2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkeslere ben işe gittiğim için hafta içi kalkıyorum ama hafta sonu da kalkıyorum kızım kurulmuş saat gibi çünkü h.sonu da aynı tempoya devam ediyoruz inşallah güzel keseler içlerinde bebeler görürsün benim bat a son 11 gün

Hadi bakalım..
Evet zaman biraz zor geçiyor ama başka meşguliyetler olunca ara ara düşünmen daha iyi geliyor:)
Günaydın kızlar ben gibi her gün sabahın 6/7 sinde uyanan var mı hamile olduğumdan beri durum bu:)) bugün kese için doktora gidicem aşırı heyecanlıyım dua edin bana
Günaydınn..
Hadi bakalım bize haberleri yaz hemen hayırlı haberlerle gel :)

Kızlar hepinize günaydın..
Benim bel ve kasık ağrılarım hala devam ediyor gece uykudan uyandım resmen.
Ve afedersiniz yoğun bembeyaz bi akıntı geliyor siz böyle olanınız yok mu?
Bir de rüya gördüm..
Tek zannedip sezaryene giriyorum üçüzüm oluyor 2 erkek bi kız :)
Öyle güzellerdi ki ya :)
Ne demek acaba..
Kafaya takmaktan artık deliricem

Zor bir durum Allah yardimciniz olsun. Ama esinle tatli tatli konusursan bence orta yolu bulabilirsiniz. Yuva yikacak kadar ciddi bir durum yok su an bence. Ama esin evde annesine de senin onun icin ne kadar kiymetli ve onemli oldugunu hissettirirse bence annesi de seni kirmaktan uzmekten cekinir. Tavrini net sekilde belli etmesi lazim.

Günaydın kızlar ben gibi her gün sabahın 6/7 sinde uyanan var mı hamile olduğumdan beri durum bu:)) bugün kese için doktora gidicem aşırı heyecanlıyım dua edin bana

Ben bugun gittim doktora 4+6 dayim. Doktor keseye bakmaya dahi tenezzul etmedi. Kan verdim sadece betahcg icin.

Masaallah ne guzel bi ruya. Allah hayra gotursun. Yumurta aki gibi seffaf ya da beyaz akinti normal diye biliyorum.

Yaa..
Ben de sırf o yüzden doktora erken gitmek istemedim canım..
Benim doktorum da çok meraklı alttan bakmaya dedim hiç ona grek kalmasın..
..
Amin inşallah evet rüyamda çok mutluydum içim içime sığmıyordu ya :)
Akıntıyı kafaya takmıyorum da canım ağrılarım çok saçma sanki

Kızlar heyet raporu nasıl alabilirim benim hiç dermanım Yok progestan da bayılttı beni

Hafi ya beni niye çağırdı ki kese görünmezse boşa gidip bi de kafaya takmış olucam

Kadın doğum doktoruna gidip durumunu abartabildiin kadar abart canım..
Heyet kadar uzun vermez belki ama bi 10 gün verse de iyi..
İlk gebelikte hiç böyle değildim ben elim ayağım tutmuyor bel ağrım da cabası fıtık var zaten yatınca sorunum yol ama ayaklandım mı bıçak gibi saplanıyor

Oooohh masallah masallah ilk kesemiz göründü. Gözün aydın canım .darısı kalp pit pitlarina
Bende dün gitmiştim dr a. Karından baktı göremedi,vajinal ultrasonu teklif etti istemedim .sadece kan verdim .böyle geçti yani .insaallah darısı bizlere

Evet canım hemen çıktı 5 saniyede silik 30 saniyede bu hali aldı yani 5 dakika bile beklemedim. Evet şubat annelerine bir ümit gelmiştim ama olmamıştı. Bu sefer çift çizgiyi görmeden ümitlenmem dedim. Görünce geldim fikir alayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…