2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım bu dogru bı kanıymıs ama herkesde olacak dıye bısey yok benm de cok arkadsmda olmadı ama olunca da kalp atımı zamanı dıyorlar o da hcg daha da artıyor hormonlar da artıyor kımınde bulantı kımnde baska bısey yapıyor genelleme yaparak uzulmemek lazm tabıkı

Benm adetim geçti bı kaç gün başladı mide bilantilarim ama hala görünmüyor nedense

Inslalah canım çok sağol açıklaman için gititn mi sende kalp atışları için

İnşallah canım yaa yıllardır olmayınca insan hamileyim diye sevinemiyo bile hayırlısıyla bi pazartesi olsada rahatlayacağım şeyler duysam ahhhh
Aynen öyle cnm bende asilamayla hamile kaldım şimdi ya bişi olursa diye o kadar korkuyorm ki elimizden bişi gelmiyor Allah'a emanetler inşallah kucagimiza alicaz bebislerimizi

Canm bulantı ara ara oluyo ama allahtan kusma yok kasık ağrısı falan oluyor. Senin kese ne kadardı dr ban yaklaşık 1 cm dedi

İyi akşamlar benim yine kanamam geldi apar topar hastaneye gittim oğluşumla beraber
İğne vurdular ,bebege baktık duruyormu diye fitili 3 e çıkardı eve geldim yatıyorum
Ben 9 ay boyunca böylemi olacagım anlamadım

Canım geçmiş olsun devamı gelmez inşallah bebiş iyiymiş dimi

Teşekkür ederim canım amin inşallah bebek duruyor kalbide atıyor yani yanıp sönüyordu hemşire baktı zaten dru aradı o talimat verdi öyle şaşırdım kaldım ben ev süpürmüyorum iş yapmıyorum alışveriş merkezi dolanıp gelmiştim tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…