üşütmüş olabilir mi..Kızlar bugün oğlum çok kustu fışkırdı resmen ilk defa böyle oluyor bütün gün emdiğini kustu sanki niye öyle oldu ki
Bugün hava almaya çıkmıştık dışarı hava biraz serin belki de üşüttü başka bir sıkıntısı yok inşllh tekrarlamazüşütmüş olabilir mi..
Amin insallah canım. Insallah bu gunleri unutturan guzel gunleri gelir evlatlarimizin bir an önce.laktoz musanada geçmiş olsun zor malesef gdolu besinler sayesinde böyleyiz malesef..
inşallah canım sıkıntısız büyürler inşallah.
üşütmüştür büyük ihtimal canım. sıcak tut geçer inşallah..Bugün hava almaya çıkmıştık dışarı hava biraz serin belki de üşüttü başka bir sıkıntısı yok inşllh tekrarlamaz
Bugğn birşey var bende de oldu az evvel sanki yeleğini suya sokmuşum gibi oldıKızlar bugün oğlum çok kustu fışkırdı resmen ilk defa böyle oluyor bütün gün emdiğini kustu sanki niye öyle oldu ki
Aynen ya çok korktum anne olmak ne kadar zormuşBugğn birşey var bende de oldu az evvel sanki yeleğini suya sokmuşum gibi oldı
İlk çocuk işte sorun tecrübesizlij yalnızlık. Biraz önce görümcelerim geldi yaşları 60larda geldiler bizim sütlerimiz taşardı demeler Bu çocuk uyumuyor aç demeler sinirimden ağladım oturup yaa. Bana 3-4 km yerde oturuyorsunuz yap yemek getir o zaman. Gel bir gün uyuyayım sen bak birkaç saat.Kesinlikle stres ve uykusuzluk sütü etkiliyo ilk çocugumda cok stresliydim bende rahat olmak lazım
59 gündür ölüp ölüp diriliyorum zatenAynen ya çok korktum anne olmak ne kadar zormuş
Alayım bende şimdi yine sağdım 10 cc çıktı ya delirmek üzereyimYok cok şükür. Oglum hic kabiz olmadi. Gaz sıkıntılarımız var ama ona bağlamamıştım hic.
Haftasonu ebebekte 24 al 12 öde kampanyasi vardi hatta ben 24 tane aldım. Bir bak iatersen canım. Benim de maalesef cok cok degil sutum ama iki memeden 30cc cikarken simdi 2 katına vardı şükür.Alayım bende şimdi yine sağdım 10 cc çıktı ya delirmek üzereyim
ŞükürHaftasonu ebebekte 24 al 12 öde kampanyasi vardi hatta ben 24 tane aldım. Bir bak iatersen canım. Benim de maalesef cok cok degil sutum ama iki memeden 30cc cikarken simdi 2 katına vardı şükür.
Sür ürünleri yemeyi kestikten iki hafta sonra rahatlayabiliyormuş ancak. Benimkisi tam 12buçuk saattir ayakta uyumadı kucaktan bıraktığım anda çığlıkçığlıpa sürekli meme deMart hamilelikleri kadar bebeleri de ayni oldu okudugum kadariyla sizleri.. Hepsi memede yasiyor anlasilan benimki de dahil. ilk bebegimde bilmedigim ne varsa yasiyorum bunda. 10da uyurdu bebe 6da ben uyandirirdim 40i bile cikmadan. Rahat huylu bir bebek buyutmusum meger, koydugum yerde kalirdi. Tek derdi emmezdi pek sagip verirdim sutumu. Yani yeni anliyorum dusundukce.. bunda ise cocuk 24 saat osuruyor ya..gaz gaz gaz. Gunde 10-12 kez kaka yapma ishal gibi. Hirilti da var biraz. bi gozu devamli acik, beyaz ses, salla baba salla.. poposunda catlak olustu artik.bende dunden beri sut urunu yemedim ondan mi bakalim. Kac gune anlasilir sizce? Artik o da uyusa bende uyusam birazcik hadi onu gectim rahat gorsem su cocugu bir an ya... suraya koysam da uyumasa bile dursa..
2 hafta ne kadar uzun sureSür ürünleri yemeyi kestikten iki hafta sonra rahatlayabiliyormuş ancak. Benimkisi tam 12buçuk saattir ayakta uyumadı kucaktan bıraktığım anda çığlıkçığlıpa sürekli meme de
Benimki 18 değil 8 saat uyusa takla atacağım çok zor uyumayan bebek ya acaba gaz bitince uyuyacaklar mı çok merak ediyorum. Benim uçları yara kan geliyor birinden hiç vermiyorum bir haftadır iyileşmesini bekliyorum2 hafta ne kadar uzun surekucakta da durmuyor, karni guruldadikca meme ile de kavga halinde zaten. Uclarini dinlerdirmek icin gunde bi kez mama veriyordum onu da kestim. Keci sutu iceren mama var onu mu kullansam acaba... O kadar az ve huzursuz uyuyorki ister istemez ilk bebegimi dusunuyorum. 18 saat rahat rahat uyuyordu gunde,oyuncak bebekmis meger
Nisavit diye bi krem var meme ucu icin. Biraz zor buldum ama degdi, tavsiye ederim bakmani.Benimki 18 değil 8 saat uyusa takla atacağım çok zor uyumayan bebek ya acaba gaz bitince uyuyacaklar mı çok merak ediyorum. Benim uçları yara kan geliyor birinden hiç vermiyorum bir haftadır iyileşmesini bekliyorum
Canım benimde iki üç gün sol göğsümden 30cc geldi. Allahtan sağ gogsumden 90-100 ml geliyordu o yetti. Ben 4 gündür falan bestlak damla kullanıyorum. 30 cc çıkan sol gogsumden gecen gün 120 cc sağdım. Ve artık sağ göğsümü emzirirken sol kendi kendine biberona akiyor o akmada bile 60 cc çıkıyor. Sadece damlanın etkisi mi bilemiyorum ama ayrıca hurma, kayısı, yeşillikler yiyorum ve kefir içiyorum.Son iki gündür sağıyorum 30 cc çıkıyor zaten bu sütüm yetmeyeceği belli. Neler yapıyorum artmıyor bu süt
Sağolasın canım cevabın için sezaryenin zor tarafı geç toparlamakmış ya da ben de öyle oldu.ilk doğumum normaldi kıyas yapınca böyle hissettim belki dezorlamışsın canım dikişi bende de oluyordu yorulunca