2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

annenin duyguları bebeğe yansıyor ben buna inanıyorum stresli olduğumda bebeğim de huzursuz oluyor veya pozitifsem o da keyifli aynı şekilde o huysuzdu ben de çok bunalıyorum o gün sanki hala aynı nedendeyiz:))

annenin duyguları bebeğe yansıyor ben buna inanıyorum stresli olduğumda bebeğim de huzursuz oluyor veya pozitifsem o da keyifli aynı şekilde o huysuzdu ben de çok bunalıyorum o gün sanki hala aynı nedendeyiz:))
Gözümün içine bakıyo zaten ama nasıl gergin olmayım ki zaten takıntılı biriydim temizlik konusunda şimdi daha da arttı ve sürekli çalışan biriydim çocuktan sonra hayat evde sürekli , isyan etmiyorum ama kolay değil allah yardımcımız olsun

Kızlar napıuorsunuz hiç sesiniz çıkmıyo her gün bakıyorum bişey varmı diye bi bizim grup sessiz zaten evdeyiz bişey yapamıyoruz bari burdan konuşup rahatlayalım

Kızlar napıuorsunuz hiç sesiniz çıkmıyo her gün bakıyorum bişey varmı diye bi bizim grup sessiz zaten evdeyiz bişey yapamıyoruz bari burdan konuşup rahatlayalım
Evevt evdeyiz benim üç çocuk olunca ancak onlar yemek pasta vs yetiştiriyorum.ufaklık baya yaramaz oldu.
Gündüz uykusu 1e düştü.gece uykularım aynı en az dört kere kalkıyoruz

Ah biri gece uykusuzlugu mu dedi ayni biz gece sürekli uyaniyoruz resmen uykusuz geziyoruz nasil düzene girecek bakalim

Evevt evdeyiz benim üç çocuk olunca ancak onlar yemek pasta vs yetiştiriyorum.ufaklık baya yaramaz oldu.
Gündüz uykusu 1e düştü.gece uykularım aynı en az dört kere kalkıyoruz
Valla benim tek çocuğum var eşimedezorunlu yıllık izin verdiler bizim gündüz uykularımız 7.aydan sonra hep 1 kez oldu ve en az 6.7 kez kalkıyorum bazen bi kalkıyo mesela bgun olduğu gibi saat 3 sonra 5 e kadar uyumuyo gündüz uykuları desen 1 saat

Ah biri gece uykusuzlugu mu dedi ayni biz gece sürekli uyaniyoruz resmen uykusuz geziyoruz nasil düzene girecek bakalim
Valla Biz de aynınız şaşırıyorum nasıl ayakta kaliyo diyo ve hiç birşey yemiyo sadece emmek istiyor resmen ağzına tıkıyorum 2 kaşık yesin mutluluktan uçuyorum o derece

Valla Biz de aynınız şaşırıyorum nasıl ayakta kaliyo diyo ve hiç birşey yemiyo sadece emmek istiyor resmen ağzına tıkıyorum 2 kaşık yesin mutluluktan uçuyorum o derece
Bende yediremiyorum ya bazi şeyleri eline veriyorum haslayip oyle yiyor öyle deneyin isterseniz

Benim kızımda bir saniye durmuyor. Çok hareketli, artik tamamen yürümeye de başladı ama daha çok kucak iste oldu. 3 haftadır eşimde evden çalışıyor. Ikimizde evden çalışınca bir eşim oyaliyor ben çalışıyorum, ben oyalıyorum eşim çalışıyor. Ama yine de yetişemiyoruz. Yemek yiyor sonra yine meme meme diyip duruyor. Emdiginde yok açık dursun istediği zaman gelsin emsin ellesin. Bütün dolaplar her yeri bantladım açmadık dağıtmadık dolap çekmece kalmıyor. Kendi oyuncaklarindan hemen sıkılıyor 2 dk anca oynuyor sonra hep başka şeyler. Bu aralar iştahı açıldı yiyor ama sabahları yumurta tahin pekmez zeytin domates. Peyniri yumurtasına katip veriyorum sade yemiyor. Çekmeceleri bosaltinca Naptın kızım diyorum bak bak diyor kızınca da hemen elini yanagima koyup cici anne cici yapıp öpüyor kıyamıyorum da baya konusmaya herseyi taklit etmeye basladi o halleri cok sevimli uyku konusunda da cok sukur erken dönemde rutin oluşturup belli bir düzenin dışına cikmadigim için rahat ediyoruz. Gündüz bir kere uyuyor 2 buçuk saat kadar. Akşamda 8 buçukta yatıp sabah 7 buçuk 8 e kadar 1, bazen 2 kez emmek için kalkıyor. Uykusu bölünmeden devam ediyor uyumaya. Beşiğini de karantinaya girdikten sonra kaldırdım. Çadır yatak şeklinde olan yataktan aldim. Yatağı yerde cok rahat oldu. Sabah uyanınca kalkıyor kendi kendine biraz onaylanıp sonra tıpış tıpış yanımıza geliyor. Kendi odasının bilincinde odan nerde deyince veya yatağın hemen gidiyor. Son 2 aydir da uyumadan önce kitap okuyoruz, kitaptan sonrada salavat açıyorum. Acar açmaz esnemeye başlıyor. Bunu da rutin olarak yaptığımız için akşamları hemen odasında gelince salavat-ı açıyorum kendiliğinden yatağa uzanıyor. Biraz oyalanip sonrada uyuyoruz. Inşallah bu şekilde hep devam ederiz. Ikinci cocugum olursa da uyku konusunda kesinlikle en başından belli bir rutin olusturacagim

Balık yağı kullanan var mi ? Doktorumuz isterseniz verebilirsiniz demişti ama o sıra kızım ateşliydi diye başka şeylere odaklanınca balık yağı markası falan soramadım. Sonrada virüsten dolayı gidemedik. Kullanan varsa hangi markanın balık yağını veriyorsunuz

Ben d vitamininden başka bişey vermiyorum ya hiç doktor felan da önermedi siz neler kullanıyorsunuz

Bende sadece d vitamin veriyorum
Çok şükür yemek sıkıntımız yok gibi.
Bizim diller geç kaldı kızlar sadece alt iki dişimiz var

Ben d vit veriyorum, ayrıca polivit, ferro sanol, zincfort, hafta da bir de b12 iğne kapsülü kırıp iciriyorum. Doktorumuz bunları verdiriyor. B12 ve kan değerleri alt sınıra yakındı diye ama bunları kullanıyoruz. Dişler bizimde sadece 4 taneydi.bu hafta 1 tane daha cıktı 2 dişte patlamak üzere

En çok diş bizde var sanırım 4 üstte 2 altta var sanırım şimdi de köpek dişler zorluyoalttakilerin yanında kiler de kaparmış gibi ama 2 haftadır öyle bu Arada d vitaminini sordum sağlık ocağında ki hemşireye 1 yaşına kadar di bırakın diyo napsam bilemedim

Bizimde dis sayimiz ayni biz 1 yasinda bıraktık dr 1 yasinda birakin demisti

Kızlar iyi geceler ben d vitamini ve kan ilacı kullanıyorum 8 tane dişi var tam yaşında yürüdü benim bebiş:))çok afacan oldular şükür büyüyorlar ama benimki alerjisi olan bir bebek neye olduğunu tam bulamıyorum alerjik rinit idi sıkıntılı bir kış mevsimi geçirdik Allah sağlık versin yavrularımıza boyu yavaş uzuyor kilosu iyi azar azar aldı ama aldı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…