2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

adet günüm yarın ve kasıklarım batış batış :olamaz: netten baktım olurmuş falan filan pöf:KK47:

Vajinal mi yoksa normal ultrasonla mı gördünüz acaba günlerimiz çok yakın ben de salı gitmeyi düşünüyorum

Vajinal mi yoksa normal ultrasonla mı gördünüz acaba günlerimiz çok yakın ben de salı gitmeyi düşünüyorum
Hic alttan baktirmadim karindan gorundu ama doktorun odasindaki ultrason cihazindan degil radyolojiye sevk etti ordaki cihazdan gozuktu.
Agrim oldugu icin doktorumda biraz aceleci hemen gozuksun istedi kendi cihazinda gozukmedi ordaki cihaz daha iyi diye radyolojiye gonderdi

kızlar misafir ağırlarken zorluk yaşıyor musunus bize yatılı misafir geliyor bugün öyle yoruldum ki akşam nasıl yanlarınra oturacağım bilmiyorum oysa çok bi şey yapmadım.

İlk hamileliğimde benim de ilk üç ay sık sık lekelenme kanamalar olmuştu,sıkıntısız 40. haftada aldım kızımı kucağıma,yeter ki bu durum sende strese sebep olmasın yoksa çok önemli bişey değil,emin olabilirsin..
Doktorum da önem semedi normal dedi sitres yapma ilacını ic randevu günün de gel kan gelmedi sürece sıkın ti yok dedi rabbim e emanet hersey olacağına varır

Doktorum da önem semedi normal dedi sitres yapma ilacını ic randevu günün de gel kan gelmedi sürece sıkın ti yok dedi rabbim e emanet hersey olacağına varır
Bildiğin adet gibi kanamaları olanlar bile sağlıklı bir şekilde doğuruyor hiç kanaması olmadan sıkıntı yaşayanlar da oluyor o yüzden çok takmamak lazım ya her şey Allah’ın elinde..

Bildiğin adet gibi kanamaları olanlar bile sağlıklı bir şekilde doğuruyor hiç kanaması olmadan sıkıntı yaşayanlar da oluyor o yüzden çok takmamak lazım ya her şey Allah’ın elinde..
Aynen öyle ama görünce tedirgin lik yaşadım dedigim gibi daha once düşüklerim oldugu için korktum

Ben hamile kalmadan önce baktırdıpımda yüksek çıkmıştı o zaman ilaç kullanmıştım düşmüştü. Hamileliğim esnasında bakılmadı bu hafta gidip sorucam zaten.. ama benim merak ettiğim eğer benim şuan hala yüksekse bebeğe bir zararı olmuş mudur. Bilmiyordum çünkü 2-2.5 olması gerektiğini doktor da niye bir şey demedi anlamdım
Gebelikte kaç tüp kan alıyorlar canm onda bakılıyor sen verdinmi kan canm dr ona gore bilgi verir

Merhaba,
Bu baslik altina ilk kez yaziyorum.
2.cocugum olacak Allah izin verirse.
Son adet tarihim 21 haziran.
Bugun doktora gittim. 5+2 yim normalde. Ama dr daha geride gordugunu, kesenin mevcut oldugunu fakat simdilik bos oldugunu soyledi. Gec dollenme olmus olabilir ya da bebek olusmayacak dedi. 1 hafta sonraya yeniden gun verdi. Benzer durum yasayan var mi?

Merhaba,
Bu baslik altina ilk kez yaziyorum.
2.cocugum olacak Allah izin verirse.
Son adet tarihim 21 haziran.
Bugun doktora gittim. 5+2 yim normalde. Ama dr daha geride gordugunu, kesenin mevcut oldugunu fakat simdilik bos oldugunu soyledi. Gec dollenme olmus olabilir ya da bebek olusmayacak dedi. 1 hafta sonraya yeniden gun verdi. Benzer durum yasayan var mi?
Hayırlı olsun inşallah.

X