Canım bu dönemlerde ayakta durmak sakıncalı mümkün mertebe yatman lazım bol bol dinlen uzat bacaklarini merdiven bile inip çıkma bence çok zor durumda kalmadanTeşekkür ederim canım amin inşallah bebek duruyor kalbide atıyor yani yanıp sönüyordu hemşire baktı zaten dru aradı o talimat verdi öyle şaşırdım kaldım ben ev süpürmüyorum iş yapmıyorum alışveriş merkezi dolanıp gelmiştim tek
Çok geçmiş olsun bebiş nasılmis Dr neden olmuş kanama soyledi miİyi akşamlar benim yine kanamam geldi apar topar hastaneye gittim oğluşumla beraber
İğne vurdular ,bebege baktık duruyormu diye fitili 3 e çıkardı eve geldim yatıyorum
Ben 9 ay boyunca böylemi olacagım anlamadım
Canım geçen cuma gittiğimde 16.4mm diCanm bulantı ara ara oluyo ama allahtan kusma yokkasık ağrısı falan oluyor. Senin kese ne kadardı dr ban yaklaşık 1 cm dedi
Canım ben 4+4 te gördüm beta hcg 2600 falandır muhtemelen çünkü bi gün önce 2050 ydi.Arkadaşlar keseyi görmek için beta hcg değerinin en az kaç olması lazım. 6+5 e randevu aldım görürmüyüm acaba keseyi
Sorma canım yaa benim 2 başarısız aşılamam var en son tüp bebek yaptırdık tuttu çok şükür yinede sevinemiyorum henüz çok zor gerçekten rabbim şu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine hepimize bebişlerimizi bağışlasın (aminnnn)Aynen öyle cnm bende asilamayla hamile kaldım şimdi ya bişi olursa diye o kadar korkuyorm ki elimizden bişi gelmiyor Allah'a emanetler inşallah kucagimiza alicaz bebislerimizi
16.4 daha buyuk bir deger yani 1.5 cm den büyük oluyor canim sen kac haftaliktin gittiginde bu deger çıktı birde sizlerin usg kagitlarinda olcuye karsilik gelen hafta degeri yazmiyormu:/ benimkilerde yazıyor 5+3 te gittigimde 14.2 mm idi 5+2 ye tekabul ediyormusCanım geçen cuma gittiğimde 16.4mm disenle aynıyız ama sen 1 cm diyosun ben iyice korkmaya başladım gelişmesi çokmu yavaş acaba offfff
Maşallah ne güzel erken görmüşsün darısı başımıza inşallah.çok sağol.Canım ben 4+4 te gördüm beta hcg 2600 falandır muhtemelen çünkü bi gün önce 2050 ydi.
Ayy canım valla kafayı yiyecem yaa kafam acayip karıştı çokta anladığım söylenemez sudan çıkmış balık gibiyim ahhh tecrübesizlik neyse alışıcaz artık,canım sadece son adet tarihi,tahmini doğum tarihi falan yazıyo ultrason kağıdında birde işte 16,4mm yazıyo geçen cumaydı ozaman 6+3 dü benim hesabıma göre16.4 daha buyuk bir deger yani 1.5 cm den büyük oluyor canim sen kac haftaliktin gittiginde bu deger çıktı birde sizlerin usg kagitlarinda olcuye karsilik gelen hafta degeri yazmiyormu:/ benimkilerde yazıyor 5+3 te gittigimde 14.2 mm idi 5+2 ye tekabul ediyormus
Canım geçen cuma gittiğimde 16.4mm disenle aynıyız ama sen 1 cm diyosun ben iyice korkmaya başladım gelişmesi çokmu yavaş acaba offfff
Benim de canım hep ekşili tuzlu şeyler çekiyor. Domates çorbası şalgam böyle ekşili çorbalar. Normalde benim canım balık et çikolata ister. Et yine bi nebze ama eskisi gibi değil. Şalgama doyamıyorum iki bardak içtim hala canım istiyor :)Bana çok acayip şeyler oluyor.Canım deli gibi limon çekti. Gittim salata yaptım bol limonlu. Geçti. 1 hafta önce de böyle olmuştu. Bir de tuzlu şeyleri seviyorum. Tatlı hiç sevmiyorum. Eskiden biskuvidir pastadır hep yerdim. Bebiş olduktan sonra dondurma bile sevmemeye başladım. 6+6'dayım bugün. Çok şükür ne mide bulantısı ne başka bir şey yok. İnsallah olmaz. Arada uykum geliyor 1 saat uyuyorum.
Tüm kalbimle aminnn diyorummm gerçekten sevinemiyoruz hareketleri hissetmeden bebegimizin içimiz rahat etmez bence zaman hiphizli geçseSorma canım yaa benim 2 başarısız aşılamam var en son tüp bebek yaptırdık tuttu çok şükür yinede sevinemiyorum henüz çok zor gerçekten rabbim şu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine hepimize bebişlerimizi bağışlasın (aminnnn)
Canım geç döllenmedir. Geç büyür. Forumda bi arkadas vardı regline göre 5 küsür haftalıkmış ama ultrasyonda 4+3 gibi bir şey çıkmıştı. Acayip bir durum olsa doktor söylerdi böyle şeyleri inceleyip stres olmayınAyy canım valla kafayı yiyecem yaa kafam acayip karıştı çokta anladığım söylenemez sudan çıkmış balık gibiyim ahhh tecrübesizlik neyse alışıcaz artık,canım sadece son adet tarihi,tahmini doğum tarihi falan yazıyo ultrason kağıdında birde işte 16,4mm yazıyo geçen cumaydı ozaman 6+3 dü benim hesabıma göre
Benim de canım hep ekşili tuzlu şeyler çekiyor. Domates çorbası şalgam böyle ekşili çorbalar. Normalde benim canım balık et çikolata ister. Et yine bi nebze ama eskisi gibi değil. Şalgama doyamıyorum iki bardak içtim hala canım istiyor :)
Canım valla siz iyi biliyosunuz anlıyosunuz ben hiç anlamıyorum bu işlerden helal olsun valla ben bilmiyorum hiçbişey ciddenYok yok seninki ileri canm 1 cm 10 mm ye denk geliyo. Ultrason kağıdında da 11.6 mm yaziyo ve 5 haftalık demisti
Bende yazmıyor yaa doktorumda hiç bişey demiyor off16.4 daha buyuk bir deger yani 1.5 cm den büyük oluyor canim sen kac haftaliktin gittiginde bu deger çıktı birde sizlerin usg kagitlarinda olcuye karsilik gelen hafta degeri yazmiyormu:/ benimkilerde yazıyor 5+3 te gittigimde 14.2 mm idi 5+2 ye tekabul ediyormus
Aynen canım yaa düşün yani pazartesi gelmek bilmiyo bi türlü, halbuki hamile kalmadan önce zaman ne kadar hızlı geçiyodu hatta senelerTüm kalbimle aminnn diyorummm gerçekten sevinemiyoruz hareketleri hissetmeden bebegimizin içimiz rahat etmez bence zaman hiphizli geçse
Canım bende bilmiyorum geçen bi bakayım dedim o ara öğrendim. Benim 1 hafta geriden geliyo sanırım dr sana kaç haftalık dediCanım valla siz iyi biliyosunuz anlıyosunuz ben hiç anlamıyorum bu işlerden helal olsun valla ben bilmiyorum hiçbişey cidden
Ben pek inanmam ama ekşili şeyler isteyince erkek tatlı isteyince kız derlerBen de öyleyim. Domatese bayılıyorum. :)))) Eskiden hiç yemezdim nerdeyse. Benim için bir anlamı yoktu. :) Balık çok severim. Haftada 2 kez yemeye devam ediyorum. Limon seviyorsan sıkıp yiyebilirsin güzel oluyor. :)