2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada gece 2 saate bir uyandirdığimda cok yorgun oluyor verimli emmiyor .uyandirmamaya karar verdim. zaten 4saati geçirmiyor çigligi basiyor .ins kilo alimi iyidir sizler uyandiriyor musunuz?
Uyandırdığımda emmiyor bende artık uyandırmıyorum kendisi aç olduğunda uyanıyor zatrn

kızlar normal doğum yapanlar dikişleriniz düştümü.. benim 23 gün oldu ama hala düşen yok.. bugün bi bakayım dedim ilk defa enfeksiyon kapmışım gibi.. çok korkuyorum dikişlerden beyaz bir sıvı geliyo en erken perşembe doktora gidicem.. ama çatala çıkarmıyım napar acaba doktor.

Benim 36.günden sonra düşmeye başladı daha yeni yeni iyileşmeye başladı

Arkadaşlar iyi sabahlar. Birşey sormak istiyorum. Bebeklerimiz sabah uyuduklarında gece uykusu kötü mü oluyor. Yani bizim gibiler uykularını alıp gece mi uyumuyorlar gündüz uyuduklarında. İki gündür oğlum gündüzleri dün 2 saat sonraki gün 3 saat uyudu. Gece uykusu bozuldu sanki

Bebegimin göğüs bölgesinde ucu beyaz minik sivilcemsi kizarikliklar çıktı yuzunde de var acaba isilik mi baska bisey mi ama kasintisi yok olsa huzursuz olurdu,evimiz çok sıcak bu arada

bi de doktorunuz ne diyorsa onu dinleyin kızlar cunku her bebegin bunyesi yapisi aile genetik yapısı farklı boy pos kilo farkli olur ondan kimseyle kıyaslamayın. ☺ oyle ya da boyle hepsi buyuyor :)

Bebegimin göğüs bölgesinde ucu beyaz minik sivilcemsi kizarikliklar çıktı yuzunde de var acaba isilik mi baska bisey mi ama kasintisi yok olsa huzursuz olurdu,evimiz çok sıcak bu arada
yenidoganda olur derler sütun yagli oldugundan der kimi, kimi cok sıcak kalin giydirmissin der, kimisi derisi anne karninda suda oldugundan simdi gozenekleri acildikca olur der yabi kisacasi normal bizimkininde var yuzunde bi bakmissin cikmis bi bakmissin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…