2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yarın gidicem kısmetse, dün gece çok hareketliydi inşallah döner diye bekledim ama başı hala yukarı da dönmedi sen gittin mi ?
Aynı seyleri yasıyoruz resmen. Bende yarına randevu aldım dün akşam epey hareketliydi keşke dönmüş olsa ama hala kafayı midemde hissediyorum. Acaba dönemiorlar mı artık büyüdükleri için

Bugün doktor suyun sınırda dedi. az değil ama sınırda dedi. Sonra diğer doktor normal suyun dedi ama sürekli biseyler aktığını hissediyorum pecete baya ıslak acaba suyum mu sızıyor anlamadım. Kontrol bidahaki cuma günü napiyim sizce hanımlar

Kızlar son haftalarında mide bulantısı yaşayan var mı?. Her sabah bazen öğlen bile yediklerimi çıkarır oldum. Son hafta bebek kilo alsın isterken istifra etmekten bebek kilo da alamıcak :S
Bulantı kusma açılmadan kaynaklanabilir doktoruna sorabilirsen iyi olur muayeneye çağırabilir

maşallah canm ilk çocuk mu bu arada..
inşallah 10 günü beklemezde sabahına sancılanırız kolaylıkla doğururuz.

bu arada ben herkesi alinti yapmistim ama bi anda sildim yanlışlıkla :) herkese tesekkur ederim. dogum yapanlara hayirli olsun masallah diyorum. dogum yapacaklara da hayirli haberlerle gelmelerini diliyorum :) suyu fazla olan gundas arkadasim hic merak etme bisi olmaz her ölçüm farkli oluyor pozisyonlarindan. hareker konusuna gelince ben hic saymıyorum ilk cocugumda da saymamistim ivim rahattı. cok uzun sure hareket etmezse de zaten anliyorsun zaten. hareket etmesi icin bi cikolata ye duzenli olarak gecer :)

Allah acil şifa versin canım hemen gelsin inşallah kucağına canımm

Canım sağolasın şeker filan deyince panikledim ama çıkmamıştı hayırlısı inşallah
Umarım yanlış ölmüştür bir hafta gr almadı:))saglık olsun seninkinin gelesi yok mu annesi benim de aynı belirtim yok karnım gergin o da su çok diyeymiş:))internete bakarsam cidden neler yazıyor her yola çıkıyor valla.Allah sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza hepimizi

yok valla gelesi yokmus suyumuz beslenmemiz herseyimiz yerinde buyuk bir bebek degiliz ama saglikliyiz. dogum görünmüyormuş haftaya kadar gez toz dedi :))) saydigim tum belirtiler normalmis :)

Gözün aydın canım. Rabbim bebişine de şifa versin tez zamanda yanına gelsin inşallah.

yok valla gelesi yokmus suyumuz beslenmemiz herseyimiz yerinde buyuk bir bebek degiliz ama saglikliyiz. dogum görünmüyormuş haftaya kadar gez toz dedi :))) saydigim tum belirtiler normalmis :)
Canım bende de belirti yok agırlık var baskı var bu kadar:))canım sağlık olsun da kilo olmasın benimki de hiç almamış kilo normal gidiyor sağlıklı olsunlar da.bir hafta sonra çağırdı beni de:))

Aynı seyleri yasıyoruz resmen. Bende yarına randevu aldım dün akşam epey hareketliydi keşke dönmüş olsa ama hala kafayı midemde hissediyorum. Acaba dönemiorlar mı artık büyüdükleri için
Yerlerini sağlamlaştırdılar heralde keyifleri yerinde :) Bakalım yarın hangi gün kavuşacağımız belli olacak :)

gözun aydin canim Rabbim analo babali buyutmeyi nasip etsin m. Yavruna da acil sifalar versin ins tez zamanda yanina gelsin.
canim ins hayirla yavrunu kucagina almak nasip olur.
bendende hafif hafif bisiler akiyo akintimi sumu cozemedim bu su illa cosss diyemi geliyo
Ilk gebeligimde ebe patlatmisti yattigim yerde akti ama
Ikincisi de kendi uykumda patladi ve acayip cok fazla akmisti surekli bacaklarimdan asagiya havluyla gitmistim hastaneye ve orada da devam etmisti. Ama sanirim herkeste farkli. Icin rahat ddgilse bi görun istersen

kızlar ben sezeryan kadar zor bi ameliyat olduğunu sanmıyorum. omzumda boynumda kaburgada öyle ağrılar oldu ki nefes alamadım sezeryan sonrasi normalmiş olabiliyomus şimdi bi alet verdiler ona ufluyorum daha hic uyumadım çok şükür halime

Uykum kaçmaya başladı. Belirti var mi diye kendini kontrol ediyorum yok. Annem daha bu yukarıda aşağıya inmemiş ki diyor. Amann ne bilim haysirlisihaysirlisiq

Allah gunah yazmasinda zaten sevmiyorum hamileligi, hepten kurtulmak istiyorum artik. Gun sayiyorum sezaryen icin. Sen nasilsin canim? Normali bekliyorsun tabiki, var mi belirti biseyler?
Canım ben dün sabah 11 de doğum yaptım çok şükür. Çok kolay oldu rabbime şükür akşamda evime geldim. Darısı sana olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…