2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar bel agrısından uyuyamadım normaldır inş bu haftalarda
Ayy gecen gce bnde de bır bel agrısı kı sorma ruyama grdı apartman cıkıorum elım dolu sonra bıde annemın evınınsupuruyorum hem belım agrıo sonra bı uyandmkı gercrkten nasıl bir ağrı

Onu bnde yasadım hatta kuveze alacaklardı 2 kılodan az dedıler ebeler bıle karnma bastrmadı kılosu az dıe sonra baktılarkı cıkmıo mudahale ettıler sonuc 2700
Benim dr bu çocuk 2900 doğar dedi. O gün 2920 doğdu. Karnıma bastırdılar benim demek ki ıkınamadım. Ama kesi atılmadığı için de çıkmamış olabilir.

Çok sancın oldu mu suni sancı falan ben ilkinde 2 saat sancı çeltim 2. De inşallah kolay olur. Ya sezeryan mı yapsam acaba diyorum :KK43:
Hastaneye geldikten 3 saat sonra dogum yaptim ama evde sancilarimin sıklasmasini beklemistim hastaneye geldigimde 3 cm lik aciklik vardi kolay bi dogum oldu suni sanci almadim adet sancisindan biraz fazla dayanilmicak bi agrim olmamisti

Hastaneye geldikten 3 saat sonra dogum yaptim ama evde sancilarimin sıklasmasini beklemistim hastaneye geldigimde 3 cm lik aciklik vardi kolay bi dogum oldu suni sanci almadim adet sancisindan biraz fazla dayanilmicak bi agrim olmamisti
Benim sancım 17.30 da başladı kızım 19.30 da doğdu. Eve 2. Ye evde sancı falan bekleme yolda doğurursun dedi ama yine de korkuyorum.bir de sancın olursa şakın duş alma sesi. Açılman çok hızlı oluyor sesi. 2 Ccm le gittim Doğuma. 1o cM. le kesisiz doğdu.2 z şerde kolay olur diyorlar ama korkuyorum.

Benim sancım 17.30 da başladı kızım 19.30 da doğdu. Eve 2. Ye evde sancı falan bekleme yolda doğurursun dedi ama yine de korkuyorum.bir de sancın olursa şakın duş alma sesi. Açılman çok hızlı oluyor sesi. 2 Ccm le gittim Doğuma. 1o cM. le kesisiz doğdu.2 z şerde kolay olur diyorlar ama korkuyorum.
Ne guzel bende kesi oldu malesef

Kızlar iyi akşamlar herkese . Pek ağrım sızım olmazdı ama bugün biraz yokladı özellikle bacaklarımı toplayıp oturunca. Sizde de oluyormu?
Agir kaldirinca ve hapsurunca cok fena agriyo onun disinda iyiyim bende agir dediysem kucuk alisveris poseti bile tasisam agrim oluyo

Benim dr bu çocuk 2900 doğar dedi. O gün 2920 doğdu. Karnıma bastırdılar benim demek ki ıkınamadım. Ama kesi atılmadığı için de çıkmamış olabilir.
İşte bnmkınde zaten yırtığı olmasın bebekde zaten 2 kılodan az yırtık olmadan dogar dıe dsnduler ama işte yanıldılar karnmla alakalı sanırım karnım aşşadaydı gercı bebekde inmiş ondanda assadydı herlde

X