- 11 Şubat 2015
- 3.469
- 3.293
İnşallahh canım yaa benimki tüp bebek acaba oyüzden mi böyle bilmiyorum ki inşallah bi sıkıntı olmaz pazartesi herşey belli olurCanım geç döllenmedir. Geç büyür. Forumda bi arkadas vardı regline göre 5 küsür haftalıkmış ama ultrasyonda 4+3 gibi bir şey çıkmıştı. Acayip bir durum olsa doktor söylerdi böyle şeyleri inceleyip stres olmayın
Gerçekten öyle aşılama olalı tam 1 ay oldu ne çabuk geçti diyorum ama şu 1 hafta geçmek bilmiyor Allah yardım etsin hepimize sağlıklı olduklarını bilsek icimiz rahatlicakAynen canım yaa düşün yani pazartesi gelmek bilmiyo bi türlü, halbuki hamile kalmadan önce zaman ne kadar hızlı geçiyodu hatta seneler
Canım ben doktora sordum son adet tarihine göre hesaplıyoruz dimi dedim evet dedi geçen cuma günü 6+3 dü yani benimkisi,senin kaç dedi doktor ve son adet tarihin ne? Buarada benimki tüp bebekle olduCanım bende bilmiyorum geçen bi bakayım dedim o ara öğrendim. Benim 1 hafta geriden geliyo sanırım dr sana kaç haftalık dedi
Ben de inanmıyorum canım. :) Bazıları da kız diyor. Ye ekşiyi doğur Ayşeyi diye laf çıkmış.Ben pek inanmam ama ekşili şeyler isteyince erkek tatlı isteyince kız derler
Onu bilemicem ama lütfen strese girme herkesin değeri kese ölçüsü aynı günlerde aynı olmayabilir olumlu düşün ne güzel kese görünmüş büyümüş yakında kalp atışı da duymadıysan o da duyulur Allah’ın izniyle :) aayy çok heycanlı yaa sen bunları düşün boşver kese boyunu falanİnşallahh canım yaa benimki tüp bebek acaba oyüzden mi böyle bilmiyorum ki inşallah bi sıkıntı olmaz pazartesi herşey belli olur
Aşılamayla tutturmak da çok küçük şans sen şanslısın inşallah şansın devam eder hepimiz inşallah sağlıkla sıhhayle kucağımıza alırız canımGerçekten öyle aşılama olalı tam 1 ay oldu ne çabuk geçti diyorum ama şu 1 hafta geçmek bilmiyor Allah yardım etsin hepimize sağlıklı olduklarını bilsek icimiz rahatlicak
Ben de kız hissediyorum böyle kız diyince kalnime ciğerlerime bi sıcaklık iniyor :) Kız erkek ikisinden biri ağır basmıyor bende istek olarak ama hislerim kız yönünde :)Ben de inanmıyorum canım. :) Bazıları da kız diyor. Ye ekşiyi doğur Ayşeyi diye laf çıkmış.Kız hissediyorum ben sanki. Sağlıklı olsunlar da önemli değil. :)
Çok teşekkür ederim desteğin için canım Allah gönlüne göre versin inşallahhhOnu bilemicem ama lütfen strese girme herkesin değeri kese ölçüsü aynı günlerde aynı olmayabilir olumlu düşün ne güzel kese görünmüş büyümüş yakında kalp atışı da duymadıysan o da duyulur Allah’ın izniyle :) aayy çok heycanlı yaa sen bunları düşün boşver kese boyunu falan
Mersinli olarak benimde favorim şalgamBenim de canım hep ekşili tuzlu şeyler çekiyor. Domates çorbası şalgam böyle ekşili çorbalar. Normalde benim canım balık et çikolata ister. Et yine bi nebze ama eskisi gibi değil. Şalgama doyamıyorum iki bardak içtim hala canım istiyor :)
Ay kiyamam benim de öyle oluyor. :)))) Eşim de ben de kız çocuk çok istiyoruz. Hamileliği öğrenince hemen kızımız mi geliyor dedi. :)))) Hayırlısı insallah.Ben de kız hissediyorum böyle kız diyince kalnime ciğerlerime bi sıcaklık iniyor :) Kız erkek ikisinden biri ağır basmıyor bende istek olarak ama hislerim kız yönünde :)
Bu işler çok stresliymis yaa her bı Ağrı'da tedirgin oluyosun bazı günler gogus agrilarim hafifliyor elleye elleye hal oluyorum hep bı dusunve acaba iyimi değil mi diye sen tecrubelisin annelik hep böyle mi anlatsana biraz
Canm son adet 29 mart ama 11 inde gittiğimde doktr 5 haftalık dedi yani son adet tarihine bakmadı. Hatta daha çok küçük dediCanım ben doktora sordum son adet tarihine göre hesaplıyoruz dimi dedim evet dedi geçen cuma günü 6+3 dü yani benimkisi,senin kaç dedi doktor ve son adet tarihin ne? Buarada benimki tüp bebekle oldu
Benimde 27 marttı canım senle herşeyimiz hemen hemen aynı gibi pazartesi haberleşelim bakalım doktorumuz ne diycekCanm son adet 29 mart ama 11 inde gittiğimde doktr 5 haftalık dedi yani son adet tarihine bakmadı. Hatta daha çok küçük dedi
Canm ben pazartesiye randevu bulamadm salı gidicem. Sen isim biter bitmez yazBenimde 27 marttı canım senle herşeyimiz hemen hemen aynı gibi pazartesi haberleşelim bakalım doktorumuz ne diycek
Tamam canım doktorun yanından çıkar çıkmaz yazarımCanm ben pazartesiye randevu bulamadm salı gidicem. Sen isim biter bitmez yazmerakla bekliyorm
Aslında tamda araştırmalara başlanmıştı genetik kanda pıhtılaşma gibi etkenler temiz çıktı rahim filmi için adetimi bekliyordum.bende çikolata kisti var enson gittiğimde derin endometriozis tanısı koydular ameliyat olmam gerektiğini ama yaşın genç çocuk yapmaya bak dedilerCanım bi sıkıntı varmıydı sende kalbin durmasına ne sebep oluyormuş öğrendin mi
Hım allah yardımcın olsun canım inşallah sağ sağlim kucaklarimiza aldığımız günleride gorurzAslında tamda araştırmalara başlanmıştı genetik kanda pıhtılaşma gibi etkenler temiz çıktı rahim filmi için adetimi bekliyordum.bende çikolata kisti var enson gittiğimde derin endometriozis tanısı koydular ameliyat olmam gerektiğini ama yaşın genç çocuk yapmaya bak dediler
Karından dr bi karından bakiyim vajinadan kalp atışını dinleriz dedi ama karından net görülünce kalp atisinida duya bildikCanım 6+4 de bebeği ve kalp atışlarını duyduk yazmışsınya karnından mı yoksa vajinal ultrasonlamı görüp duydunuz????
Bana 3. Aya kadar kullanacaksin dedi doktorum ama 5 aya kadar uzatanlar da olabiliyormusKızlar dr kaçıncı haftaya kadar folik asit kullanmanızı söyledi. Dr bana söyledi de ben unuttum