2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
isimdeyimgucumdeyim ben kocamı çok iyi tanıyorum yaaa. Bahsettim minder den. Evirdi çevirdi baktı gerek yok dedi. Zaten kısa süre kullanacak boşver dedi.
Yakında olsan verirdim Canım. Bizde puseti kullanmıyoruz. Büyükte puseti evde bile kullanırdım ana kucağım yoktu. Şimdi evde ana kucağı kullanıyorum. Dışarı neredeyse hep bebek arabası ile gidiyorum. Kaldı öyle.
 
9ay girmemek ne demek sonuçta burası herkese açık bi yer. Benim hoşuma giden başkasının hoşuna gitmeyebilir. Yalan yok ilk geldiğinde o yazdıkların Benimde hoşuma gitmedi. Çünkü ilk kızımda bende emziremedim. Herkes bişey dedikçe geriliyordum. Burdaki herkeste lohusa alıngan :) ama benim hoşuma gitmedi belki ama başka arkadaş sana teşekkür etti. Paylaşımlarını beğendi. Seninde kötü niyetin yoktu yardımcı olmak istedin ama işte lohusalık işte :))
Burda gayet iyiyiz öncesi sonrası yok. Bende Haziran annelerine sonradan girmiştim şuan çok iyiyiz hepsiyle geçen gün iki Haziran annesinin daha ikinciyle hamile olduğunu öğrendim çok mutlu oldum. Hala görüşüyoruz hepsinide ayrı ayrı çok seviyorum
Bence gitme. Kimse gitmesin
 
Ya bu sıpa ne zaman kaka yapsa mutlaka birimizin üstü batıyor. Ya onun ya benim. Tabi altına serdiğim örtü Pert bu defa herşey Pert oldu. Umay’ın bütün üstü benim atletim alt pijamam ( kakayı fışkırtarak gazla birlikte çıkarıyor heryer b.k oluyor :) birde atletim kaka oldu. Üstüne birde işedi. Tutamadım heryer kaka olunca. Bu defada pijamam çiş oldu.
Eskiden hergün kaka yapardı. Gene etraf batardı ama bu kadar değil. Bir haftadır falan iki gün de bir yapıyor sonuç bu normal mi bu kızlar resmî attım. Sırtına kadar battı.
 

Eklentiler

  • E2513424-9D47-404D-A66C-B9C3B9FAEA35.jpeg
    103,5 KB · Görüntüleme: 43
Canımsın teşekkür ederim. Bakalım belki sonra ihtiyaç olursa alırız.
Ya metehan ında kaka sayısı azaldı. Aynen umay gibi gazla birlikte fırlatıyor füzeyi :))
Ve tabii az yaptığından kakası çok oluyor bi kaç kez sırtına kadar yaptı bence normal bu kadar olması. 2 günde bir yapıyor demişsin ya yaparken zorlanıyor mu peki
 
Ben de yazacaktım ama fırsat olmadı. Babam kötüleşti onunla ilgileniyorduk sadece 1 saat uyuyabildim şimdi acile gittiler.
Her neyse...
9ay Bazen söylemek istedikleriniz yazıya dökülünce farklı anlaşılabiliyor. Mimk hareketlerimizi görmüyoruz. Belki şaka olan bişi ciddiye alınabiliyor. Belli ki yanlış anlaşılma oldu. Hepimiz zor zamanlar yaşadık yaşıyoruz da. Bella cımda zor bir doğum yaşadı ilk bebişi tedirginlik olacak atanamayanogretmen gibi atarlı giderli olacak canımsın seni sevdiğimden takılıyorum. Olacak da olacak. Yine en iyi biz birbirimizi anlarız.
O yüzden kırgınlık olmasın. Herkes herkesin fikrine katılmak zorunda değil. ben kişiden öğrendiğime bakarım faydalı bilgiler paylaştın kendi adıma teşekkür ederim.
kırgınlık küslük olmasın tatlı tatlı devam edelim kızlar.
 
Hayır zorlanmıyor Canım. Gayet rahat füze gibi fırlatıyor
 

Geçmiş olsun canım. İyidir inşallah baban
 
Sağol canım henüz gelmediler. Tomografi sonucunu bekliyorlarmış.
Çok zor yani. Hep tedirgin yaşıyoruz. Rahatsızlığının biri bitiyor biri başlıyor. Moral veriyoruz hep ama çok korkuyor.

Çok geçmiş olsun canım
Geldiler mi
Senin babandı değil mi daha önce yoğun bakımda kalmıştı
Allah şifa versin inşallah
 
Normal merak etme kuzum 3 günü geçmediği sürece bir problem yok.
Bir süre böyle devam edersiniz artık. Sonra kaka alışkanlığı yine değişiyor.
 

Konunun geçmişini bilmemekle birlikte, sadece bu yazınıza istinaden çok agresif geldi cümleleriniz...Kişi haklı da olsa haksız da olsa kurduğu cümlelere ve üslubuna dikkat etmeli.
 
Normal merak etme kuzum 3 günü geçmediği sürece bir problem yok.
Bir süre böyle devam edersiniz artık. Sonra kaka alışkanlığı yine değişiyor.
Sağolun Kızlar. Böyle olunca acaba ishal falan mı diye de tedirgin olmuştum.
 
Bence biraz özeleştiri yapmalısın.
Bak dün Bellacio girip de yazınca; çoğunluğumuzun aklına bir başkası gelmedi direkt sen geldin. Çünkü herkesin farkında olduğu; ciddi anlamda sert bir tavrın ve üslubun var.
İçinde kötü niyet olmasa bile bu hoş değil.
Hepimiz çok hassasız, hepimiz 9 ay boyunca farklı farklı sıkıntılar korkular yaşadık. Hepimiz bir düzen tutturmaya çalışıyoruz bocalıyoruz. Öğretici sert bir tavırdan daha çok yardıma ilgiye dertleşmeye ihtiyacımız var.
Üstelik daha yeni tanımaya başladık seni. Burada 7-8 aydır olan bir başka arkadaşımız sert çıkışsa; daha farklı olur. Çünkü az çok birbirimizin tavrını derdini biliyoruz, nazımız geçer.
Yetişkin insanlarız herşeyi çözeriz. Girmemezlik yapma, yine gel yine yardımlaşalım konuşalım sohbet edelim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…