2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de int hesaplamasina göre hesaplayın ca o haftalrdaydim idrar testi pozitif çıktı ve doktor a gittim doktok altdan baktı göreme di kimyasal olabilir dedi cok moralim bozuldu kan testi istedi degere bakmak icin ertesi gün kan testini aldim evet gebelik vat ama artcakmi saglikli mi diye tekrar bakmak istendi bu bizim burda bir tıp merkezine gittim aceleci davrandım. Sonar kan testinde ilk test de yani aldigim gün kendi oglumun doktorunu aradım dedim deger bu kan testi yaptım hamilesin dedi sonra kendi hesapladı daha cok küçüktür bir hafta sonta beni çağırdı hem keseyi hemde bebegi gördü karnım dan bakarak fakat digeri altdan baktigi halde goremedi demem o ki kan degerin yuksekse bebeğin seninledir canım

Ya kızlar ben hala ne dr a gittim ne kan testi yaptırdım. Acaba hata mı ettim diye düşünüyorum. Ama bi kere gideyim bir kez sıkıntı çekeyim istiyorum. Kaan karıştı şimdi

Kızlar 4+5günlük hamileyim doktora gittim kese 5mm çıktı sizce küçük mü doktorum normal dedi ama

2kaybım var kalp durmasından,hep daha geç gidiyordum ilk randevuma.dolayısıyla direkt kalp atışını duyabiliyordum.gerçi 8.haftada durmuş oluyordu.pıhtılaşma kaynaklı oldugunu öğrendikten sonraki gebeliğimi erkenden tespit etmeliydim ki ipneye haşlayacaktık.erkenden öğrendim iğneye başladık dolayısıyla ilk kontrolümde erken oldu.erken olunca içinde bebek olmayan minicik bir kese görünce kalbini duymayınca tedirgin oldum.ayrıca lekelenmeli hamilelik yaşıyorum.

Allah’ın izniyle bu bebeğin seninle olur inşallah. Tedaviye başlamışsın ne güzel inşallah büyüyecek bebeğin

Aynı durum bende de var ya yıyorum bulanıor ozellıkle aakşamlarıçok bulanıyor gecen gece lavaboda bekledım kusacam dıe ama yok boş boş bulandı sadece rabbım daha beter olmaktan korusun

Ya kızlar ben hala ne dr a gittim ne kan testi yaptırdım. Acaba hata mı ettim diye düşünüyorum. Ama bi kere gideyim bir kez sıkıntı çekeyim istiyorum. Kaan karıştı şimdi
Canim git artik bence ben 6. Haftamin bitmesini bekliyorum gitmek icin sen 7. Haftadasin zaten kalp atisida duyulur artik

Rabbim şifa versin strese girmeyin inşllh hepimiz sağsalim kucağımıza alırız.

Sanırım yaşim artik ilerlediginden bos muhabbetleri kaldiramiyorum. Destek olmadan atarak konusmalari da, bilmedigi konularda ahkam kesen insanlari da. İki gun once yazdıklarımda 1 kisinin bile bana hak vermemesi, dusuncesinde hak verse bile buraya yazmamasinda etkisiyle SAGLİCAKLA KALİN. Hayat uzun degil. Hic tanimadigim insanlarla polemige girecek kadar uzun degil. Her seylerine laf ettiginiz doktorlarimiza ömrünuzun sonuna kadar muhtac oldugunuzu unutmayin.Artik sevinebilirsiniz. İstediginiz kadar doktorlari asagilayabilirsiniz. Doktorlarin avukati ben sayfayi takibi. birakiyorum. Gorusmemek uzere... Umarim vatana millete hayirli (nankor olmayan) evlatlar yetistirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…