- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canım gözünaydın darısı başımıza ne güzel kolay doğum olmuş maaşallah ikinize de Allah analı babalı büyütsünCanım ben dün sabah 11 de doğum yaptım çok şükür. Çok kolay oldu rabbime şükür akşamda evime geldim. Darısı sana olsun.
Hayırla büyüt canım. Ne tür anestezi aldın ki böyle oldun ?kızlar ben sezeryan kadar zor bi ameliyat olduğunu sanmıyorum. omzumda boynumda kaburgada öyle ağrılar oldu ki nefes alamadım sezeryan sonrasi normalmiş olabiliyomus şimdi bi alet verdiler ona ufluyorum daha hic uyumadım çok şükür halime
:)) hadi gozun aydin allah anali babali buyutsun minnosu :) cok sevindim, bir avazda kurtulmussun, bol sutun olsun canim :)Canım ben dün sabah 11 de doğum yaptım çok şükür. Çok kolay oldu rabbime şükür akşamda evime geldim. Darısı sana olsun.
Maşallah rabbim anali babalı büyütsün. Darısı bize inşallah. Uyandık bakalım. Bir belirti olmadanCanım ben dün sabah 11 de doğum yaptım çok şükür. Çok kolay oldu rabbime şükür akşamda evime geldim. Darısı sana olsun.
Bende senin gibi dusunuyorum, ilk sezeryanim uyandiktan sonra ilk bir saat kabus gibiydi, simdiden tirsiyorum... doktorlarin aksine bende sezaryenin zor bi ameliyat oldugunu dusunuyorum, boyun fitigi ameliyati gecirdim, sezaryen kadar kotu degildi. Kendime ve baska sezaryen olacaklara kolaylik diliyorum artik.....kızlar ben sezeryan kadar zor bi ameliyat olduğunu sanmıyorum. omzumda boynumda kaburgada öyle ağrılar oldu ki nefes alamadım sezeryan sonrasi normalmiş olabiliyomus şimdi bi alet verdiler ona ufluyorum daha hic uyumadım çok şükür halime
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza inşallahCanım ben dün sabah 11 de doğum yaptım çok şükür. Çok kolay oldu rabbime şükür akşamda evime geldim. Darısı sana olsun.
Benim ilk sezeryan çok güzeldi ama bundan korkuyorum aynı yerden keserlerse acısı artar gibi sanki bugün dr sorcam acaba aynı yerden mi kesiyorlarBende senin gibi dusunuyorum, ilk sezeryanim uyandiktan sonra ilk bir saat kabus gibiydi, simdiden tirsiyorum... doktorlarin aksine bende sezaryenin zor bi ameliyat oldugunu dusunuyorum, boyun fitigi ameliyati gecirdim, sezaryen kadar kotu degildi. Kendime ve baska sezaryen olacaklara kolaylik diliyorum artik.....
Masallah gözun aydin canim darisi bizlere insallahCanım ben dün sabah 11 de doğum yaptım çok şükür. Çok kolay oldu rabbime şükür akşamda evime geldim. Darısı sana olsun.
spinal anestezi aldim epiduralde de böyle olabiliyormuş sanırım geneldede olabiliyo aneatezi sekliyle alakali değilHayırla büyüt canım. Ne tür anestezi aldın ki böyle oldun ?
aaaa canım hayırlı olsun normal dogum mu yaptin nasil gecti ilk musait anda lütfen anlat. darısı basimiza olsun.Canım ben dün sabah 11 de doğum yaptım çok şükür. Çok kolay oldu rabbime şükür akşamda evime geldim. Darısı sana olsun.
Ayni yerden degil diye biliyorum ama bende bugun gidicem bende bi sorayim. Annemin 3 sezaryeni var, daha kalin duruyo ameliyat izi, muhtemelen 1 cm oynuyolardir kestikleri yeriBenim ilk sezeryan çok güzeldi ama bundan korkuyorum aynı yerden keserlerse acısı artar gibi sanki bugün dr sorcam acaba aynı yerden mi kesiyorlar
Bunaldık da iyice o yüzden bence.. enerji de gitti..Kızlar. Kasiklarimda hafif bir ağrı var gibi. Ya da kendimii çok dinler oldum. Dünkü enerjim yok.
Göğsünü her seferinde yıla. Israr et. Yaramaza bak sen daha 1 haftalık yapıtlarına...Kızlar bebeğim yarın bi haftalık olacak ama memeyi kabul etmiyor sağıp veriyorum mecburen sırf anne sütü alsın diye her gün deniyorum yok kabul etmiyor sütü sağmak azaltır mo yada ilerde kabul eder mi düşünmekten yıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?