2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de ağrılar var hatta acaba düşük mü diye korktuğum bile oluyor Bembeyaz akıntım da vardı kesildi. Rüyan hayrolsun inşallah :)

Eki Görüntüle 2163510 Kızlar bugün adet günüm bu sabahki testim de bu. Dünü de atmıştım önceden. Ama adet günümde adet olacak gibi sancım var karnımda belimde. Normal mi? Çok korkuyorum

Hayırlı olsunnn hamilesin :))) İlk hafta böyle ağrılar oluyor bende de var adetimin üzerinden 6 gün geçti hala devam ağrılar

Haydi hemen kan testineeee :)))

Hayırlı olsunnn hamilesin :))) İlk hafta böyle ağrılar oluyor bende de var adetimin üzerinden 6 gün geçti hala devam ağrılar

Haydi hemen kan testineeee :)))
Evet her an İşte şimdi kanama başlayacak diyorum bir korkuyla geçiyor günüm. Kan testim pazartesi çıkacak. Kimyasal değildir ama değil mi gittikçe koyulaştı testim çünkü. Adete 5 gün kala ilk silik çizgi çıktı bugün adet günüm gittikçe koyulaştı hiç açılma olmadı şükür

Benim kaşık ağrılarım biraz azaldı, hiç akıntım da yok, bazen sol tarafıma derin derin bir batma hissi geliyor normal mi acaba bunlar.

Waoaavv süper
Ben normal beslenmeme devam ediyorum. Çok sağlıklı beslendiğim söylenemez

m_rv_ bişey sorucam canım 2 yaşında oğlum var demişsin benim de kızım var 2.5 yaşını dolduracak 13 kg. Parka vs biyere gidince kucak istiyor kucağıma alıyorum mecburen. Doktora sormayı unutmuşum bi zararı olur mu acaba kucağımızda taşımanın? Tecrübeli anneler de cevaplarsa sevinirim

Aynı durum bizde de mevcut 13 kilo taşımıyorum ama bazen kaldırıp bi yere bırakmam gerekiyor korkuyorum da

Aynı durum bizde de mevcut 13 kilo taşımıyorum ama bazen kaldırıp bi yere bırakmam gerekiyor korkuyorum da
Evet insan korkuyor. Seninki ne kadarlık? Benimki bazen baya baya kendini taşıtıyor. Yaz tatili için annemlerdeyim 5.katta oturuyorlar asansör yok. Geçen gün kucağında çıkarttırdı yukarı. Annem yardımcı oluyor ama illa beni istediği zamanlar oluyor. Eşim yok birkaç güne gelecek gelince tamamen ona atıcam topu. Bi rahatsızlık yaşamadım ama endişe ediyorum inş bişey olmaz

Arkadaşlar kafam karışık biraz yardımcı olur musunuz? Şimdi ben pazartesi kan testi vermek istiyorum ama önce kadın doğumcuya gidip onun yönlendirmesini mi bekleyim yoksa kendim bir yerden test yaptırıp sonuçları elime alınca mı gidiyİM doktora..folik asit falan da almadım hala doktor önerisini alayım diye

Bence kadın doğumcuya gitmen onun yönlendirmesi daha iyi olur. Bazı doktorlar başka yerde yapılan testlere bakmıyorlar burda da yapılsın diyorlar. Kadın doğumcu değil ama dahiliyede yaşadım aile hekimliğinde kan testi yaptırıp sonucuyla gitmiştim. Bakmadı bile. Burda benim tekrar bakmam gerek demişti. Kolay kolay kan verebilen biri de değilim çok sinir olmuştum

SekerAnnee folik asit keşke başlasaydın. Ben 2 aydır kullanıyorum. Hamilelik öncesi başlamayı tavsiye ediyorlar hamilelikte yaşanabilecek olumsuz durumları engellemek adına. İlk hamileliğimde folic trio kullanmıştım. Bunda da aynısını aldım. Bunu tercih etmemin sebebi folik asidin yanında kalsiyum ve d vitamini içermesi.

Anladım cnm çok teşekkür ederim cevabın İÇİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…