çünkü..
Ben 4+4 te gördümdepresif polyanna hayirliiii olsun canimm :) benimde p
Tesi nasipse.keseyi gorururuz 4+6 da kese gören varmi acaba
Canım bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyor ki. Bazen bebek erken geliyor bi hafta. Bazen dr tatile çıkcak die 1 hafta erken sezeryan yapıyor. Zaten çoğı doktor normal doğuma girmiyormuş.Yalnız benim aklıma takılan bi şey oldu; doğumumun 7 ocak olduğunu söyledi. Tarih çok sıkıntılı! Doktor da o tarihlerde tatile vs çıkabilir.. Ben açıkcası doğum onda iyi olabilir diye onu tercih ediyorum. Doğumu da o yapamayacaksa değiştirsem mi acaba diyorum. Son dk bilmediğim birisinin doğurtmasını hiç istemem çünkü..
Aaa tesadüfe bak benim biraz daha erken senden bende zaten olmaz sanırım dr :)
benim oğlumdaki drum değil bir kere muayene oldum begendim normal doğum istiyorum sanırım yunus beyde normal doğum taraftarı diye kaldım ama bakalım
Arkadasım dr nihat gül o memnun birde seçil hanım varmış erpada onuda baya övdüler ama bak aklıma takıldı şimdi
Canım bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyor ki. Bazen bebek erken geliyor bi hafta. Bazen dr tatile çıkcak die 1 hafta erken sezeryan yapıyor. Zaten çoğı doktor normal doğuma girmiyormuş.
Normal doğum sağlıklı diyorlar da riskli bence. Normal doğumda annem de ben de ölümden dönmüşüz ben de o yuzden sezeryan istiyorumİşin doğrusu ben normal doğumdan korkuyorum zaten, sezeryan hatta bayıltıralarak falan isteyebilirim. Anksiyete bozukluğu var bende, fazla kaygılı bi insanım
Arkadaşlar keseyi nokta gibi 4+3 de görmüştük , iki hafta sonra kalp atışı için gitmeyi düşünüyordum ama kötü rüyalar gördüm , pek belirtim yok ondan sanırım sadece goguslerim biraz ağrıyor bazen, bulantim vs. Yok. Yarın 6+1 olacak, acaba haftaici gitsem kalp atışı ve bebeği görebilirmiyim içim rahat etmiyor, zamanda geçmiyor ki
Benim 22 mayıs salı günü randevum tam olarak bi incelesin baksın bakalımAyşe Seçil Özban' ı önermem. Arkadaşımın ablası kapısında 6 saat beklediğini bilir. Çok yoğun bi doktor. Bir de bi arkadaşımın tanıdığını normal doğum esnasında kordon dolanmasından dolayı ölü doğum yaptırmış. O yaptırdı onun yüzünden demiyorum ama bi soru işareti oluyo insanın aklında.. Yani doktor da olsa o da bi insan ve yoğunluktan dolayı gözden kaçırabileceği şeyler olabilir. İşte bu nokta da Yunus beyden ayrılıyorum. O da çok yoğun. Tam yılbaşı zamanı ve tatile gider yani. Doğumumu başkasının yapmasını istemem. 8 haftalıkken tekrar çağırdı, açık açık konuşacağım. Yani şimdi o da şey de diyebilir; hangi doktorun o dönemde tatile çıkmayacağının garantisini kim verebilir? Öyle ama işte soracağım yani gene de.
Kafan rahat olsun canım öyle düşünme Zaman hemen gececek ben oğlumda hamile oldugumu bile unutuyordum daha cok yeni annesi rahatsız etmek istemiyordur seniArkadaşlar keseyi nokta gibi 4+3 de görmüştük , iki hafta sonra kalp atışı için gitmeyi düşünüyordum ama kötü rüyalar gördüm , pek belirtim yok ondan sanırım sadece goguslerim biraz ağrıyor bazen, bulantim vs. Yok. Yarın 6+1 olacak, acaba haftaici gitsem kalp atışı ve bebeği görebilirmiyim içim rahat etmiyor, zamanda geçmiyor ki
Kalp atislarini aldinizmi siz ben yarin tahlil sonuclarim var onlari gostercem belki muane ederNormal doğum sağlıklı diyorlar da riskli bence. Normal doğumda annem de ben de ölümden dönmüşüz ben de o yuzden sezeryan istiyorum
Ya rahat oluyorum da ruyalarimda sürekli olumsuz şeyler görüyorum inşallah bu hafta görürüz o zaman ,yoksa 8. Haftada daha büyük olurdu net görünürdu belkiBoşuna yıpratma kendini. Benim de belirtim yoktu ama gittiğimde duyduk kalp atışını. İlla gideyim diyorsan bu hafta, gittiğin zaman kesin duyarsın kalp atışını.
depresif polyanna hayirliiii olsun canimm :) benimde p
Tesi nasipse.keseyi gorururuz 4+6 da kese gören varmi acaba
Ben de salı günü alabildim doktora randevu keşke ben de keseyi görsem gidince son adet tarihim 21 nisan
Benim 22 mayıs salı günü randevum tam olarak bi incelesin baksın bakalım
Eğer çok beklersem kapıda kendi drum erkut beye devam eder gecerim napıyım
Evet hala hasta bakıyor hala maşallahı var ondan çok memnunum fakat bir yere bağlı çalışmıyor artık özel tek basına erpaya gelecek ama yunus bey oranın dr u ve evime cok yakın erpa hayırlısı bakalımAaa yıllar yıllar önce Erkut Harmancılar' a giderdim, hala hasta bakıyor mu? :) Bayramyeri' nin üst taraflarında muayenehanesi vardı, orada mı hala?
Çok beklemek derken şöyle diyim; 45 dk kadar bekleyebiliyorsun. Giden herkese soruyorum genelde 20 dk ile 45 dk arasında beklediklerini söylüyorlar. Normal doğum diyorsan Nuray AYDIN var, doğal doğumcu diye isim yaptı. Ona da bi bak istersen ama ben Yunus beyden şimdilik vazgeçeceğimi zannetmiyorum...
İnsaalah insan gelişimini görmeden rahatlamıyor.Bu arada senin beta hcg ilk kac cikti ben 26. Gun yani 2 gun once yaptirdim 76.1 cikti biraz düşük ama sonra batırmadım dahaBenim de 21 nisaninşallah keselerimizi görürüz
Ne güzel demişsin canım ya inşallah öyledir , sağlıkla gelsin kuzuslarKafan rahat olsun canım öyle düşünme Zaman hemen gececek ben oğlumda hamile oldugumu bile unutuyordum daha cok yeni annesi rahatsız etmek istemiyordur seni
amin canım çok sağolHayırlı olsun canım Allah’ın yazdığına söyleyecek sözümüz yok inşallah en zamanda aynı heyecanla sağlıkla gönderir kuzunu büyük allahım