2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ayrı evi batsın.. adam oyun peşinde suhanım... o geceydi her şey.. sonrası hiç yok.. hiç biir şey yok... adam memleketine bastı gitti.. giderken de bana eş olsan sen de benimle gelirsin diyo.. bacısı doğum yapmış..onun için gelmeliymişi.. ve gidersem ben eş olacakmışım ona...

sen niye gitmedin.görümcenle iyiydiniz normalde

sen niye gitmedin.görümcenle iyiydiniz normalde
bende gidecek bir etki yaratmadı ki kendisi... hangi sıfatla gidecektim... ben onun neyi olduğumu bir bileydim öncesi.://
mevzu görümce değil ki.. ben saten tüm sülalaesi ile iyiyim.. sorunlu kendisi.. bana olan sevgisinin olmaması...
o geceden sonra bana dair tek bir ne güzel söz ne bir hareket hiiiç bir şey olmadı...
oysa ki ona yeniden inanabilmem için bir fırsattı bu..
sevgililer gününde tek bir söz bekledim iki saniyelik bir msja layık bile görmedi ://
daha sen olsan gider miydin ???

çok tuhaf ya.gidip ev tutması çekip seni götürmesi sonra kılını bile kıpırtmaması çok ilginç.kafası baya dağınık sanırım

artık ben de hepten çektim kendimi.. dedim yaa.. boşanma celpini bekliyorum..

günaydınlar,
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ablacığım annenin durumu nasıl ? inşaallah iyi hbrlerini almışsınızdır.

Hastanede hala harikocum,yenibir cihaz alınacakmış şu anda boğazdan delik açıldı içeriye hortum kondu rahat nefes alması için.

ay ne olsun suhanım...
10. asliii aile mahkemesinden gelecek boşanma celpini bekliyorum

Hayırlısı olsun kuzum sen son kararını verdin artık.

Hastanede hala harikocum,yenibir cihaz alınacakmış şu anda boğazdan delik açıldı içeriye hortum kondu rahat nefes alması için.

Hayırlısı olsun kuzum sen son kararını verdin artık.
of of ablacığım Allah yardımcısı olsunn (
Allah ım çektirmesin inşaallah...

evet ablacığım verdim kararımı inşaallah o da vermiştir de bir an evvel biter bu saçma evlilik

günaydınlar herkese...

Onun neden açmasını bekliyorsun ki sen aç eğer kafan da bitirdi isen

Imm bence netleştirelim supriz olmasın tatlım
valla ben netim bir gelsin de... hakkı olmayan şeylere göz dikmiş.... ki adamın başından beri niyeti mal mülkmüş bilemedim işte.. her neyse ben de tmm aç davanı haklarını da talep et.. mahkeme ne diyorsa eyvallah derim dedim de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…