2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar süt artması için rezene humana içebilirsiniz.gaz yapar belki ama süt ve pötibör bisküvi etkili.bol incir hoşafı kayısı hoşafı hurma bulgur pilavı ve et iyi süt yapıyor.ben şu an emzirme çayı kullanmıyorum ama kilo alıcam diye de az yemiyorum.
Bol su süt yapar diyorlar sütü seyreltir fazlası.valla tatlı da her şey de yiyecez .süt artıyor bu sefer mastit başa bela oluyor.Allah hepimize boll süt versin inşallah.azalmasın artsın hepimizin.

Bu sut isini hala cozebilmis degilim. Ilkinde 9 kere mastit oldum tum buzluk sut doluydu, bu bebegimde 2 kere mastit oldum doktorum sar hemen carsafla azalir dedi sukurler olsun azaldi, hatta 1 ogun mama verecek kadar azaldi, simdi su icmeye bile korkuyorum tekrar aratacak diye, insan gibi artmiyor benim cok beter bisey cok... keske hem sut yetse, hem adam gibi bebeler emse. Gerci ne yaparsan yap nasibi ne kadarsa o kadar emiyorlar

Ya şimdi sütümü sağdım. İki göğüsten 40cc çıktı. Bende bu çocuk neden sabahtan beri uyumuyor sürekli meme de diyorum. Bu kadar neden azaldı sütüm ya farklı birşeyde yapmadım.
Canım inanır mısın bilmem ama nazar olmuşsundur başkalarının yanında emzirme ve süt sağma ben yaşadım ama geçti dualarla süt artar emin ol.

Canım maaşallah benim de buzluk doldu yemezsem azalır diye korkuyorum .ama yediğimde sişiyor bebek bitiremiyor sabaha siş veya üstüme akmış oluyor antibiyotik de kullandım mastit feci bişe o titreme ateş Allah hepimizi korusun inşallah.2 3 ay sonra böyle olmaz boşaltır kuzular.

Mama vemedim ven hiç gerekirse tabii veririm ama süt varsa vermemek daha iyi olmaz mı ki doktor dediyse ayrı tabii

Evet 3 ay boyle devam ediyor.. sakin fazla sagma, bos meme yeni sut demek, ilkinde 2 saatte bir sagmak zorunda kaldim. Bir de bu sut isinde yemesen bile sutun olacagi varsa oluyo, dunyayi yesende olmayacagi varsa olmuyor... kolay gelsin valla hepimize

Haklısın canım sütün olacağı varsa oluyor
İnşallah bol sütümüz olur bebişlere yetecek kadar:)

Boğulma önleyici yastık kullanıyorsan sorun yok bence

Sağolasın canım cevabın için sezaryenin zor tarafı geç toparlamakmış ya da ben de öyle oldu.ilk doğumum normaldi kıyas yapınca böyle hissettim belki de
benim 2.sezeryanim doğum sırasında da cok zorlandım doğum sonrası da sancıdan nefesim kesiliyodu 2 gün hiç uyuyamadım.3. sezeryan çok daha zor oluyormuş. çok şükür atlattık geçti o günler

İyi günler kızlar biraz özel olacak ama bir şey sormak istiyorum nasıl korunuyorsunuz. Biz evelnwdikten sonra 3 yıl hiç korunmadık, zor hamile kaldım yani o yüzden en etkili nasıl korunmak lazım hiç bilmiyorum tekrar hamile kalmaya çok korkuyorum şuan. Bir de benden çok az bi kanama geldi az önce acaba yerleşme midir diye aklım gidiyor.

bende çok korkuyorum tum yontemleri araştırdım igne hap spiral hepsi okadar riskli ki ve cok kanama yapıyor galiba en iyisi eşin korunması

Ne zaman düzelecek valla ben zombiyim
Hele saat 6 da bir kriz geliyor 9 a kadar
Öyle ağlıyor ki hergün aynı saat bu Ne demek ki bilen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…