- 28 Haziran 2017
- 254
- 182
- 103
- 31
Aynı seyleri yasıyoruz resmen. Bende yarına randevu aldım dün akşam epey hareketliydi keşke dönmüş olsa ama hala kafayı midemde hissediyorum. Acaba dönemiorlar mı artık büyüdükleri içinCanım yarın gidicem kısmetse, dün gece çok hareketliydi inşallah döner diye bekledim ama başı hala yukarı da dönmedisen gittin mi ?
Bulantı kusma açılmadan kaynaklanabilir doktoruna sorabilirsen iyi olur muayeneye çağırabilirKızlar son haftalarında mide bulantısı yaşayan var mı?. Her sabah bazen öğlen bile yediklerimi çıkarır oldum. Son hafta bebek kilo alsın isterken istifra etmekten bebek kilo da alamıcak :S
maşallah canm ilk çocuk mu bu arada..Gittim kontrole nstde sancı cikti yine doğum servisine gittim nöbetçi doktora. Orda doktor yine herşeye baktı suyu normal kilosu normal kalp atışları normal sende normal istiyosun beklicez 10 gün daha dedi. Bu 10 günde 2 günde bir kontrol olcak dedi. Şimdilik beklemedeyiz. Açıklık da yok. Doktor çatı muayenesi de yaptırdı o da normal çıktı bi engelim yok çok şükür. Bu muayenede canım çok acidi ama eve geldim zor yürüyorum acıdan. Etlerim agriyo resmen. Kilomuz da 3300 olmuş. Bizde durumlar böyle canm beklemedeyiz
Ilk olcak inşallah da heyecanliyim. Bide sıvı geliyo sumu bilemedimmaşallah canm ilk çocuk mu bu arada..
inşallah 10 günü beklemezde sabahına sancılanırız kolaylıkla doğururuz.
Allah acil şifa versin canım hemen gelsin inşallah kucağına canımmselam güzel anneler. ben sabah doğum yaptım çok şükür. gebelik kolestazindan dolayı 37 haftalik sezeryan oldum. bebeğim aslında yanımdaydı ama hızlı nefes alıp verdiği için küveze götürdüler oksijen aliyo. dua edin allah şifa versin bebeğime
Canım sağolasın şeker filan deyince panikledim ama çıkmamıştı hayırlısı inşallahbu arada ben herkesi alinti yapmistim ama bi anda sildim yanlışlıkla :) herkese tesekkur ederim. dogum yapanlara hayirli olsun masallah diyorum. dogum yapacaklara da hayirli haberlerle gelmelerini diliyorum :) suyu fazla olan gundas arkadasim hic merak etme bisi olmaz her ölçüm farkli oluyor pozisyonlarindan. hareker konusuna gelince ben hic saymıyorum ilk cocugumda da saymamistim ivim rahattı. cok uzun sure hareket etmezse de zaten anliyorsun zaten. hareket etmesi icin bi cikolata ye duzenli olarak gecer :)
yok valla gelesi yokmus suyumuz beslenmemiz herseyimiz yerinde buyuk bir bebek degiliz ama saglikliyiz. dogum görünmüyormuş haftaya kadar gez toz dedi :))) saydigim tum belirtiler normalmis :)Canım sağolasın şeker filan deyince panikledim ama çıkmamıştı hayırlısı inşallah
Umarım yanlış ölmüştür bir hafta gr almadı:))saglık olsun seninkinin gelesi yok mu annesi benim de aynı belirtim yok karnım gergin o da su çok diyeymiş:))internete bakarsam cidden neler yazıyor her yola çıkıyor valla.Allah sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza hepimizi
Gözün aydın canım. Rabbim bebişine de şifa versin tez zamanda yanına gelsin inşallah.selam güzel anneler. ben sabah doğum yaptım çok şükür. gebelik kolestazindan dolayı 37 haftalik sezeryan oldum. bebeğim aslında yanımdaydı ama hızlı nefes alıp verdiği için küveze götürdüler oksijen aliyo. dua edin allah şifa versin bebeğime
Canım bende de belirti yok agırlık var baskı var bu kadar:))canım sağlık olsun da kilo olmasın benimki de hiç almamış kilo normal gidiyor sağlıklı olsunlar da.bir hafta sonra çağırdı beni de:))yok valla gelesi yokmus suyumuz beslenmemiz herseyimiz yerinde buyuk bir bebek degiliz ama saglikliyiz. dogum görünmüyormuş haftaya kadar gez toz dedi :))) saydigim tum belirtiler normalmis :)
Yerlerini sağlamlaştırdılar heralde keyifleri yerinde :) Bakalım yarın hangi gün kavuşacağımız belli olacak :)Aynı seyleri yasıyoruz resmen. Bende yarına randevu aldım dün akşam epey hareketliydi keşke dönmüş olsa ama hala kafayı midemde hissediyorum. Acaba dönemiorlar mı artık büyüdükleri için
Allah gunah yazmasinda zaten sevmiyorum hamileligi, hepten kurtulmak istiyorum artik. Gun sayiyorum sezaryen icin. Sen nasilsin canim? Normali bekliyorsun tabiki, var mi belirti biseyler?Atom heart mother canım nasılsın ne durumdasın?
gözun aydin canim Rabbim analo babali buyutmeyi nasip etsin m. Yavruna da acil sifalar versin ins tez zamanda yanina gelsin.selam güzel anneler. ben sabah doğum yaptım çok şükür. gebelik kolestazindan dolayı 37 haftalik sezeryan oldum. bebeğim aslında yanımdaydı ama hızlı nefes alıp verdiği için küveze götürdüler oksijen aliyo. dua edin allah şifa versin bebeğime
canim ins hayirla yavrunu kucagina almak nasip olur.Hayırlı olsun canım. Insallah bir an önce kavuşursunuz tekrar bebisinle. Benim doktorum da yarın bebegimiz daha da kilo alıp normal doguma engel olmasin diye dogumu baslatacak. Dualarinizda bana da yer verirseniz cok sevinirim. Hepimiz sağlıkla kavuşalım insallah bebislerimizle.
Ilk gebeligimde ebe patlatmisti yattigim yerde akti amabendende hafif hafif bisiler akiyo akintimi sumu cozemedim bu su illa cosss diyemi geliyo
Canım ben dün sabah 11 de doğum yaptım çok şükür. Çok kolay oldu rabbime şükür akşamda evime geldim. Darısı sana olsun.Allah gunah yazmasinda zaten sevmiyorum hamileligi, hepten kurtulmak istiyorum artik. Gun sayiyorum sezaryen icin. Sen nasilsin canim? Normali bekliyorsun tabiki, var mi belirti biseyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?