2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok çok geçmiş olsun okurken kötü oldummm maşallah nasıl da güçlüsünüz tüm anneler gibi maşallah

çok büyük geçmiş olsun canım bizde alerji diye bir illetle uğraşıyoruz.. küçücük bedenleri nelere maruz kalıyor. rabbim korusun onları
Sizin sezeryan miydi ,bir kitapta okudum sezeryan alerjilerde bir sebep olabiliyormuş çok sasirmistim,cok çok geçmiş olsun

Ne güzel anlatmışsınız biz de öyle bir problem yok ama dikkatle okudum,bir-çok arkadaşım işine yarayacaktır

Paketli gıdaların mutlaka içindekiler kısmını okuyorum süt ürünü, peyniraltı suyu, süt tozu yazıyorsa tüketmiyorum . evde kendi yaptığımız yemeklerde tereyağı, süt , yoğurt kullanmıyorum. Normal ekmekler de süt ürünü yok diye biliyorum. Tost ekmeği, sandviç ekmeği v.b. de süt bulunuyor. Sütsüz tatlı, kek tarifleri oluyor internette onlardan deneyebilirsiniz. Tatlı ihtiyacım olduğunda muz üzerine bal , tahin döküyorum ve ceviz koyuyorum gerçekten de çok güzel oluyor tavsiye ederim. Özellikle canım çikolata çektiğinde çok işime yaradı bu tatlı.

Bugün 1 aylik kontrolumuzu olduk çok şükür boyu kilosu normal.. kizarikliklari tahmin ettigim gibi isilikmis , bir de kuyruk sokumunda cukurluk vardı sakral gamze demişlerdi, ultrason çektirdik omurgayla felan bağlantısı yokmuş çok şükür sadece bir gamze.. Bir de doğumda köprücük kemiği kırılmıştı demiştim ya sinirlerde bir problem yoktu gerçi o da kaynamış çok şükür.. kandil günü iyi haberler aldım.. Kandiliniz mübarek olsun..

Kızlar sol göğsümde sütun azalması sağ göğsümde tek başına yetersiz olur sütüm daha da artsın diye 3-4 gündür sürekli birşeyler yiyip içiyordum. Biraz araştırdım süt arttırıcı bir damla buldum doktorlarda öneriyor tamamen bitkisel best.. diye başlayan bir damla (tam isim yazmadım reklam olabiliyormuş galiba) kullanan herkes memnun kalmış en yaygın kullanılan damlalardan da bi tanesi. Sipariş vermiştim bu sabah geldi kahvaltıdan sonra suyuma karıştırıp hemen içtim. Tatsız tutsuz birsey anlamıyorsunuz bile içerken. Şunu söylemek gerekirse sol göğsümü emzirmiştim 2-3 saat sonra göğsümü sagdigimda sütüm azalmadan önce en fazla 70 ml aldığım gogsumden öncesinde emzirmiş olmama rağmen ilk kez 90 ml süt geldi. Son 3-4 gundur sabah uyanirken sagdigim da bile 50 ml anca cikiyordu.Insallah böl sut olur, sütün az ol olması çok can sıkıcı.

Selam kızlar ya benimki 2 gündür her öğünden sonra kusuyor kafama çok takıldı kilo almasını etkiler mi bu durum sanki emdiği tüm sütü kusuyor gibi

kizlar gunaydin bu ara cok yorgunum yazamiyorum. yeni ogrendigim bisi icin hemen yazayim dedim. sutu az olan azalan ya da daha arttirsin diyenler icin petibör biskuvi yeyin kizlar acayip arttiriyor

J Jeandarkk selam cnm senin bebeğinin arkasındaki gamze nasıl bir şeydi bugün bende poposuna bitişik bir çukurluk farkettim delik değil ama çukur kilo aldıkça poposuyla birleşiyor yani zamanla farkedilmeyecek gibi duruyor ama acaba ciddi bi sorun mudur bilemedim bu hafta doktora gidicem bakalım

kızlar bu dermotit egzama ile inek sütü alerjisi aynı şey midir.. oğlumun cildi kup kuru ve kızarıklıklar devam ediyor.. aynı zamanda gün içinde kusmalarıda oldu.. eşime söylüyorum sen çok büyütüyosun bebek bu üşütmüştür mamayı fazla vermişsindir diyor.. daha besin alerjisi olduğunu bile kabul etmiyor napıcam bu adamla ben..

Alti aya kadar sorunlarimiz bitmicek galiba.gaz alerji uyku duzeni...
Sut tazikli geliyorsa 3dk sonra gaz yapiyor onu cikarayim derken kusuyir olabilir.
Yumusak meme evet daha guzel emiyor.
Masallah benim sutte sagiyorum biraz yumusatiyorum hemen sutle doluyor.
Kizlar bende et ve bol su icme cok guzel sut yapiyor. Birde yesillik y.sogan tere...
Bende misafirlerim yuzunden kilo aldim pasta tatli yapmaktan verdigim kilolari yeniden almaya basliyorum. Ne guzel 10 kilo vermistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…