Hic alttan baktirmadim karindan gorundu ama doktorun odasindaki ultrason cihazindan degil radyolojiye sevk etti ordaki cihazdan gozuktu.Vajinal mi yoksa normal ultrasonla mı gördünüz acaba günlerimiz çok yakın ben de salı gitmeyi düşünüyorum
Vajinal mi yoksa normal ultrasonla mı gördünüz acaba günlerimiz çok yakın ben de salı gitmeyi düşünüyorum
Şimdilik iyiyim ben ama gelecek haflalarda muhtemelen senin gibi olacağımkızlar misafir ağırlarken zorluk yaşıyor musunus bize yatılı misafir geliyor bugün öyle yoruldum ki akşam nasıl yanlarınra oturacağım bilmiyorum oysa çok bi şey yapmadım.
Yok kahve rengi geldi bazen koyi sarı kimi zaman kahve rengi canımCanim lekenmen kan renginde mi oluyor
Doktora bana adet olacakmış mis gibi sancin olabilir demişti sürek li degil ama sancı sıkligin gun içinde 7 8 kere olursa gel demiştiAdet olacak mışım gibi kaşıklarımda sancı var ya bugün akşam başladı olur mu böyle normal mi
Doktorum da önem semedi normal dedi sitres yapma ilacını ic randevu günün de gel kan gelmedi sürece sıkın ti yok dedi rabbim e emanet hersey olacağına varırİlk hamileliğimde benim de ilk üç ay sık sık lekelenme kanamalar olmuştu,sıkıntısız 40. haftada aldım kızımı kucağıma,yeter ki bu durum sende strese sebep olmasın yoksa çok önemli bişey değil,emin olabilirsin..
Bildiğin adet gibi kanamaları olanlar bile sağlıklı bir şekilde doğuruyor hiç kanaması olmadan sıkıntı yaşayanlar da oluyor o yüzden çok takmamak lazım ya her şey Allah’ın elinde..Doktorum da önem semedi normal dedi sitres yapma ilacını ic randevu günün de gel kan gelmedi sürece sıkın ti yok dedi rabbim e emanet hersey olacağına varır
Aynen öyle ama görünce tedirgin lik yaşadım dedigim gibi daha once düşüklerim oldugu için korktumBildiğin adet gibi kanamaları olanlar bile sağlıklı bir şekilde doğuruyor hiç kanaması olmadan sıkıntı yaşayanlar da oluyor o yüzden çok takmamak lazım ya her şey Allah’ın elinde..
Benim gebelikte yukseliyo 4.98 di ilaç kullanıyorum 1.4 falandı en son bakıldığındaAranızda tiroid hormonu yüksek çıkanlar var mı ne yapıyorsunuz bu durumda
Benim zaten yüksekti gebelikte daha da yükselmiştir diye korkuyorum hemen ilaca başlamam lazımBenim gebelikte yukseliyo 4.98 di ilaç kullanıyorum 1.4 falandı en son bakıldığında
Gebelikte kaç tüp kan alıyorlar canm onda bakılıyor sen verdinmi kan canm dr ona gore bilgi verirBen hamile kalmadan önce baktırdıpımda yüksek çıkmıştı o zaman ilaç kullanmıştım düşmüştü. Hamileliğim esnasında bakılmadı bu hafta gidip sorucam zaten.. ama benim merak ettiğim eğer benim şuan hala yüksekse bebeğe bir zararı olmuş mudur. Bilmiyordum çünkü 2-2.5 olması gerektiğini doktor da niye bir şey demedi anlamdım
Yok daha vermedim bu hafta gidicem inşllhGebelikte kaç tüp kan alıyorlar canm onda bakılıyor sen verdinmi kan canm dr ona gore bilgi verir
Donerken ani kalkarken hapsirirken oksururken surekli oluyor nefesim kesiliyor benimde doktor ani hareket yapma dedi ama ister istemez oluyoArkadaşlar yatakta hızlı dönecek olursam kaşıklarıma anlık sancılar giriyor uzun sürmüyor ama baya canım acıyor. Benim gibi olan var mı ?
Hayırlı olsun inşallah.Merhaba,
Bu baslik altina ilk kez yaziyorum.
2.cocugum olacak Allah izin verirse.
Son adet tarihim 21 haziran.
Bugun doktora gittim. 5+2 yim normalde. Ama dr daha geride gordugunu, kesenin mevcut oldugunu fakat simdilik bos oldugunu soyledi. Gec dollenme olmus olabilir ya da bebek olusmayacak dedi. 1 hafta sonraya yeniden gun verdi. Benzer durum yasayan var mi?