Izmir çınarlı hastanesi ahmet seçkin önoğlunu öneririm size sirinyerde muyanehanesi var ve çok çok iyi bi doktordur kendileriEge tarafında yaşıyorum canım ben dediğiniz yerler hep uzak bana. İstanbul İzmir ya da Bursa için önerisi olan varsa beklerim ama.. irenbe ve bahçeci arasında kaldık biz
Rahim bozukluğu ile bir bilgim yok ama bende istanbul tüp bebege gidicem adet beye kuzenim.Sebepsiz infertilite nedeniyle on yil sonra adet bey de tüp yapti bir oglu oldu sonra da İkizleri olduKızlar sakın beni yanlış anlamayın kimsenin umudunu kırmak istemiyorum ama aşılamayla bence vakit kaybettik 1 kişi bile pozitifi görmedi. Doktorların kendisi söylüyor ihtimal %13-%15 arası diye. Hele ki sıkıntı kadınla alakalı ise aşılamanın hiç bir yararı yok maalesef. Ben 3 kez denedim yaza kadar tüp bebeğe gidemeyeceğim için. Doktor hala deneyelim diyor ama vaktimiz ve paramız değerli. Nasibimiz zamanını bilir evet ama kader de gayrete aşıktır. Hiç bir yöntem kesin değil maalesef ama en azından daha yüksek bi ihtimal.. Ben İstanbul tüp bebek aret bey,bahçeci Cem bey, irenbe ümit hanım arasındayım. Cmt irenbeye ön görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. Bu merkezler hakkında olumlu olumsuz görüşlerinizi yazar mısınız lütfen? Özellikle benim gibi doğuştan rahim şekil bozukluğu olup da olumlu sonuç alanlar varmı acaba?
Kaçıncı asilamanizdi neden uc ay ?Kizlar bende bugün doktorla görüştüm. Benim asilamada yumurta döllenmiş ama tutunamamis. Kimyasal gebelik oluşmuş. 3 ay sonra allahtan birşey olmazsa tüp bebeğe gidecez
canim ben 7. Gün yapmıştım gölge bile çıkmadı valla bence o bebistir ☺☺14. Gün olmuş zaten neden kan testi yatırmıyorsun?Aşılamanın 14. günü, iğnenin 16. günü idrar testi pozitif olursa iğne etkisi mi olur ?Tecrübeli olanlar yazarsa sevinirim
Bana ayın 13 ünde yaptır dedi doktor. Mecbur bekliyorum lekelenme olmuştu zaten 2 gün evvel. Burada testte pozitif olup kanda negatif gören çok varmış. Testlere de güvenemedim o yüzden. Pko var bende lh yükseklİğinden pozitiftir diye bile düşünüyorumcanim ben 7. Gün yapmıştım gölge bile çıkmadı valla bence o bebistir ☺☺14. Gün olmuş zaten neden kan testi yatırmıyorsun?
Bana ayın 13 ünde yaptır dedi doktor. Mecbur bekliyorum lekelenme olmuştu zaten 2 gün evvel. Burada testte pozitif olup kanda negatif gören çok varmış. Testlere de güvenemedim o yüzden. Pko var bende lh yükseklİğinden pozitiftir diye düşünüyorum
pko konusunda pek bilgim yok ama bence sen kesin hamilesin insallahta öyledir. Bendede pıhtılaşma olduGu için 10. Gün istedi kan testini.aksam gidicem bakalim hayırlısı.
Tahlilini yap merak ediyorum. İnşallah olumlu olur RüyacımValla benim kaç genimde var bilmiyorum ama bendede heterozigot yazıyodu kâğıtta ama benim doktorum çok onemsiyo gebelik oluştuğunda hemen iğneye baslatacaginida söyledi bu yuzden 10. Gün kan tahlili istedi sanirim bir an önce iğneye başlatmak için. Benim daha öncede iki kimyasal gebeligim oldu sebebi bilinmiyor ama pihtilasmadan olabilecegini düşündük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?