2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada her türlü oyuncak kutusu aktivite masası vs alıp çıkacağı yere götürüyor basamak yapıp istediği yere çıkıyor

Dünnn o kadar çok temizlik yaptım ki tüm ev elimden geçti eşim işe gitmişti kızımla tek başına yaptım o kadar yoruldum ki anlatamam eşim geldi saat 6.30 gibi iftara yemek yapacağım sadece 20 dk bak dedim kendisi yatmış kız balkonun mermerine başını buz gibi bana sesleniyo kapıyı vurarak sonra ne oluyo dedim ben çok yorgunum şu çocuk da burda kalsın dedin o an frekans koptu ve çok kötü bi gece yaşadık kızımla bu insandan bana eş kızıma da baba olmaz sanırım allah hakkımızda hayırlısını versin

Hayırlısı olsun elbet. Böyle yapan eşleri anlayamıyorum.
Ne diyeceğimi de bilemiyorum. Allah yardımcın olsun. Eşine akıl fikir versinn

Kızlar size 2 sorum olacak
1.kızım 2 günde bir kaka yapiyo ve çok zorlanıyor süt ve yumurta sarışından olabilirmi ne önerirsiniz
2.kızım halen biz bıraktığımız yada karşılıklı gel gel dediğimizde yürüyo yani kendi başına yürümüyo ne yapmalıyım

1.sorunu bilemicem. Yani çok mu katı.mesel bizimki ıkınmasını duyuyoruz ama katı değil. Onyüzden hiç düşünmedim.
2 sorun annemin bir lafı var denizi geçmiş yürüyor merak etme zamana ihtiyacı var.bizimki o durumdan bir ay sonra yürüdü.

Ama bizim ki bence çok uzattı 11 aylık ti bunları yapabilidğinde nerdeyse 14 olacağız yine baba faktörü giriyo işte ben yürütelim dedikçe boşver yürür dedi karşılıklı yürütmek bile zoruna gidiyo adamın yemesine de bırak yer zorlamı diyodu seni emiyo yeter diyodu ilk başlarda dinledim çocuğumu resmen aç bırakmışım son 2 haftadır dışı de çıkmasına rağmen zorda olsa yediriyorum ama pes etmiyorum onunda iştahı açıldı yürümeyi de kendim halletmek istiyorum önüne bişeyler felan koyunca gidiyo ama 1 kez 2.ye zorladığımda ayağa kalkmıyo diretip yere oturuyo

2 gun de bir normal ama eğer cok katıysa ve zorlanırsa kefirdanem markasının kefirini öneririm. Bağırsakları düzenlemede yardımcı probiyotik olarak kullanabilirsin. Ben kızımda kullanıyorum cok işe yarıyor. Ayrıca avokado da kızıma iyi geliyor sert olmuyor kakası ve aynı gün içinde yapıyor. Veya ben bazen elma,armut,kayisi,erik kurularini kaynatip posasını süzgeçten geçiriyorum. Suyunu esimle ben iciyoruz bazi zamanlarda kizima kahvaltı da iciriyorum. Süzgeçten gecirdigim Posasinin Içine birazda pekmez koyuyorum mis gibi meyve püresi oluyor hemde çok rahat kaka yaptırıyor. Ama bunlara ragmen duzelme olmazsa sut urunleri de kabizlik yapabilir yeğenimden biliyorum 4 yaşıma girdi sadece sütü yasakladı doktoru haftada en fazla 1 kez içebilir yoksa tuvaletini yapamıyor.icmedigi günler cok rahat.

2. Sorun icin de bence acele etme, her bebeğin gelişimi farklıdır. Bebeklerin yürümesi için 15. Ay i daha çok duyuyorum. Benim kızımda 3 -4 hafta biz cagirdikca yürüdü sonra kendi kendine bir baktık mesafeyi uzatarak yürümeye başladı. Şimdi tutamıyorum

İnşallah süt değildir kızım sütü çok sevdi normalde yumurta yediremiyordum son 2 haftadır labne ile karıştırıp veriyorum yiyor sanki ından sonra böyle oldu gibi geliyo. kefiri deniyecem . Kayısıve üzüm bende yapıyorum ama suyunu içiriyordum kuru üzümü de sıcak su ile yıkayıp verdiğimde yiyor bide ben medine hurması veriyorum yaklaşık her gün 1 tane .
Yürüme konusu gelince de 2,3 aydır bu şekilde ama şu var bizim kız normalde emeklemedi yürümeyle birlikte onu da öğrendi sanki o daha kolayına geliyormuş gibi hissediyorum çünkü yürürken bi anda oturup emeklemeye başlıyo

Hayirli sahurlar anneler bebeklerinizin ozellikle erkek anneleri boy kilo durumu nasil gidiyor 78 cm 12 kilo suan oglum boyu cok yavas uzuyor oysa amca dayi baba herkes uzun

Hayirli sahurlar anneler bebeklerinizin ozellikle erkek anneleri boy kilo durumu nasil gidiyor 78 cm 12 kilo suan oglum boyu cok yavas uzuyor oysa amca dayi baba herkes uzun
Bence çok iyi maşallah. Bizimki ufacık tefecik.
Daha kilonuz 8.5.kilo az olunca boyu gözüme gelmiyor

Ahh kızlar ben bittim galiba adet olamıyorum. Adete 6gün kala eşime izin vermiştim adetlerim düzenli diye.dünden beri bekliyorum yok.
Belki buraya yazarsam gelir.allahım neler düşünüyorum.

Ahh kızlar ben bittim galiba adet olamıyorum. Adete 6gün kala eşime izin vermiştim adetlerim düzenli diye.dünden beri bekliyorum yok.
Benim ki hala düzene girmedi bazen 2 ay düzenli oluyo sonra geri 10 gün gecikiyo biraz bekle bakalim hayırlısı

Maşallah kilosu çok iyi boyu da fena değil ama sana tavsiyem biraz masaj , kollara ve bacaklarada spor yaptır bişeylere uzamasını sağla bizim de boy iyi ama kilo sıkıntı bakalim yeni yeni yemeye başladı alıyo gibi

Canım hayırlısı olsun tabi Ama bence sikma canini benimde kırkım çıktığından beri düzenli bi kaç kez sadece 1 haftaya yakın olmadığı oldu.

[/QUOTE]
Benim ki hala düzene girmedi bazen 2 ay düzenli oluyo sonra geri 10 gün gecikiyo biraz bekle bakalim hayırlısı
Canım hayırlısı olsun tabi Ama bence sikma canini benimde kırkım çıktığından beri düzenli bi kaç kez sadece 1 haftaya yakın olmadığı oldu.
İnşallah dediğiniz gibi olur kızlar.

Kızlar ben hergün ne versem diye düşünmekten yoruldum artık neler yediriyorsunuz bebeklerinize şuan iştahı açıldı gibi ,fırsatı değerlendirmek istiyorum. Oruçta tutuyorum çünkü aç kalsın istemiyorum ama şu bi gerçek ki benim kızın gece uyumama sebebi aç kalmasıymış şuan az çok düzene girdi uykuları ve bugün bağımsız yürümeye başladı şükürler olsun

Harika senin son çok sevindim. Canım ben biz ne yiyorsak onu yediriyorum.ama mutlaka bir çorbam oluyor.
Mesela sabah yağda yumurta ve azıcık peynir.anne sütü arada alıyor.
Uyudu.
Uyandı emdi.dolmam vardı içini yoğurtla yedi.
Muzunu çıkarttım iki saat sonra onu veririm.
Yine yopurdunu çıkarttım ben azıcık tatlandırıyorum ekşi geliyor içine ekmek doğruyorum. Doymuyor yoksa
Akşam iftarla bizimle bir güzel yiyor ki ne varsa pilav sulu ekmek kemiriyor.maşallah doyuyor ve akşam 8.30 uykuya geçiş yoksa da bide bizimle tatlı yer.
Alıştır herşeyi ver benim kinin daha iki altta bir üsttte üç dişi var.
O kadar yedrimeme rağmen zayıf kereta.
Bizimki iki saate ya dağç.saate kurt gibi acıkmış oluyor.
Ben mutlaka yediriyorum oyun halinde bile acıktıysa bırakmak istemiyorsa bile peşinden koşup yediriyorum.
Eline ekmek veriyorum farecik döke döke yiyor.
Bugünlerde kendim yemek istiyorum hevesi var.

Gözün aydın masallah, ne bulursan yedir bence. Ben kıza kelle paça bile yedirdim bana misin demiyor ama zayif olmaya zayif. Hiic durmadigi icin ve gunde 3 kez kaka yapiyor yedigi midede durmuyor köfte tavuk, meyve gibi şeyleri kendisi yiyor. Gün içinde de mutlaka sabah yumurta peynir zeytin salata domates tahin pekmez. Sonra uyku öncesi emziriyorum. Öğlen çorba-yoğurt, meyve. Aksamda bizimle beraber ne varsa onu yiyor, gun icinde haftada 2- 3 kez süt muz ceviz bebe biskuvisi ve pekmez karışımım var ondan bir tatlı kaşığı koyup yediriyorum. Bazen bebe biskuvisi koymuyorum. Bazen farkli meyvelerle yapiyorum. Bunu yedigi zamanlar enerjisi daha da tavan yapiyor. Birde yemeklerinde mutlaka et,kiyma tavuk yoksa sularini kullanıyorum. Birde en önemlisi propolis ve polen karışımı yapıp veriyorum. Bağışıklık için alerjisi olmadığı için biz rahatca kullandık

Maşşallah neler de veriyormusunuz bizim ki farklı bişey ağzına gelince çıkartıyo yeni alışıyor bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…