2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağabilirsin canim başka yapacak bi şey yok galiba

Kızlar bebeğim sürekli emmek istiyor emiyor kusuyor hatta uyuyabilmek için tekrar emmek istiyor,bu sefer sut gelince sinirleniyor memeyle boğuşuyor,en son dayanamadım emzik verdim , 21 günlük daha 3 haftalık işe yaradı emzik uykuya dalana kadar verdim sonra çektim şimdi çok güzel uyuyor, kısacası bebeğim de ben de rahatladık ama çok erken ya içim rahat değil beklesemiydim....

Ne güzel ya bende emziğe alışsın istiyorum ama almıyor öyle daha rahat uyurlarmış

aynen bende su an bunu yapiyorum. gak dedikce guk dedikce veriyorum. kucagimdan indirmiyorum o bırakmadan agrica bi doktor sunu demis eger uyusa bile gazıni almak icin uyandirmaniza her seferinde gerek yok demis bende her seferinde almıyorum gazı uyuyor.

bende bazen isim oldugunda veriyorum once emzigi istemiyor ittiriyor fakat sonra hafif diliyle islaninca aliyor uzun sure olmasa da o arada ben isimi yapiyorum ya da biraz dinleniyorum.

Aslında maşallah benim bebeğim uslu bayağı uykusu da çok güzel sadece uykuya dalmak için emmek istiyor bu sefer sut geliyor sinirleniyor bu böyle bir döngü olmuştu emzik çözdü işi de ama daha kırkı çıkmadı o tuhaf oldu

Keşke benimkide alsa emzik bir türlü veremedim

Bugün kontrolümüz vardı 21 günlük olduk boyumuz 2 cm uzamış 650 gr almış kızlar sizce nasıl

Benim bebeğimde aynen öyleydi ben 17 günlükken emzik verdim iyi de oldu. Benim için sorun değil sürekli emzirmek ama emdikçe gazı oluyordu kendini sıkıyordu.

Kizlar ya bebegim 24 günlük gunduz ilk defa 6saat uyanik kaldi normal mi aglamasi da yoktu cok şaşirdik haftasina gore fazla gibi .acaba aç mi diye sürekli meme verdim .emzik gibi kullandi beni.

Bu arada gece 2 saate bir uyandirdığimda cok yorgun oluyor verimli emmiyor .uyandirmamaya karar verdim. zaten 4saati geçirmiyor çigligi basiyor .ins kilo alimi iyidir sizler uyandiriyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…