Ağzına birşeyler alıyor ama senin kız kadar değil.yani her gördüğünü değil.Canım resimli kitapları bende bi hevesle aldım ama bizim kız tabiri caizse kemiriyo hatta koparabildiğinide yiyor sizde böyle bi durum varmı hiç bişey veremiyorum eline ne görse ağzında kendim okumak istediğimde de izin vermiyo eline almak istiyo
Ay kıyamam ya bizim ki dün yataktan dişeti son anda yetişdim allah evlatlarımızı bize bağışlasınAğzına birşeyler alıyor ama senin kız kadar değil.yani her gördüğünü değil.
Biraz önce çok kötü sehbadan düştü.sehbaya çıkmış ayakta olarak düştü kafa üstü kafası şişti.benim oğlan çok hareketli
Geçmiş olsun. Ben evden sehpaları kaldırdım. Kızım dudaginı ve diş etini yardıktan sonraAğzına birşeyler alıyor ama senin kız kadar değil.yani her gördüğünü değil.
Biraz önce çok kötü sehbadan düştü.sehbaya çıkmış ayakta olarak düştü kafa üstü kafası şişti.benim oğlan çok hareketli
Geçmiş olsun bizim sehpalar çok görünür bi yerde değil dikkatini çekmiyo sanırım ama tv ünitesi var sürekli orda bide yatak odasında ki komidiniçok seviyo kenarlara koruyucu aldık biz şimdilik bi sorun olmadıGeçmiş olsun. Ben evden sehpaları kaldırdım. Kızım dudaginı ve diş etini yardıktan sonradış etini yırttığı için bir dişi diğerine gore üstten cıktı hemde şimdiden ileri de tel taktiracagimiz belli oldu.
Bizim kenarlıkları 2-3 ay önce söktü. Artik düşmediği için kenarlıklara pek ihtiyaç kalmadı bizde. Sehpayi da üstüne devirince kesilmisti. Şimdi ama sürekli koltuğa çıkıyor oradan bi daha iniyor tekrar çıkıyor. Yatak odamda komodinleri açamasın diye kilit aldim ama bu seferde gardiropun sürgüsünü itip kıyafetleri boşaltıyor. Kapıları kapadım artik tam karantina olduGeçmiş olsun bizim sehpalar çok görünür bi yerde değil dikkatini çekmiyo sanırım ama tv ünitesi var sürekli orda bide yatak odasında ki komidiniçok seviyo kenarlara koruyucu aldık biz şimdilik bi sorun olmadı
Erkenciyizher zaman ki gibi :)Günaydın herkese nasılsınız
GunaydinGünaydın herkese nasılsınız
Bizimki de yapıyordu biraz azatti bugünlerde.ama uynmamız aynı en az beş kere.neyseki emip uyuyor sanırım gündüz fazla yoruyorumKızlar sürek li söylüyorum kızım geceleri uyumuyor diye şunu yazmayı unutmuşum sebebi bu olabilir acaba kızım sürekli ama sürekli dönüyo 10 dk
Erkenciyizher zaman ki gibi :)
Bende çok yoruyorım özellikle bu aralar fena gitmiyoruz bişeyler yemeye de başladı bilmiyorum doğru mi yapıyorum ana başka şekilde yemiyo çorba yaptığımda çay bardağına koyuyorum kızımıda sol koluma alıyorum sağ kolumlada çorbayı içiriyorum balkonda dışarıyı izleyerek içiyor bu şekilde bir haftada dır bişeyler yemeye başladı asla ağzına almadığı patates püresini bile yedi az da olsaBizimki de yapıyordu biraz azatti bugünlerde.ama uynmamız aynı en az beş kere.neyseki emip uyuyor sanırım gündüz fazla yoruyorum
Canım biz Güneydoğu'da bir ilçedeyiz.Kızlar merak ediyorum ankaralı olanınız varmı ankaradayız biz belki görüşürüz de :)
Tayin miCanım biz Güneydoğu'da bir ilçedeyiz.
Biz de her zaman erkenciyizKızlar sürek li söylüyorum kızım geceleri uyumuyor diye şunu yazmayı unutmuşum sebebi bu olabilir acaba kızım sürekli ama sürekli dönüyo 10 dk
Erkenciyizher zaman ki gibi :)
Naber nasılsınızGunaydin
Naber nasılsınız
Canım hiç alma yanına ben ikinci çocuğu hiç almıyorum yanıma büyüğü 4 buçuk yaşında ortamızda uyuyor odasında uyutmak bile yine geliyor nasıl uyuduğumu bilmiyorum rahat edemiyorum..alma yanınaKızlar benim oğlan yanımda yatmak istiyor daha doğrusu yatağımızda halbuki kendi yatağıda rahat. Eşim sabah söyleniyor aramıza gelip duruyor diye.uyuyunca yerine alıyorum ama tabii babayı uyandırıyor