- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
Valla her gebelik farklı oluyor diyorlar kesinlikle bence de öyle ben de hiç böyle ağrılar çekmemiştim ilkinde..İlk gebelikte hiç böyle değildim ben elim ayağım tutmuyor bel ağrım da cabası fıtık var zaten yatınca sorunum yol ama ayaklandım mı bıçak gibi saplanıyor
Oyy gözün aydın hadi bakalım..Kızlaar mini mini bi kesecik gördümtam 5 haftalık bugün asistan doktor ultrasonda görünmez alttan bakmam lazım dedi ama ilk hamileliğimde gördüm diye ısrar ettim sonra ultrasonda baktı ve gördü kan verdim sonuçlarını alıcam 15.30dan sonra.
Evet baya yükselmiş ama ben artık bu hcg değerlerine bi anlam veremiyorum canım :)Kizlar kan vermistim sabah. Cikmis sonuc. 3538 betahcg degeri. Tam 1 hafta once bugun 54'tu. Bu kadsr cok yukselmesi normal mi sizce?
Burdaki test hamile görünüyor canım aramızdasın inşallah :)Eki Görüntüle 2163171 Kuzular mart annesi olabilir miyim ne dersiniz? Bata 1 gün var
Ay inşallahhhBence oldun
İnşallah canım Yaa adete bir gün var hala korkuyorumValla her gebelik farklı oluyor diyorlar kesinlikle bence de öyle ben de hiç böyle ağrılar çekmemiştim ilkinde..
Oyy gözün aydın hadi bakalım..
İnşallah ben de salı günü görürüm..
Evet baya yükselmiş ama ben artık bu hcg değerlerine bi anlam veremiyorum canım :)
Doktoruna gösterdin mi o ne diyor?
Burdaki test hamile görünüyor canım aramızdasın inşallah :)
Zaten kendimize sürekli bi korku buluyoruz ya :)İnşallah canım Yaa adete bir gün var hala korkuyorum
Vallahi çoookkk haklısınZaten kendimize sürekli bi korku buluyoruz ya :)
Önce ya regl olursam?
Ya keseyi görmezsem?
Ya bebeği görmezsem?
Ya kalp atışını duymazsam?
Ya ikili test kötü çıkarsa?
Acaba cinsiyeti ne vs vs vs vs vs..
İyi bu stresle çocuk yapabiliyoruz
Vallahi çoookkk haklısın
değerin kaçtı ben orayı kaçırdım sanırım? Kaç olması gerekiyor ya ultrasonda görünmesi için? Ben de pazartesiye randevu aldım 4+ 4 oluyorum görünmez ki kese yani? Alttan istemiyorum ben deDoktora gittim. Alttan bakarsak goruenbilir ister misin dedi. Karindan baksaniz dedim. Israrla bu degerle karindan cikmaz dedi bakmadi. Pazartesi gorunur dedi. Ikiz gebelik olabilir dedi. Ama ultrasonla gormeden kesin birsey diyemem dedi.
Oraya kadar gitmişsin karından bi bakıvereydi görünmezse de görünmezdi niye üşeniyorlar anlamıyorum ki..Doktora gittim. Alttan bakarsak goruenbilir ister misin dedi. Karindan baksaniz dedim. Israrla bu degerle karindan cikmaz dedi bakmadi. Pazartesi gorunur dedi. Ikiz gebelik olabilir dedi. Ama ultrasonla gormeden kesin birsey diyemem dedi.
değerin kaçtı ben orayı kaçırdım sanırım? Kaç olması gerekiyor ya ultrasonda görünmesi için? Ben de pazartesiye randevu aldım 4+ 4 oluyorum görünmez ki kese yani? Alttan istemiyorum ben de
Oraya kadar gitmişsin karından bi bakıvereydi görünmezse de görünmezdi niye üşeniyorlar anlamıyorum ki..
Olsun canım..
İkiz olabilir dedi hee ay istiyor muydun inşallah :)
Bende salıya gün sayıyorum yaa inşallah görünür de bir dahaki sefere de kalbini duyarım..Karindan gorunmesi icin en az 6500 falan olmasi lazim dedi. Pazartesi gelirsen gorunur dedi. Benim deger gecen persembe 54 tu. Bugun 3538 cikti.
Aynen ya ne vardi sanki bakiverseydi. Ikiz ister miyim istemez miyim hic bilmiyorum ki ya. Bir kiz bir erkek olabilir :) Tek yumurta ikizlerini hic sevmem ama nasip tabi.
Sağol canım inş darısı size olsunOooohh masallah masallah ilk kesemiz göründü. Gözün aydın canım .darısı kalp pit pitlarina
Bende dün gitmiştim dr a. Karından baktı göremedi,vajinal ultrasonu teklif etti istemedim .sadece kan verdim .böyle geçti yani .insaallah darısı bizlere
Sağol canımm inş sen de görürsünValla her gebelik farklı oluyor diyorlar kesinlikle bence de öyle ben de hiç böyle ağrılar çekmemiştim ilkinde..
Oyy gözün aydın hadi bakalım..
İnşallah ben de salı günü görürüm..
Evet baya yükselmiş ama ben artık bu hcg değerlerine bi anlam veremiyorum canım :)
Doktoruna gösterdin mi o ne diyor?
Burdaki test hamile görünüyor canım aramızdasın inşallah :)
Aynısını söyledi canım tam 5 hafta görünmez dedi ısrar ettim ilk gebeliğimde 5+1 de görmüştüm. Israr edince tamam bakalım dedi ve gördüDoktora gittim. Alttan bakarsak goruenbilir ister misin dedi. Karindan baksaniz dedim. Israrla bu degerle karindan cikmaz dedi bakmadi. Pazartesi gorunur dedi. Ikiz gebelik olabilir dedi. Ama ultrasonla gormeden kesin birsey diyemem dedi.
4+4 te değil de 5.haftayı tamamen bitirdiğinde git bence canım keseyi görmek istiyorsan. Görünme ihtimali var aslında ama doktorlar 5 haftayı bitirmeden ultrsonla bakmaya yanaşmıyorlardeğerin kaçtı ben orayı kaçırdım sanırım? Kaç olması gerekiyor ya ultrasonda görünmesi için? Ben de pazartesiye randevu aldım 4+ 4 oluyorum görünmez ki kese yani? Alttan istemiyorum ben de
Benim gideceğim gün 5+3 oluyor kesin görünür karından di mi canım ya..Sağol canım inş darısı size olsun
Sağol canımm inş sen de görürsün
Aynısını söyledi canım tam 5 hafta görünmez dedi ısrar ettim ilk gebeliğimde 5+1 de görmüştüm. Israr edince tamam bakalım dedi ve gördü
4+4 te değil de 5.haftayı tamamen bitirdiğinde git bence canım keseyi görmek istiyorsan. Görünme ihtimali var aslında ama doktorlar 5 haftayı bitirmeden ultrsonla bakmaya yanaşmıyorlar
Geç döllenme vs yoksa görünmesi gerek canım bence çok iyi bi tarihe randevu almışsınBenim gideceğim gün 5+3 oluyor kesin görünür karından di mi canım ya..
Aslında ne olacak yani baksa sanki çok zor iş. Uğraşmak istemiyorlar. Oysa ne hevesle gidiliyorBen de israr ettim ama yok bana misin demedi doktor. Alttan bakarim istersen falan dedi. Onu da ben istemedim artik. Ozelden gidecegim doktora da 13 temmuzda gitmeyi dusunuyorum. Cunku 16sinda tatile gidicez ve tatil oncesi kalp atisi kese vs ne varsa ogreneyim hem de tatil icin dikkat etmem gerekenleri falan ogreneyim istiyorum. Beklemesi baya zor olacak benim icin. Hayirlisi bakalim.
İnşallah canım yaa çok heyecanlıyım valla..Geç döllenme vs yoksa görünmesi gerek canım bence çok iyi bi tarihe randevu almışsın