2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Evlenince alınan mal vardı mı

Günaydın abla güzel sonuçlar ile gelirsin inşallah annen içinde okudum az önce çok geçmiş olsun

Grldim befercim temiz çıktı çok şükür,sadece 6 ay sonra yine ultrason çekilecek yağ bezesine bakılacak büyüyüp büyümediği kontryoledilecekmiş.

Amin sağol harkocum,yeni bir cihaz geldi hastaneye ev tipi onu kullanacak bakalım eve çıkınca.

tertemiz çıksın inşaallah..

Çıktı çok şükür çok mutlu oıdum.

e bir zahmet onu da ben yapmayım beferim.. bu kadar saltanat ona kafii...

Bence sen açsana davayı.

Çok şükür abla

çok şükür abla.

günaydın millet

Günaydınlar.

çok iyi bizde rahatladık valla.
annen evemi çıkacak.bakımını nasıl yapacaksınız.bakıcımı tutulacak abla.iki kardeştiniz dımı sız

Ne sıkıntıymış öyle beklemekte geriyordu artık.
Annem hastanede hala,ne zaman çıkacak belli değil.
Abim yanında olacak,eşiyle annem görüşmüyor sıkıntılar vardiyim .
Erkek kardeşim var oda şehir dışında eşi ve çocukları ankarada zaten en kötü ya oraya gitmesi lazım yada abim annemde kalacak.
Kadın işi olurmu inan hiç bilmiyorum annemde istemez herhalde.
Daha iyi toparlar diye düşünüyorum eve çıkınca.

inş daha iyi olcak.düzene binerse bakımı sizde rahatlarsınız oda.

kızlar ne var ne yok..
herkes şimdi ne yaptığını yazsın bakalım haydii :)
ben pc başında vakit öldürüyorum resmen.. bir kitap var elime alacağım da bölünmek istemiyorum..
bu arada beferim ince memedi tam 2 gün de bitirdim.. harikaaaa.. okumlara doyamıyorum yaw..
tam 800 sayfa bir çırpıda bitti..

şimdi de Bircan Yıldırım "hayat cesurlara torpil geçer" ona başlycam.. bir kaç sayfa okudum da.. soluksuz okumam lazım bir şeyler alayım die..

bu arada kendimi her yere atasım var.. tek kalıp kendi kendimi dinlemek istemiyorum... ://

Kızlar ben bu tesbihatlara bugün itibari ile başlıyorum. Aslında dün başlanması gerekmiş galiba ama yeni gördüm.. sanırım şimdi de başlanabilir. Bir gün gecikme ile bir şey olmaz herhal.. niyet önemli değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…