2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok iştahsız bebeğim bir takla atmadığım kaldı yemekler savaşa dönüşüyor zayıf da önerilerinize açığım
Sanırım bu ay böyle bebeklerimiz için, inan 1 haftadır stresden ,ağlamaktan yorgun düştüm hiç bu kadar zorlanmamıştım yemek yedirmek için hiç ama hiç bişey yemez mi bide ısrar edince kafasına felan vurmaya başladı napacağımı şaşırdım . Oruç tutuyordum hiç bişey yemiyo üstüne bide sütüm azaldı helak oldu çocuk eşimde kızdı o yüzden bıraktım bgun malesef. Bi çözüm bulursanız banada söyleyin lütfen

Oglum coook fazla terliyor sizde de oyle mi durumlar ve terle attigi kadar su icmiyor kesinlikle gunde 2 kez yikamak zorunda kaliyorum kafasi sirilsiklam oluyor surekli

Oglum coook fazla terliyor sizde de oyle mi durumlar ve terle attigi kadar su icmiyor kesinlikle gunde 2 kez yikamak zorunda kaliyorum kafasi sirilsiklam oluyor surekli
Evet benim kızımda aşırı terliyor. Başından özellikle boncuk boncuk ter akar. Doğduğu andan itibaren neredeyse boyle doktora da sordum önemli birşey demedi. Ama benim eşimde özellikle başından cok terliyor. Yemek yerken bile başı sırılsıklam olur. Artık eşime çekti diyorum

Kızlar bebeklerinizi nasıl giydirip yatırıyorsunuz bizim uyku tulumu vardı ama şuan çok sıkılıyo sanki onun içinde sıcaktan diğer türlü de üstünü açıyo ne yapacağımı bilemedim

çok iştahsız bebeğim bir takla atmadığım kaldı yemekler savaşa dönüşüyor zayıf da önerilerinize açığım
Sizin bu gönderinizden sonra herkesin bebeği aynıymış diye bi rahatlama oldu bende sütüm azaldı ve bişey yemiyo diye de orucu bırakmıştım, bunun sayesinde de sürekli emzirdim kızımı ve ben bişeyler yerken o da istemeye başladı azar azar verdim bgun biraz normale döndük gibi ama o nerde rahat ederse orda yediriyorum mama sandalyesinde pek yemiyo genelde cam kenarında yada balkonda dışarıyı izlerken yedirebiliyorum. Bide ısrar etmeyi bıraktım o an yemiyorsa az da olsa emzirip en fazla 1 saate tekrar deniyorum

Kızlar bebeklerinizi nasıl giydirip yatırıyorsunuz bizim uyku tulumu vardı ama şuan çok sıkılıyo sanki onun içinde sıcaktan diğer türlü de üstünü açıyo ne yapacağımı bilemedim
Ben üstünü hiç örtmüyorum. Uyurken sürekli dönüyor orttugum zaman hep dolanıyor uyanıyor sonra. O yüzden uyku tulumuyla yatırıyorum. Bu hafta havalar ısındı evde sıcaktı diye alt üst pijama takımı almıştım onunla uyuttum ama üstüne bir tane suveterde giydirdim yinede sırtı gece üşümesin diye. Uyku tulumu pijama takimi seklinde gideriz galiba artık. Havalar tam ısınınca da tamamen pijamaya geceriz diye düşünüyorum

Bende sanırım ince tulum var mı hiç bilgim yok araştırın onu deneyeceğim olursa

Kızlar benim kzıım bu aralar istemediği bişey olduğunda kafasına vuruyo sürekli özellikle kahvaltı yaptırır ken zaten yediği bir yumurta sarısı onuda kafasına vura vura yiyo sinirleniyor bi dönem daha olmuştu ben ona bakınca vuruyodu ben bakmayı ve ona farkli şeyleri gösterince bıraktı yine aynı şeyleri deniyorum ama yapamadım bu sefer

Bende sanırım ince tulum var mı hiç bilgim yok araştırın onu deneyeceğim olursa
Ince tulumlar var diye biliyorum. Kafasına vurma durumuyla ilgili benim kızımda kafasına vuruyor ama vurmaktan cok yemek yerken meyve vs.. elleri kirlendığı an hemen bütün yüzüne ve kafasına sürmeye başlıyor. Hergun banyo yaptırıyorum artik saçları yağlı şekerli karma karışık oluyor. Bir ara burnuna parmağını soktu sizin dediginiz gibi bakıp yapma kızım vs. Dedikce daha çok yaptı sonra hiç bakmadım. Yanyan yandan dikkat ediyorum ben bakıyorum mu diye bakıyor. Hiç ilgilenmeyince yapmayı bıraktı. Fazla üstüne düşmemek lazim Belki bu. Bu dönemler her sey onların istediği gibi olsun isterlermiş. Inatlasma vs. Başlıyormuş. Ne kadar sakin kalabilirsek o kadar iyi olacak insallah

Ayy korktum bi an niye vurur kafasına felan diye ama şuan içime su serptiniz bizim kide özellikle bişeyler yerken yapıyor çünkü her gün banyo yapamasam da az olduğunda siliyorum artık inşallah geçer en yakın sürede

Tabi vurma durumunda dikat etmek lazim, kızgınlıkla mi yapıyor. Her sinirlendiğinde yemek harici istediğini vermediğiniz zamanlarda da yapıyor mu. Yapıyorsa bunu huy edinir sonrasında daha agresif hal alabilir. Ama yemek sırasında dediginiz gibiyse cok dert etmemek lazım. Sanirim yavaş yavaş pis, ee ee, kirli gibi olumsuz kötü şeyleri de anlamaya başladıkça kirli ellerle kafaya dokunmamayi öğreneceklerdir insallah

İnşallah zaten şuan bizimki eşine bişey bulaşsın hemen bana uzatıyo sil diye ağzında yemek kalsın eliyle gösteriyo felan

Kızlar adetime 5 gün kala bir talihsizlik oldu 2cocugum var ve ikincisi kazaydı ama zaten düşündüğümüz bir şeydi o zaman geri çekilme ile korunuyorduk normaldi böyle bisey olması iyi ki de oldu :) ama 3.'yu hiç düşünmüyoruz bunu kaldıracak gücüm yok neyse talihsizlik şöyle gerçekleşti : 2.çocuktan sonra ciddi korunuyoruz eşim korunuyor ama ilişki sırasında kondom yırtıldı neyseki dışardayken tümü dışıma geldi adetim de su an 2 gün gecikti gerçi tüm adet belirtilerini yaşadım ama bekliyorum hala gerginim ertesi gün hapı felan da almadım emzirdigimm (emzirirken bebek için zararlı olabilir diye)

ve dış kısma geldiğinden büyük bir tehlike gormediğim için bisey olacağını zannetmiyorum ama hafiften tırsıyorum
var mı böyle bir durum yaşayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…