Valla ayni ondan süte dayandi yemiyor olmuyor napsam olmadiçok iştahsız bebeğim bir takla atmadığım kaldı yemekler savaşa dönüşüyor zayıf da önerilerinize açığım
Sanırım bu ay böyle bebeklerimiz için, inan 1 haftadır stresden ,ağlamaktan yorgun düştüm hiç bu kadar zorlanmamıştım yemek yedirmek için hiç ama hiç bişey yemez mi bide ısrar edince kafasına felan vurmaya başladı napacağımı şaşırdım . Oruç tutuyordum hiç bişey yemiyo üstüne bide sütüm azaldı helak oldu çocuk eşimde kızdı o yüzden bıraktım bgun malesef. Bi çözüm bulursanız banada söyleyin lütfençok iştahsız bebeğim bir takla atmadığım kaldı yemekler savaşa dönüşüyor zayıf da önerilerinize açığım
Fazla derken ne kadar mesela ben 1 çay bardağı kadar veriyorum muhallebilerine de katıyorumanne sütü dışında sütler kansızlık yapıyor fazla önerilmiyor
bir-çok doktor asla vermeyin diyor yoğurt peynir verin inek sütü vermeyin asla diyorlarFazla derken ne kadar mesela ben 1 çay bardağı kadar veriyorum muhallebilerine de katıyorum
Ewet bu konuda doktorlarda fikir ayrılığı var ama ben işitme taraftariyim aşırı olmadıkçabir-çok doktor asla vermeyin diyor yoğurt peynir verin inek sütü vermeyin asla diyorlar
Bizim ki su içiyor normal şekilde ama terlemesi de arttı bu aralarOglum coook fazla terliyor sizde de oyle mi durumlar ve terle attigi kadar su icmiyor kesinlikle gunde 2 kez yikamak zorunda kaliyorum kafasi sirilsiklam oluyor surekli
Benim minnoş çok az terlerOglum coook fazla terliyor sizde de oyle mi durumlar ve terle attigi kadar su icmiyor kesinlikle gunde 2 kez yikamak zorunda kaliyorum kafasi sirilsiklam oluyor surekli
Evet benim kızımda aşırı terliyor. Başından özellikle boncuk boncuk ter akar. Doğduğu andan itibaren neredeyse boyle doktora da sordum önemli birşey demedi. Ama benim eşimde özellikle başından cok terliyor. Yemek yerken bile başı sırılsıklam olur. Artık eşime çekti diyorumOglum coook fazla terliyor sizde de oyle mi durumlar ve terle attigi kadar su icmiyor kesinlikle gunde 2 kez yikamak zorunda kaliyorum kafasi sirilsiklam oluyor surekli
Sizin bu gönderinizden sonra herkesin bebeği aynıymış diye bi rahatlama oldu bende sütüm azaldı ve bişey yemiyo diye de orucu bırakmıştım, bunun sayesinde de sürekli emzirdim kızımı ve ben bişeyler yerken o da istemeye başladı azar azar verdim bgun biraz normale döndük gibi ama o nerde rahat ederse orda yediriyorum mama sandalyesinde pek yemiyo genelde cam kenarında yada balkonda dışarıyı izlerken yedirebiliyorum. Bide ısrar etmeyi bıraktım o an yemiyorsa az da olsa emzirip en fazla 1 saate tekrar deniyorumçok iştahsız bebeğim bir takla atmadığım kaldı yemekler savaşa dönüşüyor zayıf da önerilerinize açığım
Ben üstünü hiç örtmüyorum. Uyurken sürekli dönüyor orttugum zaman hep dolanıyor uyanıyor sonra. O yüzden uyku tulumuyla yatırıyorum. Bu hafta havalar ısındı evde sıcaktı diye alt üst pijama takımı almıştım onunla uyuttum ama üstüne bir tane suveterde giydirdim yinede sırtı gece üşümesin diye. Uyku tulumu pijama takimi seklinde gideriz galiba artık. Havalar tam ısınınca da tamamen pijamaya geceriz diye düşünüyorumKızlar bebeklerinizi nasıl giydirip yatırıyorsunuz bizim uyku tulumu vardı ama şuan çok sıkılıyo sanki onun içinde sıcaktan diğer türlü de üstünü açıyo ne yapacağımı bilemedim
Bende sanırım ince tulum var mı hiç bilgim yok araştırın onu deneyeceğim olursaBen üstünü hiç örtmüyorum. Uyurken sürekli dönüyor orttugum zaman hep dolanıyor uyanıyor sonra. O yüzden uyku tulumuyla yatırıyorum. Bu hafta havalar ısındı evde sıcaktı diye alt üst pijama takımı almıştım onunla uyuttum ama üstüne bir tane suveterde giydirdim yinede sırtı gece üşümesin diye. Uyku tulumu pijama takimi seklinde gideriz galiba artık. Havalar tam ısınınca da tamamen pijamaya geceriz diye düşünüyorum
Ince tulumlar var diye biliyorum. Kafasına vurma durumuyla ilgili benim kızımda kafasına vuruyor ama vurmaktan cok yemek yerken meyve vs.. elleri kirlendığı an hemen bütün yüzüne ve kafasına sürmeye başlıyor. Hergun banyo yaptırıyorum artik saçları yağlı şekerli karma karışık oluyor. Bir ara burnuna parmağını soktu sizin dediginiz gibi bakıp yapma kızım vs. Dedikce daha çok yaptı sonra hiç bakmadım. Yanyan yandan dikkat ediyorum ben bakıyorum mu diye bakıyor. Hiç ilgilenmeyince yapmayı bıraktı. Fazla üstüne düşmemek lazim Belki bu. Bu dönemler her sey onların istediği gibi olsun isterlermiş. Inatlasma vs. Başlıyormuş. Ne kadar sakin kalabilirsek o kadar iyi olacak insallahBende sanırım ince tulum var mı hiç bilgim yok araştırın onu deneyeceğim olursa
Ayy korktum bi an niye vurur kafasına felan diye ama şuan içime su serptiniz bizim kide özellikle bişeyler yerken yapıyor çünkü her gün banyo yapamasam da az olduğunda siliyorum artık inşallah geçer en yakın süredeInce tulumlar var diye biliyorum. Kafasına vurma durumuyla ilgili benim kızımda kafasına vuruyor ama vurmaktan cok yemek yerken meyve vs.. elleri kirlendığı an hemen bütün yüzüne ve kafasına sürmeye başlıyor. Hergun banyo yaptırıyorum artik saçları yağlı şekerli karma karışık oluyor. Bir ara burnuna parmağını soktu sizin dediginiz gibi bakıp yapma kızım vs. Dedikce daha çok yaptı sonra hiç bakmadım. Yanyan yandan dikkat ediyorum ben bakıyorum mu diye bakıyor. Hiç ilgilenmeyince yapmayı bıraktı. Fazla üstüne düşmemek lazim Belki bu. Bu dönemler her sey onların istediği gibi olsun isterlermiş. Inatlasma vs. Başlıyormuş. Ne kadar sakin kalabilirsek o kadar iyi olacak insallah
Tabi vurma durumunda dikat etmek lazim, kızgınlıkla mi yapıyor. Her sinirlendiğinde yemek harici istediğini vermediğiniz zamanlarda da yapıyor mu. Yapıyorsa bunu huy edinir sonrasında daha agresif hal alabilir. Ama yemek sırasında dediginiz gibiyse cok dert etmemek lazım. Sanirim yavaş yavaş pis, ee ee, kirli gibi olumsuz kötü şeyleri de anlamaya başladıkça kirli ellerle kafaya dokunmamayi öğreneceklerdir insallahAyy korktum bi an niye vurur kafasına felan diye ama şuan içime su serptiniz bizim kide özellikle bişeyler yerken yapıyor çünkü her gün banyo yapamasam da az olduğunda siliyorum artık inşallah geçer en yakın sürede
İnşallah zaten şuan bizimki eşine bişey bulaşsın hemen bana uzatıyo sil diye ağzında yemek kalsın eliyle gösteriyo felanTabi vurma durumunda dikat etmek lazim, kızgınlıkla mi yapıyor. Her sinirlendiğinde yemek harici istediğini vermediğiniz zamanlarda da yapıyor mu. Yapıyorsa bunu huy edinir sonrasında daha agresif hal alabilir. Ama yemek sırasında dediginiz gibiyse cok dert etmemek lazım. Sanirim yavaş yavaş pis, ee ee, kirli gibi olumsuz kötü şeyleri de anlamaya başladıkça kirli ellerle kafaya dokunmamayi öğreneceklerdir insallah