2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar yazdiklarinizi okudum da ben herşeyi yanlış yapıyorum sanırım
Mesela çok geç yatıyor gece 11 gibi sabah ta 10 uyanıyor ve gece sürekli emiyor
Hiçbir ilaç kullanmiyoruz
Ve en kötüsü sanırım televizyon izliyor
Daha yürümeyede başlamadı
Bana akıl verin neler yapayım çok zor bir bebekti hiç düşündügüm gibi olmadı bıraktım herşeyi

Bişey de yediremiyorum blw yapıyorum o zaman 1 2 lokma yiyor ama yetersiz kendimi kötü hissettim
Canım parmağınl tut elini sürekli ev içğnde yürüyün.resimli kitaplar baktır.resimleri söyle. TV kapat.ben yemeği oyunla yediriyorum. Jafanısı arkadan tutum biraz kafasını kaldırıp kaşığı ağzına veriyorum yemeğini yediriyorum.

Canım öyle düşünme benimki de 11 de uyuyor 9 buçuk 10 da uyanıyor gece 3 4 kez kalkıp emiyor..abisi çizgi film izliyor maalesef bu da bakıyor engel olmaya çalışıyorum ama yeterli olmuyor ilk çocukta 2 yıl ekran görmemesi için uğraştım bu maalesef..d vitamini eksik değil ise zaten kesiyorlar kansızlık var ise kan damlası kullan ama canım.

Benim ki de çok iştahlı değil ne yazık ki o yüzden size birşey sormak istiyorum geçen sene çok küçük olduğu için oruç tutmadım ama bu sene tutmak istiyorum eşim istemiyo sebebi kızım iştahsız olduğu için sürekli emiyo geceleride uyku sorunumuz var ve gündüz de 1 yada 1.5 saat uyuyo oda gece uyumuyordun bide şimdi bana sahur hazırlayacaksın üstüne çocuğa bakacaksın gündüz uyuma şansın da yok diyo önemli olan sen dinç kalman felan işte ne yapacağımı düşünüp duruyorum siz ne yapacaksınız

Valla canim çok zor benim hiç enerjim kalmıyor gün içinde
Allah af etsin ben tutamicam

Valla canim çok zor benim hiç enerjim kalmıyor gün içinde
Allah af etsin ben tutamicam
Denesem mi diorum bi kaç gün ama bilemedim ya okuduğuma göre de sıkıntı yok aslında ama çevremdekilere ne oluyo anlamıyorum annem çocuğun büyük tut diyo yengem keza öyle bende siz benim ne halde olduğumu bilmeden konuşuyorsunuz hangi dinde zorlama ya da kendine sıkıntıya sokarak ibadet etmek var dedim ama bu seferde kendi vicdanım sürekli tut diyo

Canim bence bi dene kendini zorlama olmadı bırak bakarsın sorun olmaz devam edersin
Ben şuradan biliyorum ben normalde her perşembe oruç tutuyorum ordan biliyorum
Çok zor oluyor

Canım karar senin halsizlik olabilir dayanabilrsen dene olmadı tutmazsın..ben tutacağım sütüm azaldı diyet yaptığım için 2 aydır ama emiyor ..ben de her şeyi yediremiyorum canım sevdiği şeyleri yiyor bu da iyi değil maalesef

Dene kendini.ılmazs ara ar tutarsın.
Ben tutacağım inşallah.evet benim oğlanı gece en az beş kere savak yedi mesai başlıyor aksam dokuzda uyuyor.gğndüz tek uyku bir saat. Eşim çok yardımcı ben birazda ona güveniyorum o bir saat bakar git sen uyu der.bu bana yetiyor.yoks tabii bütün ev benim üstğme

Canım kendini sen bilirsin kimse bilmeden söylemesin öyle uykusuz aç ikisi bir arada zor ama bir dene ona göre karar verirsin..ilk oğlum 7 aylıktı tutmuştum iftara 2 saat kala süt azalıyor ve de halsizlik oluyordu.ama yemek yeyip suyu içince düzenliyordu 22 ay emzirdim..bunda süt 6 aydan sonra biraz azaldı ama emdi de sağlık olsun..ayrıca hepimizin oruç borcu vardır hamile iken tutamadık inşallah tutacağız ..

Bencede ya denemeliyim inşallah iyi olur eşim evde olduğu günler tutarım en kötü

Bende tutmak istiyorum ama kararsizim. Eşim de cok istemiyor. Sol göğsümde süt kalmadı neredeyse. Yiyip içiyorum sağ göğsüm şişiyor sol göğsüme hic bir sey olmuyor. O yüzden tek taraflı emzirirken birde oruç ta kac saat ac susuz onda da süt kalmaz sanirim. Kızım çok düşkün memeye gün içinde kac kez emiyor sayamıyorum artik. O yüzden onu da mahrum etmek istemiyorum. Geçen yılda fitremi gün gün hesaplayıp fazlasıyla vermiştim bu senede oyle yapacağım kışa doğru kızım biraz daha büyüdükten sonra hem hamilelikte hemde bu seneki borçlarını tutacağım insallah.

İnşallah

Canım resimli kitapları bende bi hevesle aldım ama bizim kız tabiri caizse kemiriyo hatta koparabildiğinide yiyor sizde böyle bi durum varmı hiç bişey veremiyorum eline ne görse ağzında kendim okumak istediğimde de izin vermiyo eline almak istiyo

ya bu bebeler hepsi mi aynı, benim kızda özene bezene aldığım zeka kartlarının yarısını yedi kitaplariminda bi iki tanesini yedi bi kısmını yırttı artik kitaplara daha sakin ama cici cici diyor öpüyor. Yirtmasina yemesine musade etmiyorum yanında baya anlatiyorum yirtmak yok diye cici kitaplar diye. Ama kitap harici kağıt,peçete,kart, naylon poset vs. ne görse onları yemeye devam.

Bende diorum ama yok ben yanında iken kopardıklarını yerde bulduklarını elime veriyor ben gözümüondan kaçırdığım an ağzında bazen gözümün içine baka baka yiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…