2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım bu dönemlerde ayakta durmak sakıncalı mümkün mertebe yatman lazım bol bol dinlen uzat bacaklarini merdiven bile inip çıkma bence çok zor durumda kalmadan

Çok geçmiş olsun bebiş nasılmis Dr neden olmuş kanama soyledi mi

çok gecmıs olsun umarım bıanonce duzelır Ygz2008 avmyr gıtmenle alakası yoktur yanı rısksız gebelıklerde hergun yürüyüş onerılıyor cunku. sen kendı dr.una gorundün mü canım pekı nedenı baska bıseydir muhtemelen yuruyus oldgnu hıc sanmyorm

Aynen öyle cnm bende asilamayla hamile kaldım şimdi ya bişi olursa diye o kadar korkuyorm ki elimizden bişi gelmiyor Allah'a emanetler inşallah kucagimiza alicaz bebislerimizi
Sorma canım yaa benim 2 başarısız aşılamam var en son tüp bebek yaptırdık tuttu çok şükür yinede sevinemiyorum henüz çok zor gerçekten rabbim şu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine hepimize bebişlerimizi bağışlasın (aminnnn)

Canım geçen cuma gittiğimde 16.4mm di senle aynıyız ama sen 1 cm diyosun ben iyice korkmaya başladım gelişmesi çokmu yavaş acaba offfff
16.4 daha buyuk bir deger yani 1.5 cm den büyük oluyor canim sen kac haftaliktin gittiginde bu deger çıktı birde sizlerin usg kagitlarinda olcuye karsilik gelen hafta degeri yazmiyormu:/ benimkilerde yazıyor 5+3 te gittigimde 14.2 mm idi 5+2 ye tekabul ediyormus

Ayy canım valla kafayı yiyecem yaa kafam acayip karıştı çokta anladığım söylenemez sudan çıkmış balık gibiyim ahhh tecrübesizlik neyse alışıcaz artık,canım sadece son adet tarihi,tahmini doğum tarihi falan yazıyo ultrason kağıdında birde işte 16,4mm yazıyo geçen cumaydı ozaman 6+3 dü benim hesabıma göre

Bana çok acayip şeyler oluyor. Canım deli gibi limon çekti. Gittim salata yaptım bol limonlu. Geçti. 1 hafta önce de böyle olmuştu. Bir de tuzlu şeyleri seviyorum. Tatlı hiç sevmiyorum. Eskiden biskuvidir pastadır hep yerdim. Bebiş olduktan sonra dondurma bile sevmemeye başladım. 6+6'dayım bugün. Çok şükür ne mide bulantısı ne başka bir şey yok. İnsallah olmaz. Arada uykum geliyor 1 saat uyuyorum.

Benim de canım hep ekşili tuzlu şeyler çekiyor. Domates çorbası şalgam böyle ekşili çorbalar. Normalde benim canım balık et çikolata ister. Et yine bi nebze ama eskisi gibi değil. Şalgama doyamıyorum iki bardak içtim hala canım istiyor :)

Tüm kalbimle aminnn diyorummm gerçekten sevinemiyoruz hareketleri hissetmeden bebegimizin içimiz rahat etmez bence zaman hiphizli geçse

Canım geç döllenmedir. Geç büyür. Forumda bi arkadas vardı regline göre 5 küsür haftalıkmış ama ultrasyonda 4+3 gibi bir şey çıkmıştı. Acayip bir durum olsa doktor söylerdi böyle şeyleri inceleyip stres olmayın

Ben de öyleyim. Domatese bayılıyorum. :)))) Eskiden hiç yemezdim nerdeyse. Benim için bir anlamı yoktu. :) Balık çok severim. Haftada 2 kez yemeye devam ediyorum. Limon seviyorsan sıkıp yiyebilirsin güzel oluyor. :)

Bende yazmıyor yaa doktorumda hiç bişey demiyor off

Tüm kalbimle aminnn diyorummm gerçekten sevinemiyoruz hareketleri hissetmeden bebegimizin içimiz rahat etmez bence zaman hiphizli geçse
Aynen canım yaa düşün yani pazartesi gelmek bilmiyo bi türlü, halbuki hamile kalmadan önce zaman ne kadar hızlı geçiyodu hatta seneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…