- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paylaşıcam kuzum kahvaltımı yeni yaptım da mutfağı toparlayım aklımda fotoları çekip atıcamLoveAndMarriage hadi senden dün ki ebebek alışverişinin paylaşımını bekliyoruz
Tamam kuzuu kolay gelsinPaylaşıcam kuzum kahvaltımı yeni yaptım da mutfağı toparlayım aklımda fotoları çekip atıcam
Canim internetten mi aldin bunlariKızlar taze taze english home da indirim var bebek ürünlerinde beşiğiniz de varsa nevresimlerde de var ben birkaç parça bir şey aldım sizde bakın
Bu arada marka adı falan yasak mı banlanmayalım sonra
Evet canım dosya yükleye tıklıyorsun oradan fotoğraf arşivinden seçiyorsun bazen kırpman gerekebilir ama yükleniyor yaniCanim internetten mi aldin bunlari
Ben program olarak indirdim bu siteyi orda dosyayi tikladigimda hic acilmiyor bende goegladan siteye giriyorum ordan yukluyor ama hata olustu diyor.bi ara oluyordu simdi hic olmuyorEvet canım dosya yükleye tıklıyorsun oradan fotoğraf arşivinden seçiyorsun bazen kırpman gerekebilir ama yükleniyor yani
Kuzum gooogle dan dene istersen ben o şekilde kullanıyorum çünküBen program olarak indirdim bu siteyi orda dosyayi tikladigimda hic acilmiyor bende goegladan siteye giriyorum ordan yukluyor ama hata olustu diyor.bi ara oluyordu simdi hic olmuyor