2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çarşamba ikinci ay kontrolünde bakalım ne diyecek doktor sizinki de böyle mi
biizimki biraz daha fazlaydı. inek sütü alerjisinden şüpheliyiz bizde. süt ürünlerini kestikten sonra biraz azaldı.. nedir bu çocukların çektikleri anlamadım dertsiz sıkıntısız büyüselerdi keşke.

aynen ya bir sorun bitmeden bir diğeri başlıyor

Benim oglumun da yuzunde ve boynunda kirmizi dokuntuler var. Bir de arada hiriltili nefes alip veriyor. Dr. Inek sutu alerjisi olabilir sut urunlerini keselim dedi ama ben mama da veriyorum. Mamanin icinde de inek sutu var. Siz mama veriyor muydunuz? Nasil bir yol izlediniz. Bir dahaki kontrolumuz haftasonu da oncesinde sizlere de danismak istedim.

Aptamilin var maması pregomin as onu verin o halde diyeceğim ama tadı o kadar kötü ki her bebek kabul etmiyor

biz tam olarak alerji uzmanıyla haftaya görüşeceğiz. doktor mama ile ilgili bişey demedi aptamil conformil kullanıyoruz.. belkide mamada aldığı için tam olarak belirtiler devam ediyor.. bizdede hırıltılı nefes burun tıkanıklığı var..
haftaya soracağız canım bizde bütün tahliller testler o zaman yapılacak. doktor değiştirir büyük ihtimalle mamayı.. biz şimdilik sadece süt ürünlerini kestik. dün 1 bardak ayran içtim ve sonucu çok ağır oldu bizde çok büyük ihtimal var bu alerji illeti. ve moralim sıfır dünden beri.

Amin Çarşamba bende iyi bir doktor buldum ona götüreceğim haber ederim bakalım ne diyecek bilmediğimiz

Tesekkur ederim yanitin icin canim. Ben de conformil kullaniyorum. Sut ürünlerini ben de kestim ama bugün daha da artti kızarıklıklar. Anlamiyorum ki ben de tam olarak neden artıyor. Haftasonu tekrar cocuk dr gorecek. Tum evlatlarimiz sifa bulsun. Gecsin gitsin insallah su sıkıntılar.

canım büyük ihtimal çoklu besin alerjisi olabilir. yani yediğin yumurta et kuru yemişler falan varsa onlarada dikkat et derim.. çok zor bir durum yaşayan bilir diye boşa dememişler.

canım büyük ihtimal çoklu besin alerjisi olabilir. yani yediğin yumurta et kuru yemişler falan varsa onlarada dikkat et derim.. çok zor bir durum yaşayan bilir diye boşa dememişler.
Gercekten öyleymiş. Allah beterinden korusun tabi ama şöyle dertsiz tasasız buyuselerdi biraz ne güzel olurdu.

Bende son iki gündür yumurta olayını abarttım acaba omdan mı oldu ya bu benimkiler sırtında. Birde küçükken bende alerjik astım vardı. Doktor atopik bir vücudu var demişti bebek için. Çarşamba yeni doktordan kesinlikle inek sütü alerjisi yada çoklu gıda alerjisi lafını duyacağımı söylüyor içimden bir ses

bak yumurtadan olabilir..
benim içimdende öyle geçiyor vallahi bizdede çoklu besin alerjisi gibi duruyor. bazen artan bazen azalan kızarıklıklar var.. bişeyler daha dokunuyor gibi ama ne.. tahin helvasında susam var oda alerjenikmiş.. yumurta kuruyemişler. bu gidişle hiçbirşey yiyemeyeceğiz..ben doktora gidene kadar günde 1 tane yumurtayı yiyeceğim çünkü başka alternatif yok soframda öyle tatlı şeyleri seven biri değilim. yeşillikte hiç sevmem ama mecbur kaldım artık.

E hepsi çıkarsa ne süt yapacak bize ben anlamıyorum. Doktor dana etinin de alerjik olabileceğini söylemişti. Domates alerjik. Kahvaltıda zeytin ekmek yeriz artık. Ekmek hangisi alerjik değil ona daha bakmadım bile.

E hepsi çıkarsa ne süt yapacak bize ben anlamıyorum. Doktor dana etinin de alerjik olabileceğini söylemişti. Domates alerjik. Kahvaltıda zeytin ekmek yeriz artık. Ekmek hangisi alerjik değil ona daha bakmadım bile.
zaten süt alerjisinde dana eti tüketilmiyor kuzu eti tavsiye ediliyor.. valla domates yiyorum şimdilik..herşeyi çıkarırsamda dediğin gibi süt yapacak besiin kalmayacak. zaten sütüm az mama alıyor bide hepten giderse kahrolurum.
valla ne bileyim yaa saydıkça sıkılıyor içim hayırlısı diyelim canları sağolsun geçecek bugünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…