- 16 Temmuz 2018
- 227
- 162
Tam 6dan beri memedrn bıraktığım her an ciyak ciyak. Arada memede de basıyorlar çekiştiriyor. Yara oldu emzirmek işkenceye döndü ya. Sağdığım sütler bitmek üzere takviye yapıyorum. Ama bu akşam itibariyle sağdığım sütler bitecek. Mecbur her gün mama veriyordum bir yada iki öğün o öğünlerin sayısı artacak. Delirmek üzereyim. Bir bebek 6 saat nasıl kalır memede ya. Canım çok yanıyor.Galiba bu süt yetmeme olayı çoğumuzda var kızlar neler yaptım artmıyo mecbur mama veriyorum arada bizde uykusuz bir gece geçirdik aşıdan mı gazdan mı bilemedim oysa gazını güzel çıkarıyo ayakta sallamayı ben denedim ama işe yaramadı uyuyacağına daha çok ağladı Allah yardımcımız olsun kızlar bir iki aya düzelirler inşallah
zorlamışsın canım dikişi bende de oluyordu yoruluncaBir de sezaryen olan anneler sizin dikiş yerinizde acıma var mı ben kaç gündür iyiydim fakat dünden beri yürüyünce ayakta durunca zorlanıyorum acıyor yanıyor.cumartesi 1 ay olacak
emzik denedin mi pekiTam 6dan beri memedrn bıraktığım her an ciyak ciyak. Arada memede de basıyorlar çekiştiriyor. Yara oldu emzirmek işkenceye döndü ya. Sağdığım sütler bitmek üzere takviye yapıyorum. Ama bu akşam itibariyle sağdığım sütler bitecek. Mecbur her gün mama veriyordum bir yada iki öğün o öğünlerin sayısı artacak. Delirmek üzereyim. Bir bebek 6 saat nasıl kalır memede ya. Canım çok yanıyor.
çok acıkıp memeden çekmek istemiyor olabilir mi biberonu biliyor çünkü, benim oğlum böyle biberona alıştığı için karni açken meme verirsem sinirleniyorBebeğimin doymadığını anladım artık sütümle. Eski sağdığım sütten biberonla 60 cc kadar verip memeye aldığımda çocuk uyuyor. Mama verip memeye aldığımda yine uyuyor. Ama sadece meme emdiğindr şu an olduğu gibi tepiniyor. Aklınıza sütümün yetmediği haricinde bir sebep geliyor mu
hırıltılı nefes alıp verme varsa ilk yapacağın şey nefesini saymak, 1 dkda kac kere nefes alıyor internette sinirlar var bebegin ayına göre bi kontrol et bence canım ama bi sorun olsa ememez emerken nefes nefese kalır anlarsın bi sorun oldugunuBu hırıltılı nefes alıp verme sebebi burun tıkanıklığı mı acaba her gün de temizliyordum aslında bugün sprey aldım inşllh düzelir başka bi sebebi olabilir mi
Denedim bana mısın demiyoremzik denedin mi peki
Oda olabilir. Zaten sütüm az.çok acıkıp memeden çekmek istemiyor olabilir mi biberonu biliyor çünkü, benim oğlum böyle biberona alıştığı için karni açken meme verirsem sinirleniyor
canım o halde sizde bizim gibi kesin alerjisiniz. bizimkide mama yedikçe kusuyor. birde işin kötüsü inek sütü alerjisinde kusan bebekler daha geç atlatıyormuş alerjiyi..Bu arada tam inek sütü alerjisi mi cozemedim ama oglum mama yedikce çıldırıyor emin oldum. Mama verdikce daha cok kusuyor, yüzündeki kizarikliklar da gaz sancısı da artıyor.keske sadece sütüm yetse.
promaltı nasıl içiyorsun ya ben kusacak gibi oluyorum tadı iğrenç evde 5 tane var açamıyorum korkudan.Ben de süt konusunda suyun ve promaltin cok faydasını gördüm. Hala mama veriyorum ama eskiye gore cok daha iyi.
ben ilk oğlumda tövbe etmiştim sallamayacaktım.. ama bu oğlumda napsamda uyumuyordu. annem ayağına aldı sallamaya başladı bizim oğlan uyudu.. bende tövbemi yuttum tabi sallıyorum artık.Bebeğini ayağında sallayan var mı hiç denemedim korktum açıkçası şimdi deneyeceğim artık. Uyumuyor çünkü
Sallamanın bir sakıncası var mı ya bizimki de çok alıştı başka türlü susmuyor bazen sallamanın dozunu abartıyoruzben ilk oğlumda tövbe etmiştim sallamayacaktım.. ama bu oğlumda napsamda uyumuyordu. annem ayağına aldı sallamaya başladı bizim oğlan uyudu.. bende tövbemi yuttum tabi sallıyorum artık.
Sallamanın bir sakıncası var mı ya bizimki de çok alıştı başka türlü susmuyor bazen sallamanın dozunu abartıyoruz
Ben hızlı sallamıyorum ama bazen eşime bırakıyorum onun hızlı salladığını farkettim dün baya kızdım kafama da takıldı çocuk beyin sarsıntısı geçirir mi diye. İnşllh bişi olmaz eşime de emanet edemicem artıkÇok hızlı sallamazsan bişe olmaz bence.. Kızımı da salladım şimdi oğlumu da..
Yemeklerin yaninda icecek niyetine promalt iciyorum ben. Alistim ictikce.promaltı nasıl içiyorsun ya ben kusacak gibi oluyorum tadı iğrenç evde 5 tane var açamıyorum korkudan.