2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar merhaba son adet tarihim 5 nisan 6 gün gecikti kan verdim beta hcg 229 çıktı. Kızımda da geç döllenme olmuştu ama sanki az gibi geldi 2 gün sonra tekrar kan testi vericem. İnş artış olur . Sizlerin nasıldı artışlar

Canım ben doktora sordum son adet tarihine göre hesaplıyoruz dimi dedim evet dedi geçen cuma günü 6+3 dü yani benimkisi,senin kaç dedi doktor ve son adet tarihin ne? Buarada benimki tüp bebekle oldu

Canım biz son adet tarihine göre değil transfer tarihine göre hesaplıyoruz.
https://gebelik.hesaplama.net/
Burdan bakabilirsin blastokist ise onu seç.

Kızlar çok teşekkür ederim yatıyorum bakalım dr görmedi beni hemşiresi baktı salı günü kontrolüm vardı zaten o zaman cevap verir sanırım
6-7 haftalarda bu kanamaları yaşıyoruz dedi ama tabi bilmiyorum dinleneceksin o kan ordan gidecek dedi

İnşallah herşey yoluna girecek canım

Merabalar arkadslar beniimkide 13 Nisan keseyi gorduk bundan once 4 dusugum iki evladim var yani 7. Hamileligim dr iyi cesaret dedi hergun igne kullaniyorum zor bir yolculuk olacak ama hayirlisiyla kucagimiza almamiz dilegiyle

Merabalar arkadslar beniimkide 13 Nisan keseyi gorduk bundan once 4 dusugum iki evladim var yani 7. Hamileligim dr iyi cesaret dedi hergun igne kullaniyorum zor bir yolculuk olacak ama hayirlisiyla kucagimiza almamiz dilegiyle

Hayırlı olsun. İnşaallah sağlıkla devam eder.

Merhaba yunus aydın canım sendemi Denizli?

Yalnız benim aklıma takılan bi şey oldu; doğumumun 7 ocak olduğunu söyledi. Tarih çok sıkıntılı! Doktor da o tarihlerde tatile vs çıkabilir.. Ben açıkcası doğum onda iyi olabilir diye onu tercih ediyorum. Doğumu da o yapamayacaksa değiştirsem mi acaba diyorum. Son dk bilmediğim birisinin doğurtmasını hiç istemem çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…