alla alla nasıl gerçekten rahat mı ?
hayırlı olsun nekadar aldın ablaSelamlar rossmandan mop aldım günlük kullanım için çok rahat oluyor.
hayırlı olsun nekadar aldın abla
bizim beferde ahmetvipinkinden almıştı geçen haftalarda.kovalı olanalrdan.
Evde 2tane vileda var bu pratik hiç değilse tak mendili acil bişi olsa halleder tozu filan.
Eki Görüntüle 2596775 şundan onunki.3 gözü var.bende alacaktım karar veremedim.100 küsür bu.temzi su kirli su sıkma yeri falan var.seninki baya pratik acil durumlar için dediğin gibi
netten bakıyorum şimdi seninkineBuda güzelmiş,bendeki pratik zaten şipşak halledecek.
netten bakıyorum şimdi seninkine
açmadı ama bende buldumMağazada 33 liraydı,bide ayrıcana ıslak olan mendilleride var oda 8 lira filandı herhalde
açmadı ama bende buldum
Yaşar Kemal ya okunmaz mıkızlar ne var ne yok..
herkes şimdi ne yaptığını yazsın bakalım haydii :)
ben pc başında vakit öldürüyorum resmen.. bir kitap var elime alacağım da bölünmek istemiyorum..
bu arada beferim ince memedi tam 2 gün de bitirdim.. harikaaaa.. okumlara doyamıyorum yaw..
tam 800 sayfa bir çırpıda bitti..
şimdi de Bircan Yıldırım "hayat cesurlara torpil geçer" ona başlycam.. bir kaç sayfa okudum da.. soluksuz okumam lazım bir şeyler alayım die..
bu arada kendimi her yere atasım var.. tek kalıp kendi kendimi dinlemek istemiyorum... ://
Ben çok memnunum Ondan bir tık pahalı ama kaliteli tavsiye ederimbizim beferde ahmetvipinkinden almıştı geçen haftalarda.kovalı olanalrdan.
Duvarda siliyorum canım ben bununla a101nette 120tl yeEki Görüntüle 2596775 şundan onunki.3 gözü var.bende alacaktım karar veremedim.100 küsür bu.temzi su kirli su sıkma yeri falan var.seninki baya pratik acil durumlar için dediğin gibi
Günaydın abla hayırlı kandillerGünaydınlar hanımlar..
Günaydın abla hayırlı kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?