Evlenince alınan mal vardı mıvalla ben netim bir gelsin de... hakkı olmayan şeylere göz dikmiş.... ki adamın başından beri niyeti mal mülkmüş bilemedim işte.. her neyse ben de tmm aç davanı haklarını da talep et.. mahkeme ne diyorsa eyvallah derim dedim de..
Günaydın abla güzel sonuçlar ile gelirsin inşallah annen içinde okudum az önce çok geçmiş olsun
of of ablacığım Allah yardımcısı olsunn(
Allah ım çektirmesin inşaallah...
evet ablacığım verdim kararımı inşaallah o da vermiştir de bir an evvel biter bu saçma evlilik
günaydınlar herkese...
tertemiz çıksın inşaallah..
e bir zahmet onu da ben yapmayım beferim.. bu kadar saltanat ona kafii...
Çok şükür ablaGrldim befercim temiz çıktı çok şükür,sadece 6 ay sonra yine ultrason çekilecek yağ bezesine bakılacak büyüyüp büyümediği kontryoledilecekmiş.
Amin sağol harkocum,yeni bir cihaz geldi hastaneye ev tipi onu kullanacak bakalım eve çıkınca.
Çıktı çok şükür çok mutlu oıdum.
Bence sen açsana davayı.
Çok şükür abla ❤
çok şükür abla.Grldim befercim temiz çıktı çok şükür,sadece 6 ay sonra yine ultrason çekilecek yağ bezesine bakılacak büyüyüp büyümediği kontryoledilecekmiş.
Amin sağol harkocum,yeni bir cihaz geldi hastaneye ev tipi onu kullanacak bakalım eve çıkınca.
Çıktı çok şükür çok mutlu oıdum.
Bence sen açsana davayı.
çok şükür abla.
çok iyi bizde rahatladık valla.Çok sağol suhancım rahatladım bende sonunda.
günaydın millet
çok iyi bizde rahatladık valla.
annen evemi çıkacak.bakımını nasıl yapacaksınız.bakıcımı tutulacak abla.iki kardeştiniz dımı sız
inş daha iyi olcak.düzene binerse bakımı sizde rahatlarsınız oda.Günaydınlar.
Ne sıkıntıymış öyle beklemekte geriyordu artık.
Annem hastanede hala,ne zaman çıkacak belli değil.
Abim yanında olacak,eşiyle annem görüşmüyor sıkıntılar vardiyim .
Erkek kardeşim var oda şehir dışında eşi ve çocukları ankarada zaten en kötü ya oraya gitmesi lazım yada abim annemde kalacak.
Kadın işi olurmu inan hiç bilmiyorum annemde istemez herhalde.
Daha iyi toparlar diye düşünüyorum eve çıkınca.
inş daha iyi olcak.düzene binerse bakımı sizde rahatlarsınız oda.
oku canım sıkıntı olmaz.Eki Görüntüle 2596762 Kızlar ben bu tesbihatlara bugün itibari ile başlıyorum. Aslında dün başlanması gerekmiş galiba ama yeni gördüm.. sanırım şimdi de başlanabilir. Bir gün gecikme ile bir şey olmaz herhal.. niyet önemli değil mi ?
oku canım sıkıntı olmaz.
selamlar,
inşaallah ablacığım inşaallah gün be gün daha iyi olur.. yineliyorum ne vakit neye ihtiyacın olursa hbr et.. bak ben buradayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?