- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
Uyuduğu an iyi olacağımİyi akşamlar Herkes iyi mi :)
Biz bugün hiç iyi değiliz hiç uyumadı kız sürekli ağlıyo galiba gaz sancısı çekiyo benimde sinirler tavan yaptı bugünİyi akşamlar Herkes iyi mi :)
Aynen bendeUyumu
Uyuduğu an iyi olacağım
Şuan bende uyutmaya çalışıyorum uyumadığı gibi sürekli de ağlıyorBiz bugün hiç iyi değiliz hiç uyumadı kız sürekli ağlıyo galiba gaz sancısı çekiyo benimde sinirler tavan yaptı bugün
Ben kustuğu su gibi değilde peynir gibi kusarsa fazlasını çıkartıyor diye biliyorumSelam kızlar ya benimki 2 gündür her öğünden sonra kusuyor kafama çok takıldı kilo almasını etkiler mi bu durum sanki emdiği tüm sütü kusuyor gibi
Annem 40 dan sonra agular oynar.diyor ama bilmem ki..buzim yarin 40 miz cikiyor dur bakalim
İyi akşamlar Herkes iyi mi :)
Benimki de kucakta uyuyo yerine yattı mı başlıyo ağlamaya düzeleceğine artıyo gün geçtikçeKucağımda uyuttum yatırdım uyuyor ama her an uyanacak sanki büyüdükçe daha mı zor oluyor ne?
Offff allah kolaylık versinBizsu saat oldu hala inliyoruz. Neymis bu gaz ya.. Yavrum benim..uykusunda inliyor kuzum. Bende bekliyorum. Size bunlari yazarken tuvaletini yapti. Rahatladi ama.bu seferde altini degismem lazim
13 kilo almıştım 13 kilo verdim şimdi ama emzirmek beni çok acıktırıyor özellikle de tatlı şeyler yemek istiyorum sürekli hamilelikte bile bu kadar iştahlı değildim yani kilo alıcam tekrar bu gidişleGünaydın.. Hamilelikte kaç kilo aldınız şuana kadar ne kadar verdiniz :)
9 aldım 10 verdim üstüne iki aldımGünaydın.. Hamilelikte kaç kilo aldınız şuana kadar ne kadar verdiniz :)
Günaydın 7 aldım 7 verdim ama su 1 hafta içinde kesin aldım enaz 2 kilo çok acıkıyorum bide süt olsun diye sürekli yemek yiyiyorum sonum kötüGünaydın.. Hamilelikte kaç kilo aldınız şuana kadar ne kadar verdiniz :)
14 aldim 10 verdim.ama cok acikiyorum. Ozellike tatliGünaydın.. Hamilelikte kaç kilo aldınız şuana kadar ne kadar verdiniz :)
13 kilo almıştım 13 kilo verdim şimdi ama emzirmek beni çok acıktırıyor özellikle de tatlı şeyler yemek istiyorum sürekli hamilelikte bile bu kadar iştahlı değildim yani kilo alıcam tekrar bu gidişle
Ayni ben.
Kac gunluk oldunuz. Ben tam anlamiyirum.ama cogalip cogalmadigina dikkat edinKızlar bir kalktık sırtında Bu tarz döküntüler var egzama mı bu? Bilen var mı
Kulak arkasında ve kulak memesinde vardı. Çarşamba ikinci ay kontrolü var ondan o gün gösteririm dedim. Bir kalkık şimdi sırtında da var14 aldim 10 verdim.ama cok acikiyorum. Ozellike tatli
Kac gunluk oldunuz. Ben tam anlamiyirum.ama cogalip cogalmadigina dikkat edin
süt alerjisi yokmuydu sizde. benim oğlumun sırtıda böyle hatta daha fazla alerjiden.Kulak arkasında ve kulak memesinde vardı. Çarşamba ikinci ay kontrolü var ondan o gün gösteririm dedim. Bir kalkık şimdi sırtında da var