Ben de int hesaplamasina göre hesaplayın ca o haftalrdaydim idrar testi pozitif çıktı ve doktor a gittim doktok altdan baktı göreme di kimyasal olabilir dedi cok moralim bozuldu kan testi istedi degere bakmak icin ertesi gün kan testini aldim evet gebelik vat ama artcakmi saglikli mi diye tekrar bakmak istendi bu bizim burda bir tıp merkezine gittim aceleci davrandım. Sonar kan testinde ilk test de yani aldigim gün kendi oglumun doktorunu aradım dedim deger bu kan testi yaptım hamilesin dedi sonra kendi hesapladı daha cok küçüktür bir hafta sonta beni çağırdı hem keseyi hemde bebegi gördü karnım dan bakarak fakat digeri altdan baktigi halde goremedi demem o ki kan degerin yuksekse bebeğin seninledir canımMerhaba,
Bu baslik altina ilk kez yaziyorum.
2.cocugum olacak Allah izin verirse.
Son adet tarihim 21 haziran.
Bugun doktora gittim. 5+2 yim normalde. Ama dr daha geride gordugunu, kesenin mevcut oldugunu fakat simdilik bos oldugunu soyledi. Gec dollenme olmus olabilir ya da bebek olusmayacak dedi. 1 hafta sonraya yeniden gun verdi. Benzer durum yasayan var mi?
Amiin inşallahHatırlıyorsun canım. Hep beraber sağlıkla büyüdüğünü görelim inşallah.
Doktorun normal demiş niye ki bu endişeKızlar 4+5günlük hamileyim doktora gittim kese 5mm çıktı sizce küçük mü doktorum normal dedi ama
2. Hamileliğim ilkinde her şeyi duydum sanıyordum bu kese mm ininde bu kadar önemli olduğunu ilk kez duydum.Kızlar 4+5günlük hamileyim doktora gittim kese 5mm çıktı sizce küçük mü doktorum normal dedi ama
Benimde 2.90 yüksek mi sizce doktor bişey demediBenim gebelikte yukseliyo 4.98 di ilaç kullanıyorum 1.4 falandı en son bakıldığında
Allah’ın izniyle bu bebeğin seninle olur inşallah. Tedaviye başlamışsın ne güzel inşallah büyüyecek bebeğin2kaybım var kalp durmasından,hep daha geç gidiyordum ilk randevuma.dolayısıyla direkt kalp atışını duyabiliyordum.gerçi 8.haftada durmuş oluyordu.pıhtılaşma kaynaklı oldugunu öğrendikten sonraki gebeliğimi erkenden tespit etmeliydim ki ipneye haşlayacaktık.erkenden öğrendim iğneye başladık dolayısıyla ilk kontrolümde erken oldu.erken olunca içinde bebek olmayan minicik bir kese görünce kalbini duymayınca tedirgin oldum.ayrıca lekelenmeli hamilelik yaşıyorum.
İnşallah allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınAllah’ın izniyle bu bebeğin seninle olur inşallah. Tedaviye başlamışsın ne güzel inşallah büyüyecek bebeğin
Aynı durum bende de var ya yıyorum bulanıor ozellıkle aakşamlarıçok bulanıyor gecen gece lavaboda bekledım kusacam dıe ama yok boş boş bulandı sadece rabbım daha beter olmaktan korusunHamilelikten olabilir ama bu döneme Erol fazla kimyasalla de haşır neşir olmasan daha iyi olur. Benimde öyle hiç yok değil bulantı ama özellikle yiyince çok kötü oluyorum. Yemeyince de tansiyonum ol düşüyor.Bayılmaktan korkuyorum. Mecbur bulansa da atıyorum ağzıma bir şeyler. Böyle miden rahat değil hep bi huzursuz oluyor hamilelik bulantısında.
Bende oyleyım bıde hıssedıyorumda artık bebıs mı kesemı bılmıorum ama yan yatıp bacaklarımı toplarsam daha çok hissedıorumKizlar ben daha simdiden rahat yatamiyorum.ne tarafima yatsam agri rahatsizlik oluyo.karnim tas gibi sanki.
Amiinn inşallah burdakı kımse aramzdan ayrılmaz doğum hıkayelerımızı anlatrıs inşallahKeselerini bebislerini goren arkadaslar tebrikler darisi goremeyenlerin basina ins
Canim git artik bence ben 6. Haftamin bitmesini bekliyorum gitmek icin sen 7. Haftadasin zaten kalp atisida duyulur artikYa kızlar ben hala ne dr a gittim ne kan testi yaptırdım. Acaba hata mı ettim diye düşünüyorum. Ama bi kere gideyim bir kez sıkıntı çekeyim istiyorum. Kaan karıştı şimdi
Diyosunnn hadı inşallah saglıklısından tabıkıCanım bu erkek gibi:)
Rabbim şifa versin strese girmeyin inşllh hepimiz sağsalim kucağımıza alırız.2kaybım var kalp durmasından,hep daha geç gidiyordum ilk randevuma.dolayısıyla direkt kalp atışını duyabiliyordum.gerçi 8.haftada durmuş oluyordu.pıhtılaşma kaynaklı oldugunu öğrendikten sonraki gebeliğimi erkenden tespit etmeliydim ki ipneye haşlayacaktık.erkenden öğrendim iğneye başladık dolayısıyla ilk kontrolümde erken oldu.erken olunca içinde bebek olmayan minicik bir kese görünce kalbini duymayınca tedirgin oldum.ayrıca lekelenmeli hamilelik yaşıyorum.
Amin inşallah yarabbim inşallah herşeye razıyım sağ salim sağlıcakla dünyaya getirebilsemRabbim şifa versin strese girmeyin inşllh hepimiz sağsalim kucağımıza alırız.
Bna pek inandrıcı gelmedı ama su içlmezse koyu çok içersemdeaçıık oluo yanı bnm oleKizlar bu idrar rengine gore cinsiyet tahminine ne diyosunuz. Idrar kizila caliyosa kiz. Acik we parlak sariysa erkek denilyo. Dogrulugu 100 90 a kadar yuksekmis.