Gözünaydın canımBende minİk kesemi gördüm Allah’ıma bin şükür çok şükür
Bende minİk kesemi gördüm Allah’ıma bin şükür çok şükür
Arkadaşlar bende pko var ve 20 gün adet gecikmesiyle tesadüfe öğrendim hamile olduğumu büyük ihtimalle geç döllenme oldu 12.06 tarihinde 5.67 14.06 tarihinde 14.96 22.06 tarihinde 239.99 cıktı sonucum bidaha kan vermedim sizce bi daha kan vermelimiyim yoksa direk muayene içinmi gtsem
Canm siz nezaman gittiniz yada nezaman gitcenizOf yaa asistandi zaten. Gayet de gorulebiliyomus iste. Neyse nasip artik. Kendi doktoruma kalp atisini duymaya gidince gorucem artik.
Gozun aydin :) darisi benle beraber diger gormeyenlere..
Bana kalirsa gerek yok. Gayet guzel yukselmis degerler. Direk muayeneye git biraz gecince.
Canm siz nezaman gittiniz yada nezaman gitceniz
Benim ilk gebeliğim, 3 yıldır uğraşıyorduk. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu toparlanması falan derken 1 yıl öyle geçti çok şükür bu sabah pozitifi gördüm :)Kızlar ilk gebeliğiniz mi bu ne kadar süredir istiyordunuz bi sıkıntınız var mıydı tedavileriniz tavsiye etmek istediğiniz şeyler var mı gebelik hakkında
Hoşgeldin canım hayırlı olsunSelamlar bende mart anneleri grubuna katıldım çok şükür ama daha ultarasona girmedim bakalım inşllh her şey gönlümüzce olsun :)
Benim geç döllenme diye 20 temmuz gbi gitsem diyorum ama kararda veremedim bi kez dye kan verip 2bini geçmişse 1 hafta sonrada kese ve kalp atışı için gideyim diyorum bilemedimBen bugun devletten randevu aldim gittim. Gorunmez erken diye bakmadi. Normalde devam edecegim ozeldeki doktora da 13 temmuzda gitmeyi dusunuyorum.
Bende de oluyor karnım ağrıyor bazen.Kızlar sizdede adet olcakmissiniz gbi oluyomu arada bi banami oluyor
Kasık ve bel ağrısı var bende deKızlar sizdede adet olcakmissiniz gbi oluyomu arada bi banami oluyor
Sağol canım Allah sana da hayırlısıyla nasip etsin inş...Maşallah anneler çoğalmış, bazılarının keseler bile görünmüş. Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Geçen sene ilk denememizde tutsaydı mart annesi olacaktım. 1 yıl sonra ümitlerim de azalıyor ama gene de bir umut...
Beklemedeyim...