2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kakasında kan olması en büyük kanıtıymış inek sütü alerjisinin daha bir çok belirtisi var sadece bunlarla alerji diyemeyiz. Eşler genelde çok rahat benimki de hiçbir şeyi kabul etmez her şey normal ona göre sanki 10 tane çocuk baktı.

Kızlar sizin bebeğinizde uyanık olduğu zamanlarda genelde ağlıyor mu yani böyle yatağa koyup kendi kendine durmuyor mu hep kucakta tutuyorum yada ayağımda sallıyorum hep ilgi lazım yoksa ağlıyor normal mi yani bu

evet aynen bizimkide öyle. sallanmayıda çok seviyor. uykudayken iş güç yemek yaptım yaptım yapamadysam o gün ya dışardan yiyoruz ya eşim yapıyor yemeği

evet aynen bizimkide öyle. sallanmayıda çok seviyor. uykudayken iş güç yemek yaptım yaptım yapamadysam o gün ya dışardan yiyoruz ya eşim yapıyor yemeği
Aynen benimde bütün günüm mutfakta geçiyor her uyumasında biraz iş yapıyorum tek ütüm kaldı onu da eşim gelince çocuğu ona verip yapıcam

Gerçekten yalnız değilim bunu anlıyorum. 10 dk durmuyor sütü sağacak zaman bulamıyorum

Babayı seviyor ya bizimki benim stresimden kaynaklı o da hissediyor babalar biraz daha rahat olunca bebekleri de rahatlatıyorlar
Bizimki benden stresli. Bebek uyuduğunda ya beşiğinin karşısına yada arabasının karşısına geçip gece üç saatte olsa izliyor nefes alıyor mu diye ya en azından seninki uyuyor bir mutfağa giriyorsun bende o da yok. Birde tık sesi gelse uyanıyor velet

Bizimki ilk haftalarını hastanede geçirdiğinden gürültülere çok alışık uykuda hiçbir şey duymuyor.

Ayni benim oglan. Ya kucakta ya ayakta kereta yatagimda oynayayim demiyor

Ya bir iki gündür bizimkinde bir karın guruldaması var beslenirken ama sanki ishal olmuş sesleri karnından geliyor. Sonrada gaz çıkartmak için alıyorum omzuma başlıyor ağlamaya. Acaba karnı mı ağrıyor ben birde göğsümde baskı yapıyorum

Kesinlikle katılıyorum her canlının sütü yeter .mama verdikçe bebek doyuyor anneyi emme zamanı erteleniyor zamanla süt azalıyor .bi bakmışsın cocuk 3.ayında memeyi bırakmış .cok arkadaşımin başına geldi bu olay .bırakın 600gram alsın normal sınırında sonuçta zamanla süt de artar uzun vadeli bebeğinizi emzirirsiniz .Bir de biberon olayı cok ciddi bir mesele aman surekli vermeyin. bir kaç ay sonra meme reddi başlar .max günde 2kez .bebekler biberon cok cabuk alışıyor .

Aleykum selam, evet kuyruk sokumunda yani poponun ustunde bir ayrım daha var ya onun icinde bir cukurluk bizimkinde akıntı vs. yok çok derin de değil ama ben endiseden delirmiştim ultrason çekildi şükür omurgayla felan bağlantısı yok sadece bir gamze imiş.. Kilo aldıkça azalacak bisey ama tamamen yok olmuyor benim kardeşimde de var minicik şuan kardeşim 26 yaşında.. Ben 3 ayri doktora gosterdim ,ultrasonda sorun gorurlerse Mr istiyorlar..
Mutlaka baktırmalısın , sakral gamze ise sorun yok , ki bence öyledir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…