- 1 Temmuz 2017
- 24
- 24
- 36
Canım ben doktora sordum son adet tarihine göre hesaplıyoruz dimi dedim evet dedi geçen cuma günü 6+3 dü yani benimkisi,senin kaç dedi doktor ve son adet tarihin ne? Buarada benimki tüp bebekle oldu
Merhaba ben 4+4 te gördüm keseyidepresif polyanna hayirliiii olsun canimm :) benimde p
Tesi nasipse.keseyi gorururuz 4+6 da kese gören varmi acaba
İnşallah herşey yoluna girecek canımİyi akşamlar benim yine kanamam geldi apar topar hastaneye gittim oğluşumla beraber
İğne vurdular ,bebege baktık duruyormu diye fitili 3 e çıkardı eve geldim yatıyorum
Ben 9 ay boyunca böylemi olacagım anlamadım
TmmFolik asit ilk uc ay canim
Tekrar sorarım olmadıBana 3. Aya kadar kullanacaksin dedi doktorum ama 5 aya kadar uzatanlar da olabiliyormus
Merabalar arkadslar beniimkide 13 Nisan keseyi gorduk bundan once 4 dusugum iki evladim var yani 7. Hamileligim dr iyi cesaret dedi hergun igne kullaniyorum zor bir yolculuk olacak ama hayirlisiyla kucagimiza almamiz dilegiyle
Ben aksam eksik saymisim 8 oluyormus evet canim senik senin ne zaman 6+3 çıktı benimde kafam karşıtı yaa :)Sat zaten 27 martfark yokki aynı hesaba geliyo Bendeki hesapta da 7+4 :) kafamda deli sorular
Ben 4 te gordum cnm ama vajinaldepresif polyanna hayirliiii olsun canimm :) benimde p
Tesi nasipse.keseyi gorururuz 4+6 da kese gören varmi acaba
Merhaba yunus aydın canım sendemi Denizli?Ygz2008 merhaba ilk sayfada Denizli' den olduğunuzu gördüm :) Doktorunuz kim acaba?
Merhaba yunus aydın canım sendemi Denizli?
Merhaba yunus aydın canım sendemi Denizli?