kolik demek galiba canımNe zaman düzelecek valla ben zombiyim
Hele saat 6 da bir kriz geliyor 9 a kadar
Öyle ağlıyor ki hergün aynı saat bu Ne demek ki bilen varmi
Bizde de krizleri hep aynı saat genelde gece 12den 2 ye kadar falan onun dışında keyfi gayet yerinde.Ne zaman düzelecek valla ben zombiyim
Hele saat 6 da bir kriz geliyor 9 a kadar
Öyle ağlıyor ki hergün aynı saat bu Ne demek ki bilen varmi
Olabilir mi ya daha 2 ay olmadan hamile kalabilirmisin kiİyi günler kızlar biraz özel olacak ama bir şey sormak istiyorum nasıl korunuyorsunuz. Biz evelnwdikten sonra 3 yıl hiç korunmadık, zor hamile kaldım yani o yüzden en etkili nasıl korunmak lazım hiç bilmiyorum tekrar hamile kalmaya çok korkuyorum şuan. Bir de benden çok az bi kanama geldi az önce acaba yerleşme midir diye aklım gidiyor.
Olabiliyormuş valla öyle okudumOlabilir mi ya daha 2 ay olmadan hamile kalabilirmisin ki
korunmasız mı oldu yani eğer öyleyse zaten hemen hamile kalırsın.. ben ilk oğlumda emzirdiğim dönem spiralle korundum.. emzirme bitince hap kullandım. bundada aynı yöntemi denerim.. spirali 6 ayda bir kontrol ettirirsen sorun olmaz..İyi günler kızlar biraz özel olacak ama bir şey sormak istiyorum nasıl korunuyorsunuz. Biz evelnwdikten sonra 3 yıl hiç korunmadık, zor hamile kaldım yani o yüzden en etkili nasıl korunmak lazım hiç bilmiyorum tekrar hamile kalmaya çok korkuyorum şuan. Bir de benden çok az bi kanama geldi az önce acaba yerleşme midir diye aklım gidiyor.
dikişlerinede zarar sende çok zorlanırsın söylim.. oğlum 3 yaşında neler çekiyorum vallahi hele birde yardımcın yoksa..Eger sezeryan la hemen hamile kalınırsa dikisle r sorun olurmu acaba
Ben hemen yapsam mi beraber buyirler
Ne zaman basliyim
geri çekilme yöntemiyle korunduk ama ne kadar korur bilememkorunmasız mı oldu yani eğer öyleyse zaten hemen hamile kalırsın.. ben ilk oğlumda emzirdiğim dönem spiralle korundum.. emzirme bitince hap kullandım. bundada aynı yöntemi denerim.. spirali 6 ayda bir kontrol ettirirsen sorun olmaz..
Yardımcımız var da benim yaş sorun fazla bekleme lüksüm yokdikişlerinede zarar sende çok zorlanırsın söylim.. oğlum 3 yaşında neler çekiyorum vallahi hele birde yardımcın yoksa..
yardımcın varsa bebeğin ek gıdaya geçince başla bence en azından biraz toparlan beneğinde büyüsün biraz..Yardımcımız var da benim yaş sorun fazla bekleme lüksüm yok
bizim 40 mız c.tesi günü çıkacak eşim göz kırpıyor arada ama 1 hafta daha uzatacağız mecbur çünkü dikişlerimde çok az iyileşmemiş biyer var iyice iyileşmesi gerek.. aman bana göre hava hoş bunca uykusuzluğa yorgunluğa bide onla uğraşamam zaten.. ikinci kez normal doğum yapan var mı
Eger sezeryan la hemen hamile kalınırsa dikisle r sorun olurmu acaba
Ne zaman basliyim
geri çekilme yöntemiyle korunduk ama ne kadar korur bilemem
Garanti değil zaten bu yolla çok kişi hamile kalıyormuş inşllh bir kazaya uğramamışımdır bir daha da yapmak istemiyorum ama eşime de üzülüyorumBen de o yolla korunuyordum ilk gebeligimden 4 yil sonra hamile kaldim nasil oldu anlamadim
Benimkide 3 yasinda, anami aglatiyor, bebek zor bi bebek, buyuk ondan beter... bu kadar gozleri acilmadan kardes yapsaydik keske. Kresler cok pahali, suan icin oyle bi gucum yok, ama belediyelerin kresleri varmis onlari arastiriyorum, gondermek istiyorum evden yoksa birbirimize zarar vericezdikişlerinede zarar sende çok zorlanırsın söylim.. oğlum 3 yaşında neler çekiyorum vallahi hele birde yardımcın yoksa..
cok güzel oluyo ama hamilelikte dogumda zor oluyoEger sezeryan la hemen hamile kalınırsa dikisle r sorun olurmu acaba
Ne zaman basliyim
Bebeğini ayağında sallayan var mı hiç denemedim korktum açıkçası şimdi deneyeceğim artık. Uyumuyor çünkü
spirali hormonlu mu kullandin o süt azaltiyo diyolar doğru mu ve ara kanama yaşadın mı bende spiral düşünüyorum ama kanama olursa diye korkuyorumkorunmasız mı oldu yani eğer öyleyse zaten hemen hamile kalırsın.. ben ilk oğlumda emzirdiğim dönem spiralle korundum.. emzirme bitince hap kullandım. bundada aynı yöntemi denerim.. spirali 6 ayda bir kontrol ettirirsen sorun olmaz..